Kun je deze e-mail niet lezen?
Jaargang 2 nummer 10 Oktober 2011 www.coachconfetti.nl

In deze uitgave:Inhoud

- Welkom
- Coach van de maand
- Social Media
- MindFOOLness

- Margriet Winterfair
- Workshops uitgelicht


Agenda


Oktober 2011

Polyamorie café*
27 oktober 2011
Polyamorie café


Vrouwencirkel 'Stilte'
31 oktober 2011
Bride Coaching


November 2011

Mindfoolness*
spelen meer grip op je leven
Avondcursus:
2, 9, 16, 23 november en 14 december
2011
spelweekend:
26 en 27 november 2011
Jannah Wijffels

Praktisch en effectief gebruik van Twitter*
10 november 2011
Virtual Alice

Inspiratieworkshop
"Van Droom naar Daad"

15 november 2011
Bride Coaching

Sprookjesworkshop:
o...was ik maar een tovenaar
19 november 2011
Karakter Kunst & Co

Workshop Social media op aanvraag*
Virtual Alice


Praktisch en effectief gebruik van Twitter*
30 november 2011

Virtual Alice

* zie ook meer informatie in rechterkolom

Beste lezer,

Welkom bij deze CoachConfetti Courant!
En..twitter je ook? En zit je al op Facebook? Alice Sanders vertelt je er over in haar artikel en neemt je mee in de wereld van Social Media.
In deze uitgave ook een artikel over MindFOOLness, een lichtvoetige variant van mindfulness en wat dit voor jou kan betekenen. Natuurlijk weer een Coach van de Maand uitgelicht, dit keer Zoe Kwakkel uit Schagen.
Uiteraard ook weer nieuws over de Margriet Winterfair met een overzicht van de workshops en een aanbieding van de uitgever van Counselling Magazine en Tijdschrift voor Coaching.
We wensen je veel leesplezier!CoachConfetti in Zicht


Coach van de Maand is deze keer Zoë Kwakkel van Imkreoz, Centrum voor Leren, Groeien en Spelen in Schagen http://www.imkreoz.nl
"Leven is een uitdaging, je dromen vervullen en dit vorm en inhoud geven, in elke relatie persoonlijk en professioneel. Het "leven" is ontmoeten, verbinden, loslaten en risico’s nemen op basis van je hartsverlangen."
In mijn centrum staat leren, groeien en spelen centraal. Ik vind het fantastisch om mensen en kinderen te begeleiden in een zelfontdekkend proces. En ik ben iedere keer weer verrast over de veranderingen die plaatsvinden na een cursus of consult. Het lichaam "vertelt" en geeft precies aan wat er speelt bij iemand en hoe dit weer in balans gebracht kan worden.

Lees verder


 

Hoofdartikelen


Social media coaching
Door Alice Sanders, ook wel Virtual Alice genoemd
Zij geeft begeleiding en coaching aan mensen die onder andere moeite hebben met het gebruik van sociale media en internet

"Pfff Social media, dat is echt niets voor mij!
Dat "iemand" tijd heeft voor Social media! En al die onzinnige berichten die ik zie! Zit ik straks de hele dag met mijn telefoon in mijn handen; ik heb wel iets beters te doen!"
Dit zijn reactie’s die ik als trainer vaak hoor. Er zit vaak een vooroordeel achter, maar ook computerangst of gebrek aan kennis en inzicht over wat Social media kan betekenen.
Op TV lijkt het of iedereen er op los Twittert tijdens diverse shows als The Voice of Holland, Hollands got Talent en andere TV-programma’s kun je zien wat "anderen" allemaal Twitteren.

Lees meer


MindFOOLness
Door Jannah Wijffels, communicatietrainer en coach, zij maakt gebruik van MindFOOLness


Zou je meer 'echtheid' willen in de omgang met anderen? Zou je soms willen dat mensen je beter begrepen? Of zou je jezelf beter willen begrijpen? Zou je je wat vrijer willen voelen in het contact met anderen?
Veel mensen weten inmiddels wat mindfulness is: met aandacht handelen, in denken en doen.
MindFOOLness is een soort vervolg daarop: je leert alle principes van de mindfulness-training in praktijk te brengen, ook onder moeilijker omstandigheden.
Belangrijk element bij mindFOOLness is de humor, de natuurlijke lichtheid die wij als mens in ons hebben....

Lees meer


Margriet Winterfair

Van 18 t/m 24 november is het weer zover, de Margriet Winterfair in de Jaarbeurs in Utrecht!
Ook CoachConfetti is weer aanwezig met een stand én met een groot aantal leuke, creatieve en leerzame workshops...

Lees meer


Counselling Magazine en Tijdschrift voor Coaching op de Margriet WinterFair.

Van 18 t/m 24 november zullen op de stand van Coachconfetti Counselling Magazine en het Tijdschrift voor Coaching beschikbaar worden gesteld aan geïnteresseerden. Ook zullen weer 10 jaarabonnementen verloot worden.

Hier volgt alvast een vooruitblik naar de thema’s van de tijdschriften...

Lees meer

 

Workshops Uitgelicht
 

Polyamoriecafé regio Utrecht
In mijn coachpraktijk begeleid en ondersteun ik mensen bij meervoudige liefde en relaties. Ik heb gemerkt dat naast persoonlijke begeleiding er voor deze mensen vaak een behoefte is om met anderen te praten, te spiegelen en ervaringen te delen. Vandaar het initiatief om een polyamoriecafé te starten voor de regio Utrecht waar iedereen die daar behoefte toe voelt elkaar kan ontmoeten!

Het eerste café vindt plaats in Houten op donderdag 27 oktober 2011

Wat doe je in een café? Gezellig een glaasje drinken en met andere mensen van gedachten wisselen. Eindelijk jouw ervaringen delen met gelijkgestemden en horen hoe polyamorie het leven van anderen heeft verrijkt. Misschien wel met problemen ;) . Het maakt niet uit of je single bent, één of verschillende partners hebt. Ook niet of je overtuigd polyamorist bent of liever monogaam leeft. Als jij je ervaringen, onzekerheden en ideeën met ons wil delen, ben je van harte welkom.
Lees hier meer over het programma en meld je aan! 


CoachConfetti
info@marjancoaching.nl
www.coachconfetti.nl