Kun je deze email niet lezen? 



Hoi ,


Zal de ZOMER nu toch echt gaan beginnen? Ik HOOP het zo!
Maar ook als het weer eventjes iets minder is,
en wij de regen horen tikken op de daken, 
gaan wij HEERLIJK door met SMP!

Ik wil nogmaals even zeggen dat ik enorm geniet
van al jullie mooie en creatieve inzendingen!
Dus als je wat gemaakt hebt, vergeet niet dit te laten zien in
de Facebook groep, Instagram of in Schrijftrots!


 


Facebook groep NU open voor IEDEREEN!! 

Ik heb besloten onze smp-facebook groep voortaan open te stellen voor iedereen die aanklopt! Dat betekent dat er vanaf nu ook groepsleden binnen zullen komen die de workshop niet volgen. Want ik merk dat er veel mensen zijn die hier graag bij willen horen en tja... kun je het hen kwalijk nemen?! Het is dan ook zo'n SUPERLEUKE groep!! Dus: nodig al je vrienden maar uit!!! Ze zijn ALLEMAAL WELKOM!! http://bit.ly/smp-fb-groep
(behalve spammers, als je er een ziet, meld het dan aub, dan houden we het leuk met elkaar :-)



Deelnemers Downloads

 
 

Er blijken steeds meer mooie talenten in onze workshop verscholen te gaan. Steeds meer komen ze tevoorschijn en zo af en toe geven ze een superleuke download weg voor ons allemaal!! Je vindt ze voortaan hier bijeen: http://bit.ly/smp-deelnemers-downloads (de link staat ook op de ‚mijn workshops’ pagina)

Ga je gang! en download wat je daar ziet  Maar! vergeet daar ook niet even dankjewel te zeggen aan degene die heeft gegeven. 

Heb jij ook iets dat je wilt delen? Stuur het mij een email, dan plaats ik het er hier graag bij! Alvast bedankt voor jouw gulle bijdrage!

 




Cadeaubonnen van Doe@ding als dankjewel

 

Vertel jij iemand anders over de smp-workshop en koopt hij/zij dat ook? Dan ontvang je van mij 20% commissie van dat aankoopbedrag als de aankoop via jouw affiliate link gegaan is. Maar vanaf nu kun je ook kiezen voor cadeaubonnen van Doe@ding. De waarde van die bon is zelfs nog 20% meer dan de commissie. Dus als jouw vriendin via jouw link een workshop aankoop doet van €25,00 dan ontvang jij €5,00 of €6,00 als cadeaubon van Doe@ding. Hoe je meteen daarmee aan de slag kunt lees je hier: http://bit.ly/smp-affiliate
 

500e deelnemer en winnaar Facebook-verloting!

Deze week heeft zich de 500e deelnemer van onze smp-workshop zich aangemeld!! Yeaaahhh!!! En om dat te vieren heb ik op Facebookgroep aan jullie een oproep gedaan om wat promotie te maken voor smp met als kans een Doe@ding cadeaubon van €25,00 te winnen! Ik heb blind een winnaar getrokken (random.org) en de winnaar is….. Veronique Wilbrink!!! Gefeliciteerd!!! Mail mij!!

Iedereen bedankt voor het meedoen, je hebt mij super geholpen om nog meer geweldige deelnemers aan boord te krijgen. We zitten nu alweer op een totaal van 519! In mijn loopbaan als leerkracht is dit wel de grootste klas die ik ooit heb gehad! LOL!! :-D (en toch met de minste orde problemen! hihi)

 

 

SMP Facebookgroep
http://bit.ly/smp-fb-groep

 



In de Facebook groep zien we ook graag jouw eerste oefeningen: de zig zag, de lll etc. etc. Post die in het album Beginners TROTS.  (ik heb de naam veranderd van smp-groen naar Beginners TROTS :-) ) We geven jou daar graag dikke duimen en ik kom ook af en toe kijken en geef je dan graag feedback. Upload jouw Beginners TROTS : KLIK HIER

 
 

 
Challenge WINNAARS!

Alle winnaars zijn blind getrokken behalve degene met de meeste likes. Hierboven zie je de winnaar met de meeste likes!

De inzendingen van de winnaars die blind zijn getrokken, zie je hieronder!

 

Zit jouw werk ertussen en heb je nog geen toegang tot mijn Inspiratie Schatkist? Stuur mij dan een email in antwoord op deze nieuwsbrief. Dan zorgen wij ervoor dat jij toegang krijgt tot mijn Inspiratie Schatkist!!! 


 
Nog niet gewonnen?!  Ik hoop dat je de Challenge op zich al superleuk vond?! Deze week weer nieuwe kansen.
Je kunt weer meedoen op Facebook, Instagram  en Schrijftrots!
 



 
 
Het woord van deze week is: VAKANTIE - VACATION (kies maar)
 
- Je mag allerlei technieken gebruiken, maar er moet ook Schrijven met Penseel in zitten. 
- Je hebt een kleine week om de opdracht te vervullen (t/m woensdag 15)
- Doe zo vaak mee als je maar wilt: meer meedoen = meer kansen!
- Upload jouw werk in de  challengemap van deze week hier op Facebook: 
http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1802550319981261&type=1
- plaats het op instagram met #smplettering
- upload het onder de les van deze week in SchrijfTrots
 
Je kunt dus op alle 3 plekken meedoen!!
 

 

Aquarel met witte letters

De nieuwe les staat weer voor je klaar! Ik laat je daarin graag zien hoe je witte letters krijgt op een aquarel-achtergrond. Kom maar snel kijken. https://makerisme.nl/aquarel-achtergronden-met-witte-letters/

 

Zomer: rustiger aan

Volgende week ontvang je de les over schrijven in metallics. In de weken daarna doen we het een beetje rustiger aan: je krijgt nog wel iedere week videolessen, maar we gaan nog even niet naar het deel ‚versieringen’. Tijdens de zomer(vakantie)weken vul ik graag de lessen over aquarel-achtergronden nog wat meer aan met extra videos, want ik heb je nog zoveel moois te laten zien. Tegen het eind van de vakantie gaan we werken met versieringen. 

Wist je dat er nu al 4 videos staan in de les Aquarel met donkere letters? Kijk maar, klik hier 

 
 
 
 
 
Ik wens je heel veel plezier met de nieuwe les en zie heel graag jouw werk weer tegemoet op Facebook, Instagram en Schrijftrots!



Hartelijke groetjes,
Karin Joan





          

BewarenBewarenBewarenBewaren

Je ontvangt deze emails omdat je deelneemt aan de workshop Schrijven met Penseel.
Copyright © 2015 KJdesign, All rights reserved.
  -