Kun je deze email niet lezen? 



Hoi ,

 

Wauw!! Wat zijn jullie deze week weer supergoed bezig geweest!
Ik heb een heleboel mooie dingen langs zien komen! 
Afgelopen week was de laatste Challenge in de voorgaande vorm. En we gaan nu een stukje verder! Je hebt het misschien al voorbij zien komen  in de facebook groep: 

#WordScrapping !! 


#WordScrapping, dat is de challenge voor de komende tijd. Weet jij nog niet wat het is? Kijk dan snel hier en doe mee met de challenge. (Waarschuwing: het werkt verslavend!!) 
 

Vergeet jouw werk  niet te delen met #wordscrapping en #smplettering
 



Natuurlijk heb ik ook weer een nieuwe les voor alle cursisten. Het onderwerp Doodles laat ik nog even voor een volgende keer. Ik heb er namelijk een les tussen geplaatst, op veler verzoek: Niet schrijven maar bloemen met penseel! , De link voor de les vind je weer onderin deze nieuwsbrief of op de pagina 'mijn workshops' 



Facebookgroep

 



Beginners TROTS

 
TROTS op Tiny, Klaasje, Cathy & Irma, die nog maar net begonnen zijn en hun oefenwerk met ons deelden in het foto-album BeginnersTrots in de smp-facebook-groep. Bedankt voor het delen! Stuur ons een mailtje en je krijgt toegang tot de inspiratie schatkist!
 



En nu JIJ!!
In de Facebook groep zien we ook graag jouw eerste oefeningen: de zig zag, de lll etc. etc. Post die in het album Beginners TROTS.  We geven jou daar graag dikke duimen en je ontvangt toegang tot de inspiratie schatkist! Upload jouw Beginners TROTS : KLIK HIER



 
Challenge WINNAARS!! 









Alle winnaars zijn blind getrokken behalve degene met de meeste likes.  Bekijk de winnaars hierboven, zit jouw werk ertussen en heb je nog geen toegang tot mijn Inspiratie Schatkist? Stuur mij dan een email in antwoord op deze nieuwsbrief. Dan zorgen wij ervoor dat jij toegang krijgt tot mijn Inspiratie Schatkist!!!
 
 
 
 
 

 
Vertel het voort + krijg cadeautjes!!
 
Ben jij enthousiast over SMP? Vertel het aan anderen en vraag hen om ook mee te doen! Melden jouw vrienden zich aan? Dan geef ik jou graag als dankjewel 20% van dat aankoopbedrag. Of een cadeaubon van Doe@ding van dat bedrag+20%!!  Alle info vind je hier  http://bit.ly/smp-affiliate
 



 



Nieuwe les: Bloemen met Penseel

Alle cursisten van smp-totaal en smp-creatief hebben nu hun nieuwe les klaar staan. Klik hier om meteen te kijken. 

Nog geen cursist? Klik hier!
 
 
Ik wens je heel veel plezier met de nieuwe les en zie heel graag jouw werk weer tegemoet op Facebook, Instagram en Schrijftrots!



Hartelijke groetjes,
Karin Joan





          


BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Je ontvangt deze emails omdat je deelneemt aan de workshop Schrijven met Penseel.
Copyright © 2015 KJdesign, All rights reserved.
  -