E-learning met behulp van e-mails
 
 
 
Gratis 6-delige mini-cursus: Wervende e-mailcursussen 


Wat is een e-mailcursus ?

E-mailcursussen (ook wel e-course of e-cursus genoemd) zijn in opmars. Ze bestaan uit een reeks e-mails waarin een cursus wordt aangeboden. De leercontent (les, het artikel of de module) kan direct in de e-mail staan. De e-mail kan echter ook een link bevatten naar een webpagina of een elektronische leeromgeving.

De e-mails worden verstuurd met een bepaald interval en starten op het moment dat de cursist het wil. Het tempo, de frequentie en het volume zijn vooraf in te stellen.

E-mailcursussen zijn snel, goedkoop en gemakkelijk te maken. Het enige wat je moet doen is een aantal e-mails klaar te zetten en in te plannen. Je hoeft dus niet te beschikken over speciale e-learnings-software of ingewikkelde technologie. De cursist zelf heeft alleen een internetverbinding nodig om de e-mails te ontvangen.


Voor wie zijn e-mailcursussen interessant ?

E-mailcursussen sluiten aan bij de behoefte aan zelfstandig, individueel, asynchroon en vraaggestuurd opleiden. De deelnemer ontvangt steeds een e-mail die meteen gezien wordt zodra de mailbox wordt geopend.

Iedereen die informatie, content, studie- of leermateriaal wil aanbieden aan zijn doelgroep kan een e-mailcursus maken. Dit kunnen bijvoorbeeld ondernemers en zakelijke dienstverleners zijn die e-mailcursussen aanbieden in het kader van informatie-marketing: ze geven gerichte, relevante informatie rond hun producten en diensten, waarmee ze hun expertise tonen en klanten aantrekken.

Trainers, coaches, opleidingsinstituten bieden e-mailcursussen aan als aanvulling op het aanbod of als ondersteuning van cursisten bij het zelfstandig studeren.


Wat leer je in deze 6-delige mini-cursus ?

E-mailcursussen zijn eenvoudig te maken. In de 6-delige e-mailcursus ‘Wervende e-mailcursussen'  leer je het volgende:
  • Op welke manieren kan ik een e-mailcursus ontwikkelen?
  • Wat zijn de voor- en nadelen?   
  • Voor welke doelgroep is dit interessant?
  • Wat heb ik nodig om de cursus te ontwikkelen?
  • Welke multimediale middelen kan ik inzetten?
  • Hoe verstuur ik de e-mailcursus?
  • Hoe zit het met de beveiliging?
  • Hoe werkt het technisch?
  • Wat zijn de kosten?

Meld je nu aan!

Ben je geïnteresseerd en wil je er meer over weten? Met deze gratis mini-cursus krijg je alle informatie en ervaar je meteen de voordelen. Je krijgt voorbeelden uit de praktijk. Meld je nu aan en ontvang vandaag nog deel 1 in je mailbox.

Voornaam
Achternaam
E-mailadres
 


De cursus is geheel gratis en verplicht tot niets. Afmelden kan op ieder moment met een link onderaan in iedere e-mail die je ontvangt. Je afmelding wordt dan automatisch verwerkt.