Kun je deze e-mail niet lezen?




Beste ,


December… de maand van de eerste sneeuw, van feestdagen en gezelligheid.
Maar ook de maand van het afsluiten, van stilte, van omkijken en bezinning… 

 
Zelf kan ik omkijken naar een druk zakelijk jaar, met gestage uitbouw van de praktijk op verschillende fronten. Steeds meer ondernemers (en particulieren) weten de weg te vinden naar mijn kantoor voor onafhankelijke en duurzame financial (life) planning, voor hun persoonlijk "Financieel Advies 2.0". 
Steeds meer consumenten heb ik dit jaar ook mogen begeleiden in hun ontwoekertraject. Ook de komende jaren zal dat (helaas maar realiteit) zeker niet minder worden. Om mensen met een woekerpolis nog beter te kunnen helpen lanceer ik –in samenwerking met enkele andere betrokken ondernemers- in het voorjaar dan ook een uniek nieuw initiatief…nog heel even geduld dus!

Genoeg over mij: hoe was het met jou dit jaar? Kun je omkijken met een tevreden glimlach…of toch met een wat ontevreden grimas…ik hoop natuurlijk het eerste! Maar als dat niet zo is, gebruik dan deze periode van afsluiten, bezinning en stilte om –vanuit het hier en nu- een plan te maken; een actieplan, een stappenplan, van en voor jou persoonlijk: Hoe is het geweest dit jaar? Hoe is het nu? En waar zou je naar toe willen, komend jaar en verder? En kan het magische woord "geld" jou hierbij wellicht helpen? 
 
In het blogartikel van deze maand kijk ik ook om… en vooruit: weer aandacht voor de stand van zaken op een "favoriet" buikpijndossier: de woekerpolis! 
Van harte aanbevolen om te lezen, is het niet voor jezelf dan zeker voor je buurman/vrouw, want er lopen nog enkele miljoenen gewoon door op dit moment…!
 
Ik wens je nog hele mooie dagen toe in december en ont-moet je heel graag weer in januari!
 
Hartelijke groet,
Hubrien


Woekerpolis…en weer verder!

Hoe ook jij van je buikpijnpolis af kunt komen.
 
Half december 2012 als ik deze "ontwoeker-update" schrijf.
"Alweer woekerpolissen?!" hoor ik een aantal mensen denken. Inderdaad… en helaas maar met onverminderde energie maak ik graag veel tijd en aandacht vrij voor dit (miljoenen mensen hebben m nog!) buikpijndossier.
 
In de nieuwsbrief van afgelopen juni staat een helder verhaal over de stand van zaken toen. Inmiddels zijn we alweer een half jaar verder en is er vaak weinig en soms veel gebeurd…
 


Agenda

15 januari van 19.15 tot 21.30 uur in Culemborg
Workshop Woekerpolis.... en nu verder! zie hier



Hubrien geeft onafhankelijk en duurzaam advies met als belangrijkste doel mensen hun dromen en doelen financieel waar te laten maken.
Hubrien - Financieel Advies 2.0 
 
Bezoekadres: 
Godfried Bomansstraat 6c 
Het Lab - gebouw Panta Rhei 
4103 WR Culemborg 
 
Postadres: 
Ravelijnstraat 65 
4102 AH Culemborg 
Tel.: 06 20321219 
Fax: 084 730 3012 
Ambassadeur van New Financial Forum 
 



Volg mij op Twitter Bekijk mijn LinkedIn pagina Bezoek Facebook pagina

Meld je af van deze lijst