Kun je deze e-mail niet lezen?


NIEUWSBRIEF Februari 2012


Beste ,

Het einde van 2011 en het begin van 2012 tot nu stonden/staan voor mijn relaties en mij behoorlijk in het teken van de woekerpolissen… Toen ik afgelopen najaar samen met Robert van As besloot om workshops over dit onderwerp te gaan geven, had ik niet verwacht zoveel respons te krijgen!
En aangezien je zo’n workshop er niet "even" bij doet, gaf dat behoorlijke uitdagingen in de agenda…maar het was en is het meer dan waard: tot heden vier zeer succesvolle workshops met tevreden deelnemers. Hierover meer in het artikel hieronder.
 
In deze nieuwsbrief ook een artikel over een nieuw fenomeen: het Broodfonds en een oude bekende: de AOV. Want je zou het bijna vergeten, maar het grootste deel van mijn tijd ben ik toch echt bezig met financiële planning, voor ondernemers en particulieren. En in die planning, dat "Financieel Advies 2.0" is uiteraard de situatie bij arbeidsongeschiktheid altijd een belangrijk onderdeel. Ik hoor graag jouw mening hierover!
  
En dan zitten er nog een aantal leuke dingen in de pijplijn…maar die komen waarschijnlijk in een volgende nieuwsbrief. Ik wens je veel leesplezier! 

Hartelijke groet
Hubrien



Broodnodige voorzieningen

Als financieel planner is een van de basisvragen bij iedere klant: hoe is de situatie bij arbeidsongeschiktheid? Als je in loondienst bent zijn een aantal zaken standaard geregeld (maar lang niet altijd voldoende). Voor ondernemers is er echter geen basisvoorziening: zij moeten/mogen het zelf regelen.
Wil je meer lezen klik hier


Workshops Woekerpolis.... en nu verder


Zoals gezegd tevreden deelnemers, de workshops waren met ruim 20 bezoekers per keer volgeboekt! Dat is ook wel het maximum om vragen te kunnen beantwoorden. 
De deelnemers komen door het inzicht in dit best lastige verhaal in beweging en sporen hun verzekeraar en/of tussenpersoon tot actie aan. Ze gaan door de workshop zelf ook aan de gang om berekeningen te maken. Zodat ze goed beslagen ten ijs komen bij een gesprek met hun tussenpersoon of verzekeringsmaatschappij.
En vooral: mensen die inzien dat dit een hele mooie gelegenheid is om je (financiële) doelen weer eens goed helder te krijgen: de woekerpolis als uitgangspunt voor een nieuw financieel plan!
Ik merk ook dat daar vooral mijn energie zit: mensen helpen en meedenken over: "…en nu verder!"
Mooi om de agenda nu gevuld te zien met dit soort afspraken!
 
Uiteraard gaan we door met deze workshops: de volgende data zijn woensdag 29 februari in Culemborg en donderdag 1 maart in Ede. Je kunt je hier inschrijven. Wacht niet te lang, want de vorige avonden waren van tevoren al volgeboekt en zoals gezegd 20 is het maximum!
 
Daarnaast zijn we actief bezig om het aantal deelnemende adviseurs te vergroten, om zodoende dit goed werkende concept verder landelijk uit te rollen, zodat we ook consumenten buiten de regio kunnen gaan helpen! Op woensdagmiddag 7 maart zullen we daar een eerste adviseursbijeenkomst over houden. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact met me op! 


Agenda

17 februari van 11.00-12.00 uur
Twitterspreekuur, volg Hubrien op www.twitter.com/hubrien en stel je vraag online!
29 februari van 19.30-21.30 uur
Workshop Woekerpolis.... en nu verder! te Culemborg. Voor details en aanmelden klik hier
1 maart van 19.30-21.30 uur
Workshop Woekerpolis.... en nu verder! te Ede. Voor details en aanmelden klik hier





Met Hubrien – Financieel Advies 2.0 zorgt Hubrien Meijaard ervoor
dat ondernemers en particulieren grip houden op hun geldzaken.
Met duurzame maatoplossingen die rust en financiële zekerheid
bieden, afgestemd op persoonlijke wensen en drijfveren.

Hubrien - Financieel Advies 2.0
Bezoekadres:
Godfried Bomansstraat 6c
Het Lab - gebouw Panta Rhei
4103 WR Culemborg
Postadres:
Ravelijnstraat 65
4102 AH Culemborg
Tel.: 06 20321219
Fax: 084 730 3012




Meld je af van deze lijst