Kun je deze e-mail niet lezen?




Beste ,

En zo is het alweer oktober en de herfstvakantie weer voorbij! 
Ik ben benieuwd hoe jij daar in zit: ga je iedere dag weer opgewekt op weg? Of komen er heel wat zuchten aan te pas voordat je op gang bent?
Ik hoop voor jou natuurlijk het eerste!
Maar sta je minder te juichen, dan wens ik je toe dat je tijd kunt/wilt maken voor jezelf om gewoon eens te kijken wat je zelf aan je situatie zou kunnen veranderen… 

  
Een paar jaar geleden heeft een groep enthousiaste financials dat ook gedaan en het resultaat was…LEF! En het is zo’n succes, dat leraren en leerlingen allemaal zeggen: "Wei ijsen meer LEF…"! 
Beetje vaag? Lees hieronder maar verder 
  
Verder natuurlijk in deze nieuwsbrief de agenda met o.a. weer een workshop over woekerpolissen. Iedere keer weer zeer hooggewaardeerd door de bezoekers. Iedere keer weer mensen die vol energie naar huis gaan en beginnen met veel geld te besparen door hun polis te ontwoekeren. Ook beginnen met veel kosten besparen? Je bent welkom op 27 november! 
  
Ik wens je weer een mooie maand toe! Ik ga verder met een mooi project waar ik het voorjaar aan begonnen ben…nog even "onder de pet", maar binnenkort "online"…een nieuwe en unieke manier om je optimaal verder te helpen met je geldzaken…wordt vervolgd! 

NB: bezig met je arbeidsongeschiktheidsvoorzieningen? kijk dan eens naar deze "hangout video" waar ik aan meegewerkt heb: http://youtu.be/SRBO-pU55Ww
 
Hartelijke groet, 
Hubrien 


Wei ijsen LEF!

Dag in dag uit ben ik bezig met geld en met mensen. En aangezien ieder mens verschillend is en er heel veel zaken met geld worden geregeld, is bij mij geen dag hetzelfde! Doordat ik –als financial life planner- o.a. goed kijk hoe mensen vroeger met geld om hebben leren gaan, zie je tussen al die verschillende mensen en vragen toch wel een paar rode draden lopen.

Lees verder


Agenda

16 november van 12.00 tot 13.00 uur op twitter
Woekerpolis spreekuur zie hier  

27 november van 19.15 tot 21.30 uur in Culemborg
Workshop Woekerpolis.... en nu verder! zie hier



Hubrien geeft onafhankelijk en duurzaam advies met als belangrijkste doel mensen hun dromen en doelen financieel waar te laten maken.

Hubrien - Financieel Advies 2.0
Bezoekadres:
Godfried Bomansstraat 6c
Het Lab - gebouw Panta Rhei
4103 WR Culemborg
Postadres:
Ravelijnstraat 65
4102 AH Culemborg
Tel.: 06 20321219
Fax: 084 730 3012




Meld je af van deze lijst