Kun je deze e-mail niet lezen?




Beste ,


Maart 2013: van koud naar warm naar koud naar…
Genoeg variatie in het weer om veel mensen om me heen afgelopen weken te zien snotteren of ziek te worden…hoogste tijd voor een serieuze lente,  dus kom maar op wat mij betreft!




De afgelopen maand en de komende maand staan voor mij voornamelijk in het teken van twee zaken:
  • veel relaties adviseren wat ze met hun hypotheekpolis kunnen doen. Door de superslechte communicatie van de overheid over de veranderende wet-en regelgeving hierover is het allemaal last-minute werk geworden. Maar het is niet anders, dus mouwen opstropen en gaan…! In de blog van deze maand ga ik hier overigens wat dieper op in, en dan vooral over de combinatie met "Groen Geld"!
  • verder bouwen aan het nieuwe online ontwoekerproject. Er wordt achter de schermen echt iets heel fraais gebouwd en we kunnen haast niet wachten om hiermee "live" te gaan…..maar toch nog een paar weken geduld, zodat we straks veel, heel veel mensen kunnen helpen met hun woekerpolis!
Verder natuurlijk een aantal andere mooie zaken voor relaties, je kunt er alles over lezen in de nieuwsbrief van februari.

En jij? Ook "druk druk druk" of wellicht –lekker of minder lekker- rustig?
Hoe het ook is, pak je tijd in het nu en leef zo bewust mogelijk met aandacht voor de mensen om je heen…
Zo’n zin is snel opgeschreven en klinkt heel simpel, maar…wat is de concrete uitvoering toch vaak lastig….succes!

We spreken elkaar in ieder geval weer in april!

Hartelijke groet,
Hubrien


"Groen geld en banksparen.... update voorjaar 2013"

"Voorjaar 2013" betekent voor veel adviseurs –waaronder ondergetekende- heel veel bezig zijn (geweest) met het bekijken van aflossingsmogelijkheden van hypotheken.

En dan vooral het kijken naar mogelijke nieuwe producten, omzettingen en verhogingen van bestaande aflossingspolissen en bankspaarrekeningen: 1 april 2013 is namelijk de deadline om nieuwe producten te "koppelen" aan de hypotheek, of om bestaande producten te verhogen.

Door de slechte en onduidelijke politieke besluitvorming hebben "we" per saldo maar een paar maanden de tijd gekregen om met relaties te kijken wat in hun situatie een goed advies kan zijn. Wat mij betreft: een typisch voorbeeld van de hedendaagse onzorgvuldige en haastige manier waarop in de politiek besluiten worden genomen…



Agenda

25 april VIP-dag: er is nog een plaats beschikbaar voor iemand die in 1 dag een grote slag wil maken in het inventariseren van zijn/haar financiele mogelijkheden. Op een mooie locatie in het centrum van Culemborg brengen we je hele financiële situatie in kaart. Je bent na deze dag in staat beslissingen te maken voor de korte en middellange termijn. Je hebt zicht op je persoonlijk financieel profiel en snapt wat de te nemen stappen zijn om je toekomst veilig te stellen.Wil je hiervan gebruikmaken? Stuur me dan een e-mail.

Begin mei: lancering online  ontwoekerproject "WoekerpolisVrij"

Begin juni: lancering "duurzame beleggingsportefeuille Groen Goud"


Facebook

Ook ik ben toegetreden tot de bedrijfspagina's/fanpages van Facebook.

Hier kun je Hubrien Financieel Advies 2.0 volgen op facebook.


Uiteraard deel ik hier mijn woekertips en de wonderwaardigheden van het financieel plannen en het financiele nieuws. Ik zou het heel fijn vinden als je me daar ook gaat volgen. 



Hubrien geeft onafhankelijk en duurzaam advies met als belangrijkste doel mensen hun dromen en doelen financieel waar te laten maken.
Hubrien - Financieel Advies 2.0 
 
Bezoekadres: 
Godfried Bomansstraat 6c 
Het Lab - gebouw Panta Rhei 
4103 WR Culemborg 
 
Postadres: 
Ravelijnstraat 65 
4102 AH Culemborg 
Tel.: 06 20321219 
Fax: 084 730 3012 
Ambassadeur van New Financial Forum 
 



Volg mij op Twitter Bekijk mijn LinkedIn pagina Bezoek Facebook pagina

Meld je af van deze lijst