Kun je deze e-mail niet goed lezen?

Beste ,

Misschien heb je het gemist omdat je met vakantie was. Vandaar dat ik je na mijn eZine van vorige week dit keer mail met een interessante Zomeraanbieding, exclusief voor lezers van DMM's Netwerktips.

Zomeraanbieding
     
Tot en met vrijdag 31 augustus kun je met 25% korting gebruik maken van mijn meest gekochte dienst: 1-op-1 LinkedIn Coaching. Een waardevolle sessie met mij persoonlijk, waarin wij samen aan de slag gaan om jouw LinkedIn-profiel te professionaliseren en optimaal vindbaar te maken. 

Deze Zomeraanbieding is alléén geldig in de maand augustus 2014, daarna betaal je weer het gangbare tarief. De Zomeraanbieding geldt voor de drie volgende programma's. 

LinkedIn Coachingprogramma’s: 
  • Goud: 3 coachingssessies* : 25% korting
  • Zilver: 2 coachingsessies* (meest verkocht) : 25% korting
  • Brons: 1 coachingssessie* 25% korting
* Bovenop de sessies krijg je nog de extra’s, die vermeld staan bij Goud, Zilver en Brons

Wat investeer je? 
Om je een voorbeeld te geven: voor mijn meest verkochte programma (Zilver) betaal je in de maand augustus met deze aanbieding geen € 497 maar slechts € 375 euro excl. BTW. En dan krijg je na de sessie ook nog twee weken lang antwoord op LinkedIn-vragen via e-mail!
De overige tarieven zie je als je klikt op de programma's. 

Let op: Als je interesse hebt wacht dan niet te lang, want per week kunnen maximaal drie mensen van dit aanbod gebruik maken! 



Met zomerse groet,
Daphne Medik

Wil je iemand anders attenderen op deze aanbieding?  of deel het via:
Vermeld op mijn eigen LinkedIn pagina    Tweet deze mail   Facebook: vind ik leuk

Daphne over netwerken met social media (duur 2 min.):
 
Geproduceerd door Van Harte Videoproducties

Wie is Daphne Medik?
 fotografie Daphne: Judith Keessen 

  
Daphne Medik
Netwerkcoach en trainer
DMM Communication - 
Networking for Results
Wie is Daphne Medik? 
Met veel bevlogenheid en enthousiasme geef ik al vele jaren training en coaching in zakelijk netwerken, online en offline. De afgelopen vijf jaar heb ik al honderden mensen geleerd om effectiever gebruik te maken van LinkedIn.


Persoonlijk vind ik LinkedIn het ideale hulpmiddel om je netwerk te onderhouden en zichtbaarheid te krijgen als expert in jouw vakgebied. Inmiddels zijn al 5 miljoen Nederlanders lid van LinkedIn. De meesten daarvan gebruiken maar 5 à 10% van de mogelijkheden en missen daardoor kansen.

Dat kan beter! Ik help je graag met een van mijn LinkedIn Coachingsprogramma's. Nu met 25% zomerkorting! 
 

Je ontvangt deze aanbieding als abonnee van DMM's Netwerktips of omdat je een LinkedIn-connectie bent. Als je geen prijs stelt op mijn aanbiedingen met korting, meld je dan af via onderstaande afmeldlink. Vind je het juist wel interessant, dan mag je dit aanbod ook doorsturen naar je relaties.