Inschrijven
scratch Messiah
________________________

Start van het 100 jarig Jubileum

Christelijke Oratorium Vereniging SoliDeoGloria bestaat in 2019 maar liefst 100 jaar. De start van dit feestjaar willen we graag met u vieren en daarom nodigen we u van harte uit op onze Scratch Messiah op 3 november 2018.

In 2019 zullen we ook nog een meezing & meespeel Matthäus Passion organiseren en sluiten we het jaar af met ons jubileumconcert Die Schöpfung, dit beloofd een bijzonder spektakel te worden.

Maar we starten met de scratch Messiah en daar nodigen we u graag voor uit.


Scratch Messiah - 3 november 2018

Op zaterdag 3 november 2018 organiseert COV SoliDeoGloria uit Sliedrecht een Scratch Messiah in de Grote Kerk van Sliedrecht. De hele dag studeren onder leiding van Danny Nooteboom en onze repetitor André de Jager en dan 's avonds om 19:30 uur zal het concert plaatsvinden.

Het koor COV SoliDeoGloria zal vanaf 5 september de Messiah op de woensdag, onze vast repetitieavond, instuderen. U heeft de mogelijkheid om onze repetities vanaf dat moment tot aan het concert bij te wonen. Kent u de Messiah al vanuit eerdere concerten dan kunt u zich ook inschrijven voor alleen de scratch op de zaterdag.

Kosten

U heeft de mogelijkheid om deze dag met ons mee te zingen voor het bedrag van €32,50. Ook is het mogelijk om vanaf 5 september met ons mee te repeteren zodat de stukken er goed inzitten op de dag zelf, de totaalprijs is dan €67,50.

De partituur dient zelf mee te nemen, de dirigent geeft de voorkeur aan de versie van Bärenreiter.

Dagindeling

Tijdens deze dag zullen we van 9:30 - 17:00 uur oefenenen in de Grote Kerk onder leiding van Danny Nooteboom. Onze repetitor André de Jager is ook de hele dag van de partij zodat we de partijen kunnen instuderen.

In de loop van de middag komen de New Symfonics en de solisten ons versterken en zullen we de gehele Messiah nogmaals doornemen, waarmee dit ook direct de generale repetitie is.

09:00 - 09:30 uur inloop
09:30 - 12:30 uur oefenen
13:30 - 17:00 uur oefenen (orkest komt erbij)
17:00 - 19:00 uur eten
19:00 - 19:30 uur kerk open
19:30 - 22:30 uur concert

Wij verzorgen deze gehele dag de koffie en thee. Tussen de middag is er voldoende tijd om te lunchen in de omgeving, ook is het mogelijk om uw eigen broodje te nuttigen. Wij zijn nog druk bezig om te kijken hoe we u een diner kunnen aanbieden. U krijgt hierover, na inschrijving, op een later moment bericht.

Het concert

Het concert start om 19:30 uur, de kaarten daarvoor zullen vanaf mei te bestellen zijn via onze website. Aan dit concert werken mee:

 
  • Elise van Es - Sopraan
  • Tamara Obermayer - Alt
  • Carlos Negria Lopez - Tenor
  • Benjamin Sattlecker - Bariton
  • New Symfonics - Orkest
  • Sander van den Houten - Klavecimbel
  • André de Jager - Orgel
De algehele leiding is die dag in handen van Danny Nooteboom.


Hebt u interesse om met ons mee te doen, schrijf u dan direct in. Het aantal plaatsen is beperkt en we verwachten een grote opkomst.


 
Ik schrijf me in!
dit veld niet invullen s.v.p.