- Voeg me toe in je adresboek -
Nieuws
Beste 

Ik begin weer een beetje in mijn ritme te komen. Vakantie en vrije tijd is leuk, maar als alles weer een beetje volgens een vast patroon verloopt, dan geeft mij dat ook weer rust.

Soms heb je dan wel eens van die onverwachte dingen, waar je dan ineens naar toe moet. Ik moest onverwachts naar een ouderavond, maar dat was tegelijkertijd een 'cadeautje'. Soms krijg je ineens iets terug wat je lang geleden vergeten was. Wat het is, lees je in het artikel.

Ik hoop dat jij ook weer een beetje in je ritme bent. De R is helaas weer in de maand. Mocht je een beetje kwakkelen, toch niet helemaal lekker in je vel zitten. Kortom, als je een opkikkertje kunt gebruiken. Bel (06-26196249) of mail me voor een afspraak voor een energetische behandeling. Of laat je verassen door een TRE sessie. Eenvoudige oefeningen, waarbij je een lichaamseigen mechanisme in werking zet, dat spanningen oplost en je rust en helderheid geeft.


Lees hier enkele reacties van mensen die de TRE oefeningen al hebben geleerd.

Misschien tot gauw!

Veel leesplezier en warme groet, Pepine

Archief E-zines
Hier staan alle eerder verschenen E-zines op een rijtje om nog een terug te lezen.

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
In het kort
3 september

TRE gastenboek is geopend!
Naast de waardering in de Zorggids en mijn gewone gastenboek Kun je nu ook een berichtje achterlaten in mijn nieuwe TRE gastenboek. Leuk als je laat weten hoe je de TRE oefeningen hebt ervaren en wat het met je gedaan heeft. Al enkele mensen hebben laten weten hoe ze het vinden, ik ben benieuwd naar jouw ervaring.

Meditatie MP3's nu met staffelkorting!
Kun je niet komen voor een energetische behandeling of heb je extra ondersteuning nodig tussen de sessies door? Ik help je graag op afstand met mijn meditatie MP3's. Na je bestelling ontvang je de links in een e-mail en kun je, door erop te klikken, direct luisteren via je computer of bijv. smartphone. Klik hier voor mijn webshop.

Volg mij voor de laatste updates op:

Volg mij op Twitter    Vermeld op mijn Facebook pagina     Bekijk mijn LinkedIn paginaArtikelen

 Handpositie voor krachtige energetische bescherming


Niets is toeval, dat weten we inmiddels allemaal. Ik ben dol op synchroniciteiten, toevalligheden en kosmische cadeautjes. Soms moet de kosmos je een handje helpen om dingen weer in je herinnering te brengen. Zo kwam er een heel eenvoudige tip uit het verleden ineens weer bij mij terug.

In 1999 ben ik gestart met de opleiding voor chakratherapeut aan de Malva Opleidingen. Toen nog onder leiding van Lex Persoon. Een van de dingen die we moesten doen voordat we uberhaupt met een behandeling startten was: jezelf 'heel' maken.

Dit deed je door je vingertoppen tegenelkaar te plaatsen, zoals op de foto. Je handpalmen mochten elkaar ook raken, maar in ieder geval je vingertoppen.

In die tijd was ik nog niet zo gevoelig als nu en was het gewoon een gebaar dat ik moest doen. Ik voelde er eigenlijk niets bij. Toen ik onder de ogen van de opleiders uit was, heb ik het ook nooit meer voor een behandeling gedaan.

Een paar dagen geleden hoorde ik tijdens het avondeten van mijn dochter dat ik naar een ouderavond moest. O nee, totaal onverwachts en onvoorbereid in een klasje met ouders gaan zitten. Even schakelen en eigenlijk helemaal niets mis mee natuurlijk.

Eenmaal in de klas met alle ouders en 'lekker warm' zette ik ineens automatisch mijn ellebogen op het tafeltje van mijn dochter en deed mijn vingertoppen tegenelkaar. En het voelde alsof er een circuit binnen in mij sloot. Het voelde echt een beetje electrisch. Mijn zonnevlecht werd ook een stuk kleiner en mijn maaggebied voelde krachtig.

Ik was een gesloten circuit, mijn energie bleef bij mijzelf en er kwam ook niets binnen.

wauw! Ik vond het eigenlijk best leuk om daar te zitten. Helemaal bij mijzelf en met mijn aandacht bij de groep en de leraar.

Wanneer ik mijn handen weer losdeed voelde mijn krachtveld gelijk weer open.

Dit mooie gebaar wat me toen al geleerd was, is weer bij me teruggekomen. En hoe waardevol!

Ik heb het zelfs kunnen inzetten tijdens een crematie-plechtigheid. Mijn vingertoppen gesloten tegenelkaar, mijn handen rustend op mijn bovenbenen. Mijn energie bleef bij mijzelf, ik kon de overweldigende emotie die in de zaal hing gewoon aan en mijn eigen emoties waren rustig.

Ik kan me voorstellen dat je dit eenvoudige en krachtige gebaar overal kan doen, tijdens je vergadering, in het openbaar vervoer, in de bioscoop, wanneer je te maken krijgt met krachtige emoties van een ander etc.

Ik ben erg blij met deze 'ontdekking' en eer daarmee ook weer mijn lieve en kundige Malva-opleiders.


Gebruik deze links om dit artikel te delen. Alvast dank daarvoor!

Tweet deze mail  Facebook: vind ik leuk  Vermeld op mijn eigen LinkedIn pagina
 

Nieuws uit mijn Netwerk

Ardée Klinkhamer: N.E.I. Coach en Reiki
Ik heb onlangs bij Ardée een N.E.I. sessie gedaan en dat was een erg fijne en transformerende ervaring! Heb je bepaalde issues die bijvoorbeeld je groei tegenhouden dan kan dat eenvoudig via NEI getransformeerd worden.

Persoonlijke Stilte boodschap van Katja Linders
Voor iedereen die behoefte heeft aan een stil moment of een rustpuntje in het hectische bestaan.

Pepine van den Berg - energetisch therapeut

Ervaringsdeskundig op het gebied van Hooggevoeligheid (HSP)
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van energetische behandelingen

Nieuw: TRE - Tension and Trauma Releasing ExercisesAlle informatie snel binnen handbereik:

Energetische behandeling | TRE - Tension and Trauma Relasing Exercises  

Unieke Meditatie MP3's
 

Waardering Zorggids | Gastenboek

Artikelen in mijn weblog
Contact
Praktijk Blessed Be
Graafseweg 274
6532 ZV  Nijmegen
06-26196249
info@blessedbe.nl
www.blessedbe.nl
- Afmelden van de nieuwsbrief