Kun je deze e-mail niet lezen?




Beste ,


En zo zitten we alweer in de 2e week van het nieuwe jaar!
Welkom en leuk dat je deze nieuwsbrief leest. Het komende jaar zal ik weer regelmatig zorgen voor interessant financieel nieuws. Nieuws waarmee jij het komende jaar weer meer en beter inzicht en overzicht krijgt in je financiële situatie!
 
Januari…dit weekend reed ik over de dijk bij Culemborg door een nat en grijs landschap. En ik bedacht opeens dat ik dezelfde rit een week of 4 geleden ook heb gemaakt. Alleen…wat een ander gevoel zat daarbij. Toen: het jaar afsluiten, feestdagen, warmte en gezelligheid. Nu: kerstboom weg, nog een lange en koude winter te gaan, wachten op het einde van de crisis…
 
Wat speelt gevoel toch een belangrijke rol in ons leven! We filteren onze omgeving en wat er bij ons binnenkomt continu, en of dat altijd goed gaat vraag ik me regelmatig af…!
Ook dit jaar zal ik je graag weer helpen om bij je (financiële) beslissingen op de juiste manier met geld en gevoel om te gaan; ik noem mijn werk niet voor niets financiële life planning…!
Daarover kun je trouwens hier meer lezen: in de blog van deze maand.
 
Uiteraard dit jaar ook weer volop ontwoeker-werkzaamheden! Om te beginnen op dinsdagavond 15 januari, wanneer ik weer een workshop "Woekerpolis…en nu verder!"  organiseer. Van harte welkom, zowel voor mensen die al weten of ze een woekerpolis hebben, maar ook als je je nog afvraagt of jouw polis misschien ook tegen het licht gehouden moet worden!
 
Ik wens je nog veel leesplezier en heel graag tot ziens!
 
Hartelijke groet,
Hubrien


Wat betekent eigenlijk "financiele planning"...?

Soms zijn zaken zo gewoon voor je geworden, dat je daar eigenlijk niet meer zo over nadenkt. De naam van mijn beroep is zoiets: ik ben financieel planner. Simpel en duidelijk toch? Nee dus, blijkt keer op keer als ik met mensen hierover spreek.

En zeker niet als ik het woordje "life" tussen "financieel" en "planner zet…maar daarover later meer. Eens kijken wat de FFP (vereniging van gecertificeerde financieel planners) hierover heeft opgeschreven op haar nieuwe site



Agenda

15 januari van 19.15 tot 21.30 uur in Culemborg
Workshop Woekerpolis.... en nu verder! zie hier


Facebook

Ook ik ben toegetreden tot de bedrijfspagina's/fanpages van Facebook.
Hier kun je Hubrien Financieel Advies 2.0 volgen op facebook.

Uiteraard deel ik hier mijn woekertips en de wonderwaardigheden van het financieel plannen en het financiele nieuws.
Ik zou het heel fijn vinden als je me daar ook gaat volgen. 



Hubrien geeft onafhankelijk en duurzaam advies met als belangrijkste doel mensen hun dromen en doelen financieel waar te laten maken.
Hubrien - Financieel Advies 2.0 
 
Bezoekadres: 
Godfried Bomansstraat 6c 
Het Lab - gebouw Panta Rhei 
4103 WR Culemborg 
 
Postadres: 
Ravelijnstraat 65 
4102 AH Culemborg 
Tel.: 06 20321219 
Fax: 084 730 3012 
Ambassadeur van New Financial Forum 
 



Volg mij op Twitter Bekijk mijn LinkedIn pagina Bezoek Facebook pagina

Meld je af van deze lijst