______________________________________________________________________________________________Christelijke Oratorium Vereniging SoliDeoGloria bestaat in 2019 maar liefst 100 jaar. In 2019 vieren we dat door het organiseren van verschillende hoogtepunten. Op 23 maart 2019 is weer zo'n hoogtepunt. We organiseren dan de


MEEZING EN -SPEEL MATTHÄUS PASSION


Wanneer u de Matthäus Passion altijd al een keer hebt willen meezingen, maar het niet aan durfde dan is dit de gelegenheid. Ons koor kent de Matthäus erg goed en daarom is de drempel om mee te zingen niet heel groot. We nodigen u dan ook graag uit om mee te doen om er samen een unieke dag van te maken.


Meezing Matthäus Passion - 23 maart 2019


Op zaterdag 23 maart 2019 organiseert COV SoliDeoGloria uit Sliedrecht de meezing Matthäus Passion in Papendrecht. De hele dag studeren koor en orkest onder leiding van Danny Nooteboom en dan 's avonds om 19:30 uur zal het concert plaatsvinden.

Het koor COV SoliDeoGloria zal vanaf 30 januari 2019 de Matthäus Passion op de woensdag, onze vast repetitieavond, instuderen. U heeft de mogelijkheid om onze repetities vanaf dat moment tot aan het concert bij te wonen. Kent u de Matthäus Passion al vanuit eerdere concerten dan kunt u zich ook inschrijven voor alleen de meezingdag op de zaterdag.

Kosten

U heeft de mogelijkheid om deze dag met ons mee te zingen voor het bedrag van €32,50. Ook is het mogelijk om vanaf 30 januari met ons mee te repeteren zodat de stukken er goed inzitten op de dag zelf, de totaalprijs is dan €67,50.

De partituur dient zelf mee te nemen, de dirigent geeft de voorkeur aan de versie van Bärenreiter.

Dagindeling

Tijdens deze dag zullen we van 9:30 - 17:00 uur oefenenen in de Bethelehemkerk te Papendrecht onder leiding van Danny Nooteboom.

De dagindeling ziet er ongeveer zo uit:

09:00 - 09:30 uur inloop
09:30 - 12:30 uur oefenen
13:30 - 17:00 uur oefenen en generale
17:00 - 19:00 uur eten
19:00 - 19:30 uur kerk open
19:30 - 22:30 uur concert

Wij verzorgen deze gehele dag de koffie en thee. Tussen de middag is er voldoende tijd om te lunchen in de omgeving, ook is het mogelijk om uw eigen broodje te nuttigen. Wij zijn nog druk bezig om te kijken hoe we u een diner kunnen aanbieden. U krijgt hierover, na inschrijving, op een later moment bericht.

Het concert

Het concert start om 19:30 uur, de kaarten daarvoor zullen vanaf november te bestellen zijn via onze website.


De algehele leiding is die dag in handen van Danny Nooteboom.

Hebt u interesse om met ons mee te doen, schrijf u dan direct in. Het aantal plaatsen is beperkt en we verwachten een grote opkomst.Meespelen in het orkest
Wanneer je graag met het orkest wil meespelen dan kan dat: informeer naar de mogelijkheden via de mail info@cov-solideogloria.nl

Solisten gezocht
Voor conservatorium zangers is er de mogelijkheid om als solist op te treden. We zullen vooraf audities houden om onze keuze te maken. Meer informatie is te verkrijgen via de mail info@cov-solideogloria.nl

________________________________________________________________________________________
 
Ik schrijf me in voor het koor!
 
dit veld niet invullen s.v.p.