Kun je deze email niet lezen? 



Hoi ,


Hoe gaat het met het Schrijven met Penseel?! Kom je er een beetje aan toe of staat de drukte van het leven het niet toe? Als dat zo is, mail mij dan even, misschien kan ik een beetje helpen.

Als je wel lekker bezig bent met smp, dan ben ik blij dat jij het jezelf gunt om iets moois te maken. Laat je het dan ook zien? In de Facebook groep of in SchrijfTrots? 

Voortaan op vrijdag
Je krijgt deze nieuwsbrief nu op vrijdag. Het blijkt dat dat voor mij een beter haalbaar moment is. Dus bij deze ontvang je jouw nieuwe lessen voortaan op vrijdagen. 


SMP-Facebookgroep

 

 
TROTS op Anita Grob, Jolanda Metselaar en Anita Vrancken en Saskia van Dijk, die nog maar net begonnen zijn en hun oefenwerk met ons deelden in het foto-album BeginnersTrots in de smp-facebook-groep. " Keileuk om te doen" schreef Anita. Bedankt voor het delen dames! Je bent supergoed bezig!!
 

En nu JIJ!!
In de Facebook groep zien we ook graag jouw eerste oefeningen: de zig zag, de lll etc. etc. Post die in het album Beginners TROTS.  We geven jou daar graag dikke duimen en ik kom ook af en toe kijken en geef je dan graag feedback. Upload jouw Beginners TROTS : KLIK HIER

 


 
Challenge WINNAARS!! 


Alle winnaars zijn blind getrokken behalve degene met de meeste likes.  Bekijk de winnaars hierboven, zit jouw werk ertussen en heb je nog geen toegang tot mijn Inspiratie Schatkist? Stuur mij dan een email in antwoord op deze nieuwsbrief. Dan zorgen wij ervoor dat jij toegang krijgt tot mijn Inspiratie Schatkist!!! 
Nog niet gewonnen?!  Ik hoop dat je de Challenge op zich al superleuk vond?! Deze week weer nieuwe kansen.
Je kunt weer meedoen op Facebook, Instagram  en Schrijftrots!
 


Het woord van deze week is: 
 VRIEND(IN) / FRIEND (kies maar)
 
- Je mag allerlei technieken gebruiken, maar er moet ook Schrijven met Penseel in zitten. 
- Je hebt een kleine week om de opdracht te vervullen (t/m woensdag 15)
- Doe zo vaak mee als je maar wilt: meer meedoen = meer kansen!
- plaats het op instagram met #smplettering
- upload het onder de les van deze week in SchrijfTrots
 
Je kunt dus op alle 3 plekken meedoen!!
 
Vertel het voort!
 
Ben jij enthousiast over SMP? Vertel het aan anderen en vraag hen om ook mee te doen! Melden jouw vrienden zich aan? Dan geef ik jou graag als dankjewel 20% van dat aankoopbedrag. Binnenkort ook cadeaubonnen van Doe@ding!!  Alle info vind je hier  http://bit.ly/smp-affiliate
 



 

Nieuwe videolessen: Aquarel-achtergronden


We hebben onze colorblending serie afgerond en gaan nu over naar de achtergronden. We beginnen met eenvoudige aquarel technieken met hele mooie resultaten. Van krassen tot ware abstracte kunst, je maakt het zelf in een handomdraai. Je ontvangt bij deze 3 videos, maar er volgen meer. Er zijn nu eenmaal zulke leuke mogelijkheden met aquarel en ik laat je er graag een aantal zien. Klik hier de nieuwe les over Aquarel achtergronden te zien 
 
Ik wens je heel veel plezier met de nieuwe les en zie heel graag jouw werk weer tegemoet op Facebook, Instagram en Schrijftrots!



Hartelijke groetjes,
Karin Joan





          

 

Je ontvangt deze emails omdat je deelneemt aan de workshop Schrijven met Penseel.
Copyright © 2015 KJdesign, All rights reserved.
  -