Kun je deze e-mail niet lezen?
Jaargang 2 nummer 5 Mei 2011 www.coachconfetti.nl

In deze uitgave:Inhoud

- Welkom
- Coach van de maand
- Impressie Libelle
  Zomerweek

- Online coachen
- Tips


Agenda

Workshops
2011


Juni 2011

Inspiratieworkshop*
"Dieren liegen niet"

22 juni 2011
Bride Coaching


Inspiratieworkshop*
"Werken met associatiekaarten en tarot"

29 juni 2011
Bride Coaching

Minder stress, meer energie*
training stressreductie
6 bijeenkomsten
startdata:
Ochtend: 23 september 2011
Avond: 27 september 2011
De CoachZaak

* voor meer informatie
zie de rechterkolom
Workshops Uitgelicht

Beste lezer,

Welkom bij deze CoachConfetti Courant!
Bent u ook naar de Libelle Zomerweek geweest dit jaar? Wij wel, we hebben er weer leuke gesprekken gevoerd en veel speedcoachsessies verzorgd zoals u kunt lezen in de impressie die één van onze coaches geschreven heeft. Ook de workshops van CoachConfetti werden goed bezocht. Wie weet hebben wij u daar wel ontmoet!
Deze maand ook weer een Coach in de schijnwerpers, een artikel over online coachen en tips voor als u stress wilt voorkomen als u met de kinderen op vakantie gaat.
We wensen u veel leesplezier!CoachConfetti in Zicht

Coach van de Maand is dit keer Karin Witte van Center-You Coaching & Counselling in Leiden
www.center-you.nl


In het dagelijks leven is Karin werkzaam als directiesecretaresse, personal coach en trainer, o.a. op het gebied van communicatie en assertiviteit.
De passie van Karin is: ‘in contact zijn met mensen en hen begeleiden bij hun ontwikkeling’. Daarvoor heeft zij Center You coaching & counselling opgericht. Center You betekent letterlijk: zet jezelf in het midden. Dat betekent dat je leeft vanuit je kern en dat je regiseur bent van je leven, handelend vanuit een ‘gezond egoïsme’.
Lees meer

Impressie Libelle Zomerweek 2011 bij de stand van CoachConfetti
Door Jeanny Coerver. Jeanny Coerver Coaching
www.jeannycoervercoaching.nl

Het is zaterdagochtend 21 mei 9.15 uur. Samen met vele andere deelnemers van de Libelle Zomerweek loop ik over de parkeerplaats richting een van de ingangen van het Summer Garden terrein. Er heerst een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Lopend richting de stand van CoachConfetti zie ik standhouders hun stand klaarmaken voor weer een nieuwe en deze keer gelukkig zonnige dag. De geur van koffie hangt reeds in de lucht en als ik de verrukkelijke geur van chocola tegenkom weet ik dat ik weldra bij onze eigen CoachConfetti stekje ben gearriveerd.
Lees meer

Hoofdartikel

ViaSan Coaching, online begeleiding voor vrouwen.
Door Sandra Djukanovic-Wolbers
www.viasancoaching.nl

Dat online coaching de coachwereld aan het veroveren is moge inmiddels duidelijk zijn, maar toch lijkt er in de cliëntenwereld nog enige aarzeling te bestaan. Wanneer je iemand vraagt of hij of zij gecoacht zou willen worden, dan wordt daar over het algemeen wel positief op gereageerd.
Lees meer

Tips

Vakantie, stress en kinderen
Door Christina van Zanten, Vivre Counseling, IJsselstein
www.vivrecounseling.nl


De zomervakantie staat alweer bijna voor de deur en voor de meeste mensen is dit vaak een hele leuke tijd. Lekker weer, niet naar school, even weer helemaal ontspannen. Maar voor sommige kinderen is dit juist een stressvolle situatie. Ze zijn weg uit hun eigen vertrouwde omgeving en alles is anders dan anders.
Lees meer

Workshops Uitgelicht


Inspiratieworkshop "Dieren liegen niet"
Dieren leren ons zoveel belangrijke lessen! Daarom heb ik mijn liefde voor dieren en wat zij ons kunnen leren samengebracht in een inspiratieworkshop....
Lees meer

Inspiratieworkshop "Werken met associatiekaarten en tarot"
Inzichtkaartjes, tarotkaarten, inspiratiekaarten en associatiekaarten… we zien ze steeds meer. Hoe kun je ze gebruiken en wat hebben ze te vertellen?
Lees meer

Minder stress, meer energie
In het najaar start De CoachZaak met een training stressreductie van 6 bijeenkomsten. Wil je minder stress ervaren en energieker en gezonder leven, dan is deze training wellicht interessant voor jou. De training zal plaatsvinden in Amersfoort (keuze uit trainingen overdag en ’s avonds). Locatie en data in de omgeving van Zutphen volgen binnenkort.
Lees meer

 


CoachConfetti
info@marjancoaching.nl
www.coachconfetti.nl