https://www.e-act.nl/help/index4?id=13845
Ik wil PayPal als betaalmethode toevoegen

Om PayPal te activeren in de shop moet je een zakelijk account hebben bij PayPal. Heb je dat nog niet? Klik dan hier:

https://www.paypal.com/nl/mrb/pal=DS6K5U6KKY3V6

Maak eerst een zakelijk account aan.
Vervolgens willen we de volgende gegevens van je hebben:

- API-gebruikersnaam
- API-wachtwoord
- API-handtekening

Je kunt deze gegevens vinden als je inlogt in PayPal. Klik op tab 'Mijn rekening', vervolgens op menu 'Profiel | Meer opties'. Klik dan links op Verkoopvoorkeuren, en vervolgens onder het kopje 'Online verkopen' bij 'API toegang' op de link 'Bijwerken'.

Je moet 'Webwinkelbetalingen Express' hebben ingeschakeld en een API handtekening beschikbaar hebben (of aanmaken). Wij kunnen dit eventueel voor je doen als je dit te ingewikkeld vindt. Is er al een API handtekening? Klik dan rechts op de link 'Bekijk API handtekening'.

Er is een meer uitgebreide help-pagina over hoe je deze gegevens kunt vinden.