Kun je deze e-mail niet lezen?
Beste ,

Bijna vakantie….

Heel veel mensen zitten in de laatste weken voor de zomervakantie, ik ook!
Het weer begint zijn best te doen, twee puberkids zijn meer thuis dan op school, het wordt nu echt tijd om een bestemming vast te leggen….
En ondertussen blijft de mail (wie belt er nu nog tegenwoordig…?!) gewoon vollopen met aanvragen voor hulp bij woekerpolissen,  financiele planningen…
Vreemd misschien, maar het geeft mij een lekker gevoel om met een voor en na de vakantie gevulde agenda straks toch echt de kantoordeur een paar weken achter me dicht te trekken!

En jij? Al geweest, of druk aan het plannen? Laatste loodjes? Ik wens je een fijne en vrolijke tijd!
De zomermaanden blijken, naast vakantie ook altijd een goeie tijd te zijn om eens te kijken naar je financiële zaken. Waarom weet ik eigenlijk niet zo goed, maar heel vaak zijn mensen in juli en augustus bezig met te kijken waar ze met hun geld willen sparen of beleggen.

Dus voor deze mensen, en wellicht dus ook voor jou: een artikel over "groen geld", dit keer in combinatie met banksparen. Ik hoop dat je er wat aan hebt!
En heb je zelf ideeën over wat je hier wilt lezen: vul de mini-enquete in deze nieuwsbrief dan gewoon even in! Ik heb zelf inspiratie genoeg, maar wil uiteraard niets liever dan over onderwerpen schrijven die jullie het liefste lezen!  

Ik wens je een fijne zomertijd toe en graag tot over twee maanden!

Hartelijke groet,
Hubrien


Groen Geld en banksparen

Groen geld, een dankbaar onderwerp waar ik veel mee bezig ben, maar eigenlijk nog weinig over geschreven heb naast de pagina op deze site. Bij deze dan "part I".

Wat is "groen geld" eigenlijk? wat mij betreft zijn dat alle financiële zaken die met duurzaamheid te maken hebben. Lekker ruim, prima. Het is namelijk ook een gebied waar veel op gebeurt en verandert, dus prima om wat vaker iets over te schrijven.

Lees verder


Korte Enquete

Graag willen we een aantal vragen stellen over deze nieuwsbrief, je kunt de enquete vinden onder deze link


Agenda

13 juli van 12.00-13.00 uur Online
Twitterspreekuur, volg Hubrien op www.twitter.com/hubrien en stel je vraag online!

4 september van 19.15 tot 21.30 uur in Culemborg
Workshop Woekerpolis.... en nu verder! zie hierHubrien geeft onafhankelijk en duurzaam advies met als belangrijkste doel mensen hun dromen en doelen financieel waar te laten maken.

Hubrien - Financieel Advies 2.0
Bezoekadres:
Godfried Bomansstraat 6c
Het Lab - gebouw Panta Rhei
4103 WR Culemborg
Postadres:
Ravelijnstraat 65
4102 AH Culemborg
Tel.: 06 20321219
Fax: 084 730 3012
Meld je af van deze lijst