Masterclass "Van Hoofd Vol, naar In Control!"
 
 
Vanuit je ooghoeken zie je de to do lijst van een halve meter op het aanrecht liggen. In je bovenkamer flitsen allerlei gedachten rond. Terwijl je de pauzehapjes van je kids klaarmaakt, werk je een boterham naar binnen en vul je nog snel dat ‘hulpouders gezocht’ strookje in.  Vanaf de WC klinkt een gillend kind; “Mám, ik ben klaahaar”. Je ziet op je telefoon de eerste mails van klanten oppoppen. Het liefst zou je meteen een reactie willen sturen. Tot je ontdekt dat je nog precies 10 minuten hebt voordat de schoolbel gaat!? Nog voor je de deur uitgaat, flitst er een leuk onderwerp door je hoofd waarover je graag een blog wilt schrijven, maar zodra je die ochtend je laptop opent, ben je alweer vergeten wat het was… Help!? 
 
Soms gaan de dagen aan je voorbij zonder dat je weet wat je nu eigenlijk hebt gedaan. Je (be)leeft de dag in de ‘automatische piloot stand’. Hierdoor voel je jezelf aan het einde van de dag leeg getrokken en je hoofd loopt over. Je energielevel zakt naar zero, waardoor je alles intenser ervaart en het lastiger wordt jezelf staande te houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn. 
 
Ben jij een ondernemende mama (of papa) en herken jij jezelf in dit verhaal? Dan is deze masterclass echt iets voor jou!


 Stel je eens voor...

★ Hoe zou het als jij zelf bepaalt hoe je dag verloopt?

Hoe het zou zijn als jij rust in je hoofd hebt?

★ Hoe zou het zijn als je elke avond gedaan hebt wat je wilde doen?

★ Hoe zou het zijn als je voldoende tijd zou hebben om jezelf te laten groeien, weer gaat voelen waar je van houdt en eindelijk durft te doen wat je al heel lang wilt?
De masterclass

In deze eerste live masterclass ga je samen met Esther van Bijnen (energetisch coach) en Nancy de Waal (Life & Business Coach) aan de slag met praktische oefeningen en super waardevolle tips zodat jij (weer) de controle pakt over jouw eigen energie, je leven en je business. 

Je leert: 

hoe je jouw zelf de controle houdt over jouw energie en voorkomt dat je wordt leeggetrokken. 

hoe je zelf weer de regie pakt over jouw dag.

hoe je de eerste stappen zet om te doen wat je al heel lang wilt.
 


Praktische informatie


Wanneer: 20 juni 2017

Tijd: 19.00 - 22.00

Waar: Waalwijk

Speciale introductieprijs
:
€ 37,00 (excl. BTW) 

Inclusief: koffie/thee met iets lekkers en een mooie goodiebag!

LET OP: Het aantal plaatsen is beperkt. VOL = VOL!Voor meer informatie over deze masterclass kun je mailen naar info@dooresther.nl of naar Nancy@I2U-coaching.com

Ben jij erbij?

Reserveer dan nu jouw plekje! 

Klik op "aanmelden", vul je gegevens en betaal veilig via Ideal. Pas na betaling is je aanmelding definitief!


 

 

Na ontvangst van je betaling, ontvang je een mail met de bevestiging van je inschrijving. Geen mail ontvangen? Neem dan contact op met Nancy via Nancy@I2U-coaching.com.Wie zijn wij?
 

Wij zijn Esther van Bijnen, eigenaar van "Door Esther" en bedenker van de Villa Wijs Methode, en Nancy de Waal, Life & Business coach en expert op het gebied van structuur, plannen en dingen doen. Samen verzorgen wij deze masterclass. 

Wij kennen elkaar al jaren en vullen elkaar aan. Esther is een creatieve chaoot, Nancy juist een prima planner. En die combinatie maakt ons een topteam. Nancy heeft Esther geleerd hoe ze meer structuur in haar dag kan aanbrengen. Niet langer reactief reageren op alle prikkels die voorbij komen, maar proactief het heft in handen nemen en zelf bepalen hoe jouw leven er uit ziet. Esther heeft op haar beurt Nancy uitgelegd hoe het zit met energie. Dat je soms gevoelens van anderen kunt overnemen, zonder dat je dat in de gaten hebt. Hoe ga je daar dan mee om, wat doe je er mee. Hoe houd je jezelf staande in een wereld die soms overweldigend kan zijn. Samen vormen wij een bijzondere combinatie van kennis en ervaring waarmee we jou gaan helpen om (weer) de controle te pakken over jouw leven!

Wil jij er bij zijn, bij die allereerste masterclass die wij samen gaan geven? Meld je dan aan!