Astrologisch consult

Ja, ik meld mij aan voor het Astrologisch consult

Het is belangrijk om het juiste tijdstip in te vullen, bijvoorbeeld 21.35u of 05.47u. Bij twijfel over de geboortetijd raad ik je aan om eerst contact op te nemen met de woongemeente voor het opvragen van een geboorte akte. Kosten hiervoor komen voor eigen rekening.
Het is belangrijk om de juiste geboorteplaats in te vullen. Bij twijfel over de geboortelocatie raad ik je aan om eerst contact op te nemen met de woongemeente voor het opvragen van een geboorte akte. Kosten hiervoor komen voor eigen rekening.
Afwijkende informatie door het niet juist invullen zorgt ervoor dat de inhoud van de geboortehoroscoop niet kloppend is. Dit komt niet voor rekening van Beleef je karakter. De ingevoerde gegevens worden uitsluitend gebruikt voor jouw aanmelding voor het Astrologisch consult en om je hiervan op de hoogte te houden. Ook ontvang je op onregelmatige basis mijn nieuwsbrief met waardevolle informatie en andere activiteiten van Beleef je karakter. Je zal niet vaker dan 1 keer per 2 weken een nieuwsbrief van mij ontvangen en je kan je hier altijd weer voor afmelden.

Naam en contactgegevens die nodig zijn voor de aanmelding worden gevraagd op de betaalpagina die hierna volgt.

dit veld niet invullen s.v.p.