Welkom!
Je bent nog één stap verwijderd van de PowerThinking LIVE workshop!
Tijdens deze avond ga je spelen met de kracht van jouw gedachten.
Je ontdekt hoe je gedachten je lichaam DIRECT beïnvloeden en
je leert wat je hieraan kunt doen.
Deze avond is geheel vrijblijvend en bedoeld om jou meer tips te geven over hoe je voluit in het leven kunt komen te staan.Wil jij ook je overvloed aantrekken in plaats van het na te jagen?
Ik nodig je uit om deel te nemen aan de GRATIS PowerThinking LIVE workshop. Boordevol waardevolle adviezen die jij niet wil missen.
Wanneer: 7 november 2018
Tijden: 19.30 - 21.30 uur
Plaats: Bilthoven

LET OP:

Als je met meerdere personen komt, geef ieder van jullie dan apart op met een eigen, uniek emailadres.
Alleen dan kunnen we een stoel voor ieder van jullie vrijhouden.

 
 Ja, ik meld me aan voor het LIVE event
 
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Geef je op om:
- een stralende gezondheid te creëren;
- energiek en zorgeloos door het leven te gaan.

Dit alles kan echt, wanneer je je mindset verandert.
Overvloed is namelijk niet onbereikbaar, maar een kwestie van mindset.
Visualisatie alléén is hiervoor beslist onvoldoende!
Belemmerende overtuigingen over jezelf en wat mogelijk is, houden de overvloed in je leven tegen. Als je niet werkt aan je belemmerende overtuigingen, zal je nooit de overvloed ontvangen die je jezelf toewenst. Je komt waarschijnlijk een eind, maar die paar cruciale onderdelen van jouw leven die nu ook niet stromen, zullen niet beter worden.

 
Hoe ik dat weet?
De overvloed zou er al zijn als je op die onderdelen geen belemmerende overtuigingen zou hebben!
Nee, overvloed is niet schadelijk voor een ander. De natuur is gebouwd uit overvloed, en jij dus ook. Meegaan met de natuurlijke stroom, betekent dat je in overvloed leeft.
Overvloed is niet alleen geld hebben. Overvloed betekent veel meer: een goede gezondheid, fijne vriendschappen, een goede relatie, gelukkige momenten, veel energie, etcetera.
We zijn vergeten wat onze ware essentie is. We leven in een consumptiemaatschappij, totaal verwijderd van de aarde en onze natuurlijke aard. Het is de hoogste tijd om terug te keren naar de state-of-mind die echt bij ons hoort.

Leer weer de verbinding met jezelf te maken en te vertrouwen op de kracht die door je heen stroomt. Jij kunt hieruit putten en daarmee de rest van de wereld voeden. Overvloedig leven gaat niet over bezittingen vergaren of egoïsme. Als jij overvloedig leeft, wordt jij een lichtend voorbeeld voor anderen. Doordat alles met elkaar verbonden is, heeft het werk aan jezelf verstrekkende gevolgen voor je omgeving en de rest van de wereld.

Wees de verandering

 Ja, ik meld me aan voor het LIVE event
 
 
dit veld niet invullen s.v.p.
* Mocht je je nog niet voor een van de andere gratis producten hebben opgegeven, weet dan dat je emailadres op de nieuwsbrieflijst terechtkomt. Je kunt je altijd direct afmelden via de afmeldlink in de mails.

Ik verheug me er op je tijdens Powerthinking LIVE te ontmoeten!
Groetjes,
Nadja