Kun je deze e-mail niet lezen?




Beste ,


Welkom in februari! Een maand die bij mij meestal lekker vol zit, zo ook dit jaar. Verderop vertel ik wat meer over de lopende activiteiten.
 
Hoe is februari voor jou? "Gewoon" een lekkere wintermaand, of wacht je met smart op de eerste tekenen van de lente? Lekker aan het werk of duimendraaiend staren naar een lege agenda? Leuke activiteiten alleen of samen, of zoekend naar een nieuwe balans? Als ik je ergens bij kan helpen, dan hoor ik het altijd graag!
 
Natuurlijk hoop ik dat het goed gaat, je lekker bezig bent en vrolijk door het leven gaat, maar… dat lukt echt niemand de hele tijd! Dus als dingen in je leven nu misschien niet gaan zoals je graag zou willen: ik wens je sterkte en wijsheid en hoop en vertrouw dat je jouw eigen innerlijke punt weet te vinden; dat punt, waar niets is dan stilte. En waar je weer dat kunt vinden, wat op dit moment ontbreekt…! 


Goed, wat staat er zoal op de (financiële) agenda de komende tijd? Nou heel wat!
 
Op donderdag 28 februari is er weer een workshop "Woekerpolis…en nu verder!" waarin ik je weer graag help om met dit vervelende onderwerp aan de gang te gaan: welkom, en meld je hier aan!
 
En we hebben nog meer te ontwoekeren…:  Achter de schermen wordt al een poos door een aantal mensen heel hard gewerkt aan een uniek ontwoekerproject…
Onder de naam "WoekerpolisVrij" wordt begin april een nieuwe en unieke online mogelijkheid aangeboden om zelf je woekerpolis te kunnen "ontwoekeren"! Het staat uiteraard nog in de steigers maar het wordt echt een heel product, speciaal voor die mensen die zelf aan de slag willen. Geen adviseurs, geen banken of verzekeraars, gewoon zelf vanachter de computer.
 
Begin maart gaan we testen en als jij denkt: dat is wat voor mij: ik wil ook van mijn woekerpolis af: meld je dan snel aan; stuur me een mail of bel me op (06-20321219) en jij kunt over een paar weken al gratis aan de gang! Natuurlijk ben ik dan beschikbaar om te helpen waar nodig, dus dat komt helemaal goed.
 
Ook op advies-gebied zit de agenda goed vol, maar ik heb besloten om vanaf medio april/mei een dag per maand te reserveren voor…ja, misschien wel voor jou…!

Hoe zou je het vinden om een hele dag, van de ochtend tot de avond, dus de volle 100% aandacht te hebben voor jouw persoonlijke financiële life plan?! Een fantastische droomstart om jouw wensen en doelen heel concreet te krijgen en direct beginnen met uitvoeren! Dat kan dus vanaf nu en dat gaan we dan ook gewoon….doen! Lijkt je dit wat? Neem dan snel contact met me op want ik heb echt niet meer ruimte in de agenda dan 1 dag per maand, dus wie het eerst komt…
 
Wat ook komende maand "in de lucht" komt, is een 100% duurzame beleggingsportefeuille die ik de afgelopen maanden heb ontwikkeld! Vanaf het najaar ben ik, samen met een aantal experts stap voor stap bezig geweest om speciaal voor mijn relaties een bijzondere beleggingsportefeuille te bouwen. Via een helder stappenplan is het nu mogelijk om een op maat gemaakte portefeuille te krijgen van zorgvuldig geselecteerde, duurzame beleggingsfondsen. 
 
Geschikt voor voorzichtige beleggers, maar ook voor de wat meer avontuurlijk aangelegde mensen! Op basis van concrete doelen en risicoprofiel richten we samen een 100% kloppende portefeuille in: jouw persoonlijke "Groen Goud" portefeuille! En uiteraard…volledig 2.0, dus dat betekent duidelijk, transparant, geen verborgen kosten, online beschikbaar en natuurlijk dus… duurzaam (maar dat had ik al gezegd…)!
 
Ondertussen gaat het "gewone" advieswerk natuurlijk ook door…: Doordat de regering ons weer "verblijd" heeft met een aantal belangrijke wetswijzigingen, heb ik mijn relaties vorige week geïnformeerd over een belangrijke wijziging: de nieuwe aflossingsmogelijkheden per 1 januari 2013 en wat voor actie wellicht nog mogelijk en nodig is voor 1 april a.s. 
 
Ok….nog ruimte voor de blog van deze maand…?!
Als je de activiteiten hierboven bekijkt dan snap je waarschijnlijk waarom de titel is "niet denken maar doen!"…verdere introductie niet nodig dus: Veel leesplezier!
 
Hartelijke groet,
Hubrien


"Niet denken maar doen!"

De eerste regels van dit blog op papier zetten duurde dit keer veel langer dan andere keren…Meestal pak ik uit een scala van onderwerpen er een uit die op dat moment goed voelt, ga zitten en begin te schrijven tot het verhaal klaar is.



Maar vandaag ging dat niet zo makkelijk. En nu ik zo zit te typen, snap ik ook wel waarom. Deze periode ben ik met zoveel zaken bezig, die allemaal mijn aandacht meer dan nodig hebben, dat ik het heel lastig vind om mijn focus te verleggen naar het schrijven van deze blog.



Agenda

28 februari van 19.15 tot 21.30 uur in Culemborg
Workshop Woekerpolis.... en nu verder! zie hier


Facebook

Ook ik ben toegetreden tot de bedrijfspagina's/fanpages van Facebook.

Hier kun je Hubrien Financieel Advies 2.0 volgen op facebook.


Uiteraard deel ik hier mijn woekertips en de wonderwaardigheden van het financieel plannen en het financiele nieuws. Ik zou het heel fijn vinden als je me daar ook gaat volgen. 



Hubrien geeft onafhankelijk en duurzaam advies met als belangrijkste doel mensen hun dromen en doelen financieel waar te laten maken.
Hubrien - Financieel Advies 2.0 
 
Bezoekadres: 
Godfried Bomansstraat 6c 
Het Lab - gebouw Panta Rhei 
4103 WR Culemborg 
 
Postadres: 
Ravelijnstraat 65 
4102 AH Culemborg 
Tel.: 06 20321219 
Fax: 084 730 3012 
Ambassadeur van New Financial Forum 
 



Volg mij op Twitter Bekijk mijn LinkedIn pagina Bezoek Facebook pagina

Meld je af van deze lijst