E-zine Moeiteloos Werken
Je maandelijkse inspiratie over slim & efficiënt werken, een scroll-vrije inbox, prioriteiten stellen, timemanagement en meer.
header img
 
 
Hallo Madelon,

De laatste (werk)weken van 2017 zijn alweer aangebroken. Wat gaat zo'n jaar toch hard voorbij! Tijd voor een terugblik én een blik vooruit. Wat is er afgelopen jaar allemaal gebeurd? Waar zijn we mee bezig geweest? En wat zijn de plannen voor 2018?

Wij hebben in 2017 onze nieuwe website en (ver)nieuw(d) productaanbod gelanceerd. O.a. gebaseerd op de nieuwe online trainingen 'Haal het beste uit je werk' & 'Haal het beste uit je e-mail'. Voor de zomer hebben we een succesvolle challenge 'Verleidelijke Afleiders' mogen doen, met maar liefst méér dan 225 deelnemers. En eind september zijn we gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor ons Moeiteloos Werken-boek, gevolgd door het schrijven van de inhoud. 

In 2018 gaan we, naast onze dagelijkse trainingen, individuele werkplekbezoeken en andere coachingstrajecten verder met het schrijven en afronden van ons boek. In dit e-zine alvast een tipje van de sluier. Ook hebben we een goed voornemen voor het nieuwe jaar. Is dat ook iets voor jou? Lees snel verder.  
 
Wij wensen je hele sfeervolle feestdagen toe met een goede afsluiting van 2017. Make it a December to remember! Graag tot volgend jaar! 


Met feestelijke groet, 
Lisette en Madelon 
 
Help! Waar zit de uit-knop?
 

Heb jij al een goed voornemen bedacht voor het nieuwe jaar? Nee? Dan hebben wij een suggestie voor je. Zullen we met z'n allen het gebruik van de smartphone terugbrengen tot 'normale' proporties? Maar ja, wat is normaal?
Die smartphone is inmiddels zo ingeburgerd en maakt echt deel uit van ons (digitale) leven. Je voelt je kaal als je zonder je telefoon de deur uitgaat, toch? Wegdoen is ook niet nodig! Maar we kunnen wel bewuster (leren) omgaan met onze smartphone. Doe jij mee?

Telefoonverslaving
Als je er eens goed over nadenkt, is het toch een vreemde gewoonte geworden. Continue die telefoon in je hand, op tafel, of in ieder geval dicht in de buurt, zodat we alle nieuwe pingeltjes en bliepjes zeker niet missen. Een WhatsApp berichtje, sms-je, mailtje en ook nog nieuwe berichtjes op social media zoals Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn.
Het houdt maar niet op en het wordt ook zeker niet minder. Gemiddeld kijken we tussen de 1 ½ tot 2 ½ uur (!) per dag naar ons schermpje! En checken we onze smartphone 80 tot 120 keer per dag. Oeps! Tijd om er zelf dus wat aan te gaan doen

Take a break from your phone & reconnect with yourself! 
 

Ons Moeiteloos Werken boek verschijnt eind mei 2018!
 


In september 2017 zijn we gestart met een brainstorm over de inhoud voor ons eigen Moeiteloos Werken-boek. Op dit moment zijn we een paar maanden én hoofdstukken verder en zien we de inhoud van ons boek steeds meer vorm krijgen. Wat een leuk proces! Soms gaat het schrijven moeiteloos en af en toe is het worstelen om de juiste woorden, de juiste onderwerpen en de juiste volgorde te vinden. Een hele ervaring. 

Een tipje van de sluier
Ons boek wordt uitgebracht door Expert boek en maakt onderdeel uit van een volgende serie van 5 boeken. Inmiddels zijn er al 15 Experttips boeken over verschillende onderwerpen verschenen. Eind mei 2018 is het dan voor ons zover. Spannend! In een volgend e-zine zullen wij jullie meer vertellen over de inhoud van ons boek en jullie op de hoogte houden van ons boekenavontuur. Proeflezers gezocht
Ons doel is om in januari 2018 ons manuscript 'af' te hebben, zodat we dit kunnen voorleggen aan een aantal kritische proeflezers. Zij lezen het manuscript en geven ons feedback over dingen die niet logisch zijn beschreven zijn, onderwerpen die ontbreken, onduidelijkheden, enzovoort. Vind jij het leuk om ons hiermee te helpen en zo een bijdrage te leveren aan ons boek? Laat het ons dan even weten. Als dank hiervoor ontvang je volgend jaar, als een van de eerste, een gesigneerd exemplaar van ons boek! :) We horen graag van je. 
 

Happy Holidays! Enjoy!
 
 
 
 
 
Over ons  
   Lisette Beijnes    Madelon Gloude

                                 
 
 
 

Wij helpen drukbezette medewerkers, managers en ondernemers om grip te krijgen op hun werkzaamheden, informatie, e-mail en agenda. Stressvrij, slimmer en met plezier! 

Moeiteloos Werken | Postbus 297 | 5400 AG Uden | info@moeitelooswerken.nl | www.moeitelooswerken.nl | Vestigingen in Apeldoorn en Uden

 
       Aanmelden op de website | Account wijzigen | |