Nieuwsbrief
Beste 


Vakan
tie…het woord zoemt om me heen: de eersten zijn alweer terug, de meeste mensen zijn nu weg of gaan volgende week. Opeens komt er beweging in de agenda’s: nog even snel plannen en regelen voor de vakantie. Soms lukt dat niet en…dan blijkt het niet zo’n probleem om het een week of drie op te schuiven…!  

Ik heb, samen met mijn vriendin een viertal pubers die geheel of gedeeltelijk meegaan, dus dat betekent dat ik me vanaf a.s. donderdag aansluit bij de groep mensen die op vakantie gaat/is!
Of ik er aan toe ben? Belangstellende vraag van meerdere mensen na inderdaad voor mij best een druk jaar. Nou, nee dus. Of ik er zin in heb? Jazeker!  

Korte uitleg misschien (bleken die mensen ook prettig te vinden…)? Ik doe werk wat ik erg leuk vindt, ik help veel mensen (wat ik erg fijn vind), maak veel en mooie verbindingen en steek dus veel tijd en energie in mijn werk, maar krijg daar meer dan genoeg voor terug!
Ik gun dus echt iedereen het dubbele gevoel van deze week: Balen, nog maar een paar dagen, had graag nog doorgewerkt. Naast: Ha! Vakantie!, lekker op reis naar de Franse Alpen voor een paar weken even wat anders!


Kortom, nog even een paar mooie (vooral ontwoeker) afspraken afwerken en dan…vakantie!  Dat betekent dat ik vanaf nu tot en met maandag 12 augustus even "uit de lucht" ben, behalve wat al in de agenda staat gepland.
Voor echt dringende zaken ben ik natuurlijk bereikbaar, je kunt me dan het beste contacten op mijn mobiele nummer: 06-20321219. De privé-mail wordt overigens ook af en toe (dus zeker niet regelmatig!) bekeken komende weken: hubrien@hotmail.com.  
 

Ik hoop dat als ik terugkom veel mensen te spreken die een fijne zomerperiode hebben of hebben gehad; ik wens je alle goeds en geniet er zoveel mogelijk van!   Voor nu,
Hartelijke groet,

Hubrien
 
Facebook
Wat gebeurde er ondertussen op Facebook?

22 juli 2013
"koopwoningen 9,6% goedkoper en nu op prijspeil 2002" Concreet in €: woning vorig jaar € 250.000, nu dus € 225.000.http://ow.ly/nbGzf

19 juli 2013
Wow, al veel RT's en reacties op onze deelname aan Accenture Award 2013! Dank allemaal voor jullie ontwoekersteun!http://ow.ly/n8FRv

17 juli 2013
Een vakantiegrapje tussendoor, een filmpje gemaakt door/voor de FFP, heb jij nog tips voor me?

15 juli 2013
Woekerpolis tip 58: bedenk eens waar je voortaan heen kunt gaan op vakantie als je gewoon duizenden €’s bespaart na aanpakken van je polis!

Overdreven? commercieel? wellicht.
Maar: Bij bijna alle polissen is een kostenbesparing van tienduizenden euro's gewoon zonder veel gedoe mogelijk. Toch komen maar weinig mensen echt in actie, ook als ze dit weten...!
Ik begrijp dat niet, en leg daarom links naar bv. een wat ruimer vakantiebudget, vooral dus om mensen in beweging te krijgen.

Hoe zou jij andere mensen in beweging willen zetten om zo snel mogelijk zoveel mogelijk kosten te besparen? deel het hier, alvast bedankt!


6 juli 2013
Eindelijk binnen en nu snel mee aan de gang: ‪#‎LifePlanning‬ boek "Rijker Leven van @jellebartels en @lambertbecks!

Volg jij me al? Klik op het facebooklogo om mijn zakelijke pagina te liken.
 
Woekerpolisvrij
Deze maand geen apart blog, maar wel informatie over ons unieke online-ontwoekertool WoekerpolisVrij! Op dit moment gaat het opeens heel hard met de bouw en allerlei gesprekken over manieren om deze "ontwoekertool"  te gebruiken. Dat betekent dat de meeste aandacht van mij deze maanden ook gaat zitten in dit Woekerpolis-project.
 
Zeer binnenkort kun je hierover meer lezen, wellicht in een aparte nieuwsbrief, of op de speciale site: www.woekerpolisvrij.nl
De opleverdata zijn nu definitief, zodat we na de vakantie kunnen gaan testen en eind september "live" zullen gaan!
 
En ik beloof…: na de vakantie weer een blog!