Kun je deze e-mail niet lezen?




Beste ,



April 2013: en eindelijk is het lente! Opeens is het dan echt zover…de afgelopen maand leek het wel alsof de natuur haar adem inhield, maar nu gaat het hard: bloesem, lammetjes, hogere temperaturen…!
 
April en mei zijn voor mij maanden waarin werk en privé elkaar steeds afwisselen:  verjaardagen, vakantie, Pasen/Pinksteren, opleidingen/workshops, bestaande klanten en nieuwe projecten…
Wat ik wel altijd merk (en wat me ook steeds beter lukt!), is dat ik bij zo’n "rommelige" agenda goed de focus moet houden op de zaken waar ik mee bezig ben, anders glipt de tijd en aandacht door mijn handen…
 
Hoe is dat voor jou? Vind je afwisseling prettig? Of heb je liever rust en regelmaat? Als je weet hoe dit voor jou werkt, is dat natuurlijk erg handig, want dan kun je voor jezelf goed kijken hoe je hier het beste mee om gaat!
 
Als je trouwens bezig bent of gaat met vermogensopbouw, is het ook handig om te weten hoe je van nature in elkaar steekt, maakt de keuze tussen sparen of beleggen makkelijker! In mijn blog van deze maand vertel ik je daar veel over, lees hier verder, veel leesplezier!
 
Ik spreek je graag weer komende maand, via de social media of in "real life" …In ieder geval wens ik je een mooie lentemaand!
 
Hartelijke groet,
Hubrien


"Sparen of beleggen?"

 

Bij ieder klantgesprek neemt deze vraag een belangrijke plaats in: hoe ga je je doel bereiken, door te sparen, of door te beleggen… ?.
Sinds alweer een paar jaar (en vooral na de grote beursdalingen vanaf 2000) zijn de meeste mensen daar heel duidelijk in: "sparen natuurlijk, ik ben helemaal klaar met dat beleggen".
Nou, simpel dus, (bank)spaarrekening openen, korte termijn variabele rente, lange termijn vaste rente, klaar….
Zo simpel kan het zijn en zo simpel is het soms ook. Maar meestal toch niet…


Agenda

VIP-dag
26 april, in éé
n dag grip op je geld
 
VIP-dag
23 mei,  in één dag grip op je geld

Begin juni
lancering online ontwoekerproject "WoekerpolisVrij"

4 juni
lancering duurzame beleggingsportefeuille "Groen Goud" 

Wil je over een van deze onderwerpen meer weten? Stuur me dan een e-mail



Hubrien geeft onafhankelijk en duurzaam advies met als belangrijkste doel mensen hun dromen en doelen financieel waar te laten maken.
Hubrien - Financieel Advies 2.0 
 
Bezoekadres: 
Godfried Bomansstraat 6c 
Het Lab - gebouw Panta Rhei 
4103 WR Culemborg 
 
Postadres: 
Ravelijnstraat 65 
4102 AH Culemborg 
Tel.: 06 20321219 
Fax: 084 730 3012 
Ambassadeur van New Financial Forum 
 



Volg mij op Twitter Bekijk mijn LinkedIn pagina Bezoek Facebook pagina

Meld je af van deze lijst