Welmoet Babeliowsky presenteert:


Een gratis TeleSeminar voor zelfstandig ondernemers die met minder moeite meer klanten willen aantrekken:
 
 
27 dingen die je moet weten om van
je Ezine of  Nieuwsbrief
een klantmagneet te maken”

op 28 oktober 2009
van 9.30 uur tot 10.30 uur


Tijdens dit TeleSeminar interview ik Ezine-specialist Linda Spaanbroek.

 
Waarom is dit TeleSeminar je tijd waard?

Dit TeleSeminar is ideaal voor jou als je jezelf in één van onderstaande beschrijvingen herkent :

Netwerken levert je niet het aantal klanten op dat je graag wilt – of netwerken kost je onevenredig veel tijd, energie en moeite.

Je bent op zoek naar een werkwijze die weinig tijd kost en véél klanten oplevert.

Je hebt een hekel aan koude acquisitie - misschien heb je zelfs een hekel aan alle vormen van acquisitie!

Het lukt je niet om een Ezine Nieuwsbrief van de grond te krijgen. Je weet niet waar je moet beginnen of wat je precies moet doen voor een succesvolle Ezine Nieuwsbrief.

Je wilt niet aan een Ezine Nieuwsbrief beginnen omdat je de indruk hebt dat het één groot technisch drama zal worden.

Je hebt het gevoel dat je huidige eEzine Nieuwsbrief je vooral tijd kost in plaats van tijd bespaart.

Jouw bestaande Ezine Nieuwsbrief heeft weinig of geen effect op het aantal klanten dat je krijgt.

Het TeleSeminar is zowel bestemd voor ondernemers die al werken met een Ezine Nieuwsbrief als voor degenen die hiermee willen starten.


In dit gratis telefonische seminar leer je:

De 7 redenen om niet langer te wachten met het creëren van een Ezine Nieuwsbrief die voor inkomen zorgt. Je bent al een tijdje aan het twijfelen of en hoe je een Ezine Nieuwsbrief zult gaan inzetten. Maar je mist de motivatie, de kennis of de achtergrondinformatie om dit te doen op een manier die werkt. Of je hebt al een Ezine Nieuwsbrief waarmee je geen of nauwelijks resultaat boekt. Je krijgt 7 redenen om wél te starten of sterke verbeteringen aan te brengen om daadwerkelijk inkomen te genereren met je Ezine Nieuwsbrief.

De 3 manieren waarop een Ezine Nieuwsbrief je helpt om tijd te besparen. Je leert hoe de tijdsinvestering in het opzetten van een goed Ezine Nieuwsbrief zich dubbel en dwars terugbetaalt!

De 5 veelgemaakte fouten waardoor een Ezine Nieuwsbrief niet voor klanten zorgt. En zodra je weet wat tegen je werkt bij het marketing bedrijven met een Ezine Nieuwsbrief, kun jij het aanpakken op een manier die wél werkt.

De 3 pilaren waarop een ‘moneymaking’ Ezine Nieuwsbrief steunt. Het inzetten van welke marketingtechniek dan ook, werkt alleen als het fundament waarop je marketing steunt, stevig genoeg is. Dit geldt dubbel en dwars voor een Ezine Nieuwsbrief. Na deze TeleTraining weet jij welke pilaren dit zijn!

Dé 3 onderdelen van de ideale content-mix. Want een Ezine Nieuwsbrief zorgt alleen voor klanten & inkomen als je gebruik maakt van een specifieke mix van onderdelen. In deze TeleTraining hoor je welke dat zijn!

De 5 eenvoudige - maar vaak over het hoofd geziene - manieren om lezers voor je ezine te krijgen. Linda verklapt haar té eenvoudige top-5 waarmee je gegarandeerd abonnees voor je eEzine Nieuwsbrief genereert!

En last but not least…… hoe je in 2010 kunt starten met een ijzersterk eZine!


Ja, ik schrijf me in voor het gratis Teleseminar ’27 dingen die je moet weten om van je ezine of nieuwsbrief een klantmagneet te maken' op 28 oktober a.s. van 9.30 tot 10.30



Voornaam
E-mailadres
 
Je ontvangt tevens een gratis abonnement op de nieuwsbrief van Autorespond en op Linda Spaanbroeks wekelijkse Infomarketingtips met tips en strategieën om met minder moeite meer klanten te krijgen.
Geen spam, privacy gewaarborgd, afmelden eenvoudig


PS: Wij nemen het TeleSeminar op. Na afloop krijg je toegang tot deze MP3-opname.