Kun je deze email niet lezen? Hoi ,


Was jij de hele vrijdag al op de uitkijk naar jouw nieuwe les? Ik was van plan hier een eenvoudige korte video van te maken, maar ik wilde je meer laten zien en van het een kwam het ander. Eindstand: jouw les is laat maar wel heel leuk! Ik krijg zo vaak de vraag: Hoe krijg je die woorden nu mooi in elkaar passend?! Het is de vraag die ik zo vaak krijg. Als dat ook jouw vraag was, dan beantwoord ik die in de videoles van deze keer. Ik heb het toegevoegd aan de les over metallics (scroll naar beneden in die les!)
Klik hier om naar de Metallics les te gaan 


De projectvideo over metallic watercolors met bijbehorende download voeg ik op zaterdag toe. Ik maak melding in de facebookgroep wanneer die ook online staat.

De challenge houd je ook nog even van mij tegoed. De vakantie maakt dat eea niet helemaal gaat zoals ik gepland had, dus dat is voor mij nog een puntje om aan te werken. Excuses daarvoor.

 
Ik wens je heel veel plezier met de nieuwe les en zie heel graag jouw werk weer tegemoet op Facebook, Instagram en Schrijftrots!Hartelijke groetjes,
Karin Joan
          
 

Je ontvangt deze emails omdat je deelneemt aan de workshop Schrijven met Penseel.
Copyright © 2015 KJdesign, All rights reserved.
  -