- Voeg me toe in je adresboek -
Nieuws
Beste 

Mijn E-zine bestaat alweer ruim een jaar! Ik heb er met veel plezier aan geschreven en wat is de tijd toch snel gegaan. 

Ik hoop dat jullie de artikelen waardevol hebben gevonden. Suggesties voor artikelen, onderwerpen of vragen waar je mee worstelt zijn altijd welkom. Sommige artikelen heb ik gebundeld in gratis e-books en je kunt andere edities van dit E-zine ook teruglezen in mijn archief

Ik heb een fijne vakantie achter de rug. We hebben uitgewaaid op de White Cliffs van Dover. Wat een prachtige natuur heeft Kent in Engeland. En alles aan de 'verkeerde kant', andere producten en winkels werkt heel verfrissend. 

TRE nieuws: Ik heb de laatste opdrachten gedaan voor mijn eindgesprek met Riccardo C. Ingoni. Ik heb een persoonlijke sessie en een client-sessie gedaan in het bijzijn van mijn TRE mentor/supervisor Marc Doomernik en hij was lovend over mijn aanpak van TRE, het begeleiden van de oefeningen en het persoonlijke proces. Dus ik hoop eind augustus dan toch eindelijk het felbegeerde certificaat te mogen ontvangen. HART-elijk dank ook aan allen die mij liefdevol geholpen hebben in mijn certificeringsproces.  Wil je zelf TRE leren en ervaren, dan kun je hiervoor al een afspraak maken bij mij.

Ik hoop dat jij ook een fijne vakantie hebt gehad en dat je je alweer wat meer ontspannen voelt en meer in je lichaam. Dit is een van de voorwaarden om je intuitie te bevrijden. Lees hier alles over in het hoofdartikel.

Ik ben dus weer terug van vakantie, je kunt me dus weer bellen, mailen en 'whats-appen' :-) voor een nieuwe afspraak, mijn nummer is: 06-26196249, e-mail: info@blessedbe.nl. Ik zie je graag!

Veel leesplezier en warme groet, Pepine

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
In het kort
20 augustus 2013

Waardering in de Zorggids
Laat je waardering voor mij als zorgverlener nu achter in de Zorggids! Hoe hebben de behandelingen jou geholpen? Laat het ons weten. Hoe ging het eerst met je en hoe gaat het nu? Leuk als je je ervaring wilt delen met ons. Dat kan ook in mijn gastenboek. Schrijftip: schrijf zoals je je ervaring aan een vriend of vriendin zou vertellen.

Meditatie MP3's nu met staffelkorting!
Kun je niet komen voor een energetische behandeling of heb je extra ondersteuning nodig tussen de sessies door? Ik help je graag op afstand met mijn meditatie MP3's. Na je bestelling ontvang je de links in een e-mail en kun je, door erop te klikken, direct luisteren via je computer of bijv. smartphone. Klik hier voor mijn webshop.

Volg mij voor de laatste updates op:

Volg mij op Twitter    Vermeld op mijn Facebook pagina     Bekijk mijn LinkedIn paginaArtikelen

 Hoe bevrijd je je intuitie?


In een vorig artikel genaamd 'Mind over matter. De kracht van de geest' ging het vooral over de manifesterende stroom: hoe kom je uit je hoofd en manifesteer je je belangrijkste doelen daadwerkelijk.

Ik zet nogmaals de chakra's met de bijbehorende kernwoorden op een rijtje:

1e chakra: Ik Ben

2e chakra: Ik Voel

3e chakra: Ik Wil

4e chakra: Ik Verbind

5e chakra: Ik zeg

6e chakra: Ik Zie

7e chakra: Ik Weet

Heb je je intuitie nodig of je wil een intuitieve beslissing nemen, dan is het heel makkelijk om de bevrijdende stroom te gebruiken. Je komt uit je hoofd en je maakt contact met je intuitie. Een intuitieve beslissing maak je niet met je rationele geest, maar komt zo maar in je op. Die ontvang je als het ware.

Hoe maak je jezelf nu ontvankelijk om je intuitieve ingeving te ontvangen:

Je begint bij je basis: waar ben je, neem dit helemaal waar. Voel hoe je zit, staat of ligt en laat alles even van je afglijden. Kom helemaal in je ZIJN.

Dan ga je een stapje hoger, je kunt zelfs je handen of 1 hand op je onderbuik leggen. Wat voel ik? Voelt het fijn of niet. Want 2e chakra kent maar twee gevoelens, pijn of fijn. Wil je een intuitieve beslissing nemen, dan is het handig hoe een situatie daadwerkelijk voor je voelt.

Nu je dit gevoeld hebt, kom je bij 3e chakra: wat wil ik hier nu mee? Probeer deze vraag in alle eerlijkheid voor jezelf te beantwoorden.

Wanneer je helemaal weet wat je wilt, dan kun je je hier met heel je hart aan verbinden. Voel hoe dit voelt voor jou en dat je dit met heel je hart wilt.

Dan ben je zover om het uit te spreken (5e chakra). Je laat je omgeving weten wat je wilt en je benoemt het.

Dan zijn we inmiddels bij het hoofd aanbeland. 6e chakra helpt je de dingen te doorzien en met 7e chakra kun je je bewustzijn inzetten. Nu pas gebruik je je ratio, je gezonde verstand. Je bedenkt welke stappen je allemaal moet ondernemen. Dit is geen piekeren, maar je geest bewust inzetten om na te denken.

Je gebruikt de manifesterende stroom dan weer (je werkt van boven naar beneden) om dat wat je in je denken al hebt vormgegeven, daadwerkelijk neer te zetten.

Intuitief waarnemen doe je dus hoofdzakelijk met je lichaam en niet met je hoofd.

In het begin is het even oefenen, maar op een gegeven moment gaat het automatisch en check je razendsnel je lichaam en bijbehorende waarnemingen.

Wil je meer in je zijn en in je ontspanning komen, dan kunnen mijn ingesproken ontspanningsoefeningen je hierbij helpen.

Voel je dat je op energetisch/lichamelijk gebied blokkades of spanningen hebt, die je belemmeren bij het volgen van je intuitie, dan kan ik je begeleiden met TRE of een energetische behandeling


Gebruik deze links om dit artikel te delen. Alvast dank daarvoor!

Tweet deze mail  Facebook: vind ik leuk  Vermeld op mijn eigen LinkedIn pagina
 

Nieuws uit mijn Netwerk

Mindfulnesstraining

18 september Mindfulnesstraining voor volwassenen: Nijmegen Noord
19 september Mindfulnesstraining voor Jongeren: Nijmegen Oost

Pepine van den Berg - energetisch therapeut

Ervaringsdeskundig op het gebied van Hooggevoeligheid (HSP)
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van energetische behandelingenEnergetische behandeling | TRE - Tension and Trauma Relasing Exercises  

Unieke Meditatie MP3's
 

Waardering Zorggids | Gastenboek 

Artikelen in mijn weblog
Contact
Praktijk Blessed Be
Graafseweg 274
6532 ZV  Nijmegen
06-26196249
info@blessedbe.nl
www.blessedbe.nl
- Afmelden van de nieuwsbrief