Kun je deze e-mail niet lezen?




Beste ,

November… de herfst in volle glorie, als opmaat voor de komende winter…
Ik loop graag en veel in de natuur en in deze tijd komt er geen einde aan de hoeveelheid en intensiteit van kleuren waarmee de bomen zich tooien. Toch weten we dat deze verandering het begin van het einde van deze cyclus is, nodig om ruimte te maken voor nieuwe takken, nieuwe bladeren, nieuw leven!
 


En zo werkt het natuurlijk bij ons ook, met een belangrijk verschil: in de natuur gebeurt dit gewoon, er zijn geen discussies over, er is geen vasthouden, geen lijden….
Als ik naar mezelf kijk merk ik ook hoe lastig het vaak is om veranderingen echt toe te laten door oude gedachten en ideeën los te laten…ik hoef alleen maar te kijken naar mijn rol en plek als ouder bij twee opgroeiende puberkids…!

En jij? Wat mag en kan jij loslaten, om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden? Ik wens je aandacht en ruimte toe (en graag help ik je daar natuurlijk bij op mijn vakgebied van financiële en life planning)!
 
Het hoofdonderwerp van deze nieuwsbrief (ook als blog te vinden op de website) is deze keer weer een artikel over Groen Geld: op veler verzoek een artikel over "Duurzaam Beleggen". Lees hieronder maar verder!
 
Verder natuurlijk weer een goedgevulde agenda met o.a. de laatste workshop dit jaar over woekerpolissen op 27 november. Daarnaast vraag ik graag je aandacht voor een Belevingsdag in Culemborg op 25 november, waar ik twee keer de workshop "de 3 gouden tips voor Financiële Vitaliteit" verzorg: aanbevolen! 
 
Graag tot volgende maand en hartelijke groet,
Hubrien


Groen Geld en.... duurzaam beleggen!

In een vorig blog heb ik de huidige stand van zaken beschreven over de combinatie banksparen en "Groen Geld". Leuk dat daar veel vragen en reacties op gekomen zijn: ze zijn altijd welkom!
 
Deze keer wil ik het hebben over "Groen Geld" en beleggen. En dat betekent dus automatisch: duurzaam beleggen. Wat verstaan we eigenlijk onder de term "duurzaam" ? En wat onder de term "beleggen"? Nou, over beide woorden kan ik wel een paar blogs volschrijven, maar laat ik het hier even op twee korte definities houden, hebben we nog wat meer ruimte voor concrete voorbeelden!

lees hier verder


Agenda

16 november van 12.00 tot 13.00 uur op twitter
Woekerpolis spreekuur zie hier

22 november van 13.30 tot 19.30 uur in Utrecht
Workshop/Brainstorm AOV en Broodfonds zie hier

25 november van 11.00 tot 16.00 uur in Culemborg
Workshop "de 3 gouden tips voor financiele vitaliteit" zie hier

27 november van 19.15 tot 21.30 uur in Culemborg
Workshop Woekerpolis.... en nu verder! zie hier



Hubrien geeft onafhankelijk en duurzaam advies met als belangrijkste doel mensen hun dromen en doelen financieel waar te laten maken.
Hubrien - Financieel Advies 2.0 
 
Bezoekadres: 
Godfried Bomansstraat 6c 
Het Lab - gebouw Panta Rhei 
4103 WR Culemborg 
 
Postadres: 
Ravelijnstraat 65 
4102 AH Culemborg 
Tel.: 06 20321219 
Fax: 084 730 3012 
Ambassadeur van New Financial Forum 
 



Volg mij op Twitter Bekijk mijn LinkedIn pagina Bezoek Facebook pagina

Meld je af van deze lijst