Kun je deze e-mail niet lezen?
Jaargang 3 nummer 2, februari 2012 www.coachconfetti.nl

In deze uitgave:Inhoud

- Welkom
- Coach van de maand
- Wnnaressen Margriet Winterfair
- Innerlijk kind
- Boekentips
- Workshops Uitgelicht


Agenda


Februari 2012

27 februari 2012

8 bijeenkomsten start 27-2-2012
Beter omgaan met je ziekte:
cursus voor jongeren met
een chronische ziekte

Virtus Praktijk

Maart 2012

1 maart 2012
Minder stress, meer energie:
de kracht van gedachten
De Coachzaak

14 maart 2012
Themabijeenkomst Kind en Echtscheiding
De Coachzaak

18 maart 2012 *
FeelGoodDag!
Ware Aandacht

22-25 maart 2012 *
Vergroot je bewustzijn
Consiousness Coaching Europe

23-25 maart 2012
Ontmoeten, Inspireren & Creëren:
weekend voor eigenwijze expressie

Inessence

24 maart 2012
Maak je eigen lichtboard,
waar droom jij van?

let op datum in link moet
zijn 24 maart!

Karakterkunstenco

April 2012

12 april 2012
Minder stress - meer energie:
de kracht van beelden en focus
De Coachzaak

* zie ook meer informatie in rechterkolom

Beste lezer,

Welkom bij deze februari-editie van de CoachConfetti Courant. Het einde van de winter komt dichterbij en we kijken weer uit naar de lente!
Als u een bezoek gebracht hebt aan de Margriet Winterfair in november dan loont het de moeite om even te kijken of u misschien een boek of kaartjes gewonnen hebt.
Verder in deze uitgave staat Coach van de Maand Lieke den Biggelaar in de schijnwerpers met een sportieve manier van coachen. Ook hebben we enkele interessante boekentips en is er een artikel over het innerlijk kind dat ieder van ons in zich draagt. En natuurlijk zijn er ook weer interessante workshops uitgelicht.
Veel leesplezier gewenst!


Coach van de Maand

Coach van de maand is Lieke den Biggelaar, zij woont en werkt in Almere.
Haar motto: "U bent de regisseur en ik de regie-assistent".
Iedereen heeft het anno 2012 over HET NIEUWE WERKEN. In het nieuwe werken past ook het nieuwe coachen.
Tijdens het lopen van 9-holes op de prachtige golfbaan Almeerderhout inzicht krijgen in het vraagstuk waar u zelf niet uitkomt ? Dit is een mogelijkheid die Lieke den Biggelaar haar klanten biedt. Hoe ziet dit eruit?

Lees meer


Winnaressen Margriet Winterfair
Heeft u een bezoek gebracht aan de Margriet Winterfair in november 2011?
Dit zijn de winnaressen van de boeken en kaarten:


Lees meer

Hoofdartikelen

Innerlijk kind
door Anke de Jong, Virtus Praktijk

Mevrouw V. kwam onlangs bij mij in de praktijk. Mevrouw V. vertelt dat ze geen enkele energie heeft om ook maar iets te doen en dat ze niet weet hoe ze de draad weer op moet pakken. Het gaat al lange tijd niet goed met haar en dat is goed te zien. Ik zie haar in de praktijk zitten met een kussen voor haar buik geklemd, alsof dit haar een veilig gevoel geeft. Dat geeft het haar ook zegt ze, ze heeft sterk het gevoel dat ze zichzelf moet beschermen.

Lees meer


Boekentips

Moe is moe, maar voldaan

Het valt niet mee om een Goede Moeder te zijn.
Als Home Manager moeten we multitasken en Hulp Moederen, kampen we met schuld- en sloofjesgevoelens, taboes en tekortkomingen. Moeders doen zichzelf en elkaar bovendien een hoop stress aan. Allemeaal willen we immers die Goede Moeder zijn- zeker als we ons vergelijken met Andere Moeders

Lees meer

‘Op het Spoor naar Vrijheid’

We kunnen er niet omheen. We leven in een versnelde tijd waarin de ene wereldgebeurtenis in sneltreinvaart de andere opvolgt. Dat vergt nogal wat van ons als mens. Rustig aanmodderen lijkt geen optie meer. Vooral als je merkt dat deze aardverschuivingen zich ook in onszelf voltrekken. De universele les: ‘Zo binnen, zo buiten’ komt zo wel heel dichtbij in ons dagelijkse leven.
Coach, auteur en spreker Joyce Beckker ondervindt dit in 2010 aan den lijve. Nadat zij vele jaren vooral in haar hoofd heeft geleefd, kan zij niet langer haar emotionele problemen wegstoppen. Oud verdriet en pijn overspoelen haar. Dit gaat gepaard met allerlei lichamelijke aandoeningen.

Lees meerWorkshops Uitgelicht

Voel je goed bij Ware Aandacht!

Ware Aandacht is gevestigd in Pand 111 op de Koninginneweg 111 in Haarlem. In dit pand zitten verschillende disciplines bij elkaar. Met een aantal collega's verzorgen we op 18 maart aanstaande een 'FeelGoodDag'. Op deze dag laat je je verwennen door je onder te dompelen in coaching, mindfulness, pilatus/yoga, massages, voetreflexbehandeling en/of gezichtsbehandeling. Kortom.. Ware verwennerij!

Lees meer

Vergroot je bewustzijn

Neem je leven zelf in de hand en laat je niet langer leiden door je automatische piloot, onbewuste gedachtenpatronen, en willekeurig opkomende gevoelens. Tijdens een praktische 4-daagse training leer je hoe je dit kunt doen.

Master I The Awareness processTM vindt plaats van 22-25 maart, in Maastricht en bestaat uit lezingen, zelfreflectie, oefeningen en vraag- en antwoordsessies. De trainingen zijn in eenvoudig Engels (vertalers aanwezig). Prijs: jij bepaalt achteraf wat het je waard is. Vooraf betaal je alleen de registratiekosten van €145,- en dat dekt de kosten voor lunches, diners, snacks en koffie/thee.

Kom naar de gratis introductieavond & workshop op dinsdag 28 februari
20.00-22.30 uur, Soulce (Topfit) Franciscus Romanusweg 60, Maastricht. Aanmelden via info@consciousnesscoaching.nl. Kijk voor meer informatie op www.bewustzijn.nu, www.consciousnesscoaching.eu.

CoachConfetti
info@marjancoaching.nl
www.coachconfetti.nl