Nieuwsbrief
Hubrien Financieel Advies 2.0
Beste 
Op de drempel van mei deel ik graag mijn maandelijkse nieuwsbrief met je. Ik geniet van een frisse groene wereld met veel jong dierenleven en gelukkig ook vrije tijd om daarvan te genieten…  

 

Tussen de vrije tijd door moest er uiteraard wel gewerkt worden en ook dat is weer aardig gelukt!  Bv. het  online ontwoekerproject: stap voor stap krijgt het meer vorm en wordt het concreter…onze vingers jeuken om de eerste versie over een paar weken te gaan testen!  



Ook heb ik afgelopen maand met mensen weer mooie planningen kunnen maken. Dat is toch een prachtige manier om mensen te helpen met hun geldzaken. Daardoor heb ik afgelopen maanden ook een nieuw, kort maar heel krachtig planningstraject bedacht: de VIP-dag.  

De uitwerking daarvan leverde trouwens heel wat stof tot nadenken op….en dat kun je nalezen in de blog van deze maand: "de making of de VIP-dag" …! (oftewel: waarmee help ik jou eigenlijk…?!)   Wat staat er verder nog in deze nieuwsbrief? Voor de eerste keer een aantal "posts" die ik de afgelopen maand op mijn zakelijke Facebook pagina heb geplaatst. Ik heb daarvoor gekozen omdat de nieuwsbrief door veel meer mensen wordt gelezen dan mijn Facebook pagina. Maar daar plaats ik wel dagelijks actuele en interessante artikelen, dus…van harte uitgenodigd!  

Nou, ik wens je, zowel persoonlijk als zakelijk weer een mooie maand toe! En –tip van de maand-  kijk de komende tijd ook weer even of jouw life plan nog op koers ligt…!   

Hartelijke groet,

Hubrien
 
Facebook
Wat gebeurde er ondertussen op Facebook?

Dinsdag 28 mei
#woekerpolis tip #54: compensatieregeling is en blijft en wordt geen serieuze schadevergoeding. Met specialisten kun je echt je financiële schade verhalen. 

Afhankelijk van je soort polis en maatschappij zijn er verschillende organisaties die je hierbij kunnen helpen. Raadpleeg hiervoor een claimexpert, bv. bij stichting Odin (http://www2.stichting-odin.nl/ontwoekeren.html) of Newflame (http://www.newflame.nl/)
En ja, je mag mij ook contacten!


Zondag 26 mei
Bedankt voor 100 "likes" mijn zakelijke facebook-pagina. Op naar de 1000!
(en geef aan waarmee ik je kan helpen)




Woensdag 1 mei 

Financiële planning biedt perspectief.


Klik op het plaatje om te starten


Volg je ons al? klik op het facebooklogo om onze zakelijke pagina te liken.
 
De making of…de VIP-dag!
Tussen alle ontwoekerzaken door, blijf ik steeds bezig om te zoeken naar diensten waar ik mensen mee kan helpen. Zo ontstaat hierdoor de "GroenGoud" duurzame beleggingsportefeuille ( binnenkort in dit theater…) en ook: de VIP-dag.  

Het idee is (vind ik) eigenlijk heel simpel: als je wel graag een financial life planningstraject wilt maar daar niet een paar maanden voor uit wilt of kunt trekken, doen we het traject "gewoon" samen in één dag…!    
Vraagt natuurlijk een wat andere voorbereiding en organisatie dan gebruikelijk, maar met hulp van een heldere mindmap had ik deze dag snel in de steigers staan.  Nu nog even een duidelijke en wervende tekst door assistente Judith laten maken voor op de website en klaar dacht ik….  Lees verder