Kun je deze email niet lezen? Hoi ,


Een hele korte nieuwsbrief deze keer. De challenge voor WordScrapping laat ik nog een tijdje staan. Durf jij het aan?
Een aantal heeft het al eens geprobeerd. Kijk maar hier: http://bit.ly/wordscrapping-fb
 

 

Nieuwe les: Doodles
Doodles zijn kleine vaak eenvoudige tekeningetjes die een leuke manier kunnen zijn om versieringen aan te brengen op jouw penseelschrijven. De nieuwe les is weer beschikbaar voor alle cursisten hier: https://makerisme.nl/doodles/
 
 
 


Volgende les...

Met Doodles zijn we gekomen aan het eind van de serie 'Versieringen'. De volgende lessenserie is het laatste blok in de cursus: schrijven op andere ondergronden. We gaan dus richting afronding! 

De eerstvolgende les gaat over schrijven op hout. Maar deze les stel ik graag een weekje uit. Volgend weekend hoop ik je namelijk te ontmoeten in Doe@ding tijdens de Demodagen!!. Je komt toch wel even langs? Zou echt SUPERleuk zijn.

 
Laat hier even weten of je komt.

Aan de Demodagen zal ik mijn handen en koppie vol hebben, dus de Schrijven met Penseel les stel ik dan even uit tot de week daarop. 
De eerstvolgende les ontvang je daarom op vrijdag 6 oktober (als alles goed gaat :-) 
 
Ik wens je heel veel plezier met de nieuwe les en zie heel graag jouw werk weer tegemoet op Facebook, Instagram en Schrijftrots!
 

FacebookgroepPS
de zwarte social icoontjes hieronder deden het in voorgaande nieuwsbrieven niet, nu wel! Leuk als je klikt en mij volgt op Instagram, Facebook, Youtube en Pinterest.


Hartelijke groetjes 
en veel ZELFMAAKplezier!
        
 

Je ontvangt deze emails omdat je deelneemt aan / interesse hebt voor de workshop Schrijven met Penseel.
Copyright © 2015 KJdesign, All rights reserved.
  -