In 5 stappen een effectieve gratis weggever maken die zorgt voor groei van je mailinglijst
 
De nieuwsbrief lijkt misschien retro, maar niets is minder waar. Hij is nog steeds onbedreigd als een van de meeste effectieve marketing instrumenten die er zijn. Iedere ondernemer die meer omzet en meer klanten wil, zou niet moeten wachten maar direct moeten beginnen met het opbouwen van een mailinglijst. Want het geld zit in de lijst….


Eén van de belangrijkste manieren om een lijst op te bouwen is een gratis weggever aanbieden op je website. Zo'n informatieproduct product aanbieden is absoluuut nodig om de bezoekers op je website over te halen zich aan te melden. Want dat zullen ze niet zomaar doen!
 

Welmoet Babeliowsky biedt een gratis online training over gratis weggevers aan die je direct toegestuurd krijgt.

Deze online training is speciaal voor ondernemende experts, zoals coaches, traininers en adviseurs.

Waarom een gratis weggever aanbieden?

 • Een gratis weggever, het welkomstcadeau bij bijvoorbeeld je nieuwsbrief of ezine, zorgt dat meer mensen zich aanmelden voor je nieuwsbrief of ezine.
 • Dit informatieproduct is ook de eerste kennismaking met jou en jouw specifieke oplossing en dus heel belangrijk voor je bedrijf.
 • Het is ook methode om een nieuwe dienst of product op de markt te introduceren
De vaardigheid voor het maken van effectieve gratis weggevers is dus heel belangrijk, want je moet het regelmatig opnieuw doen.

Maar is echter niet eenvoudig. Het werkt alleen goed als je het goed aanpakt. Het zou jammer zijn, dat je er wel moeite voor doet, maar dat je er niet het gewenste resultaat ermee bereikt. Veel ondernemers worstelen ermee. Daarom bied ik hier een training voor aan.


Tijdens deze online training:’ In 5 stappen een effectieve gratis weggever maken die zorgt voor groei van je bedrijf’ leer je het volgende:


 1. Hoe bepaal ik welk gratis product ik moet kiezen, waarmee ik mijn bedrijf op de kaart zet?
 2. Hoe bepaal ik de inhoud van het product?
 3. Hoe maak ik een wervende titel?
 4. Hoe bied ik het aan op mijn website en zorg ik dat ik inderdaad meer inschrijvers krijg?
 5. Hoeveel veel informatie moet dit product bevatten en en hoe maak ik het?
 6. Hoe kan ik er nieuwe producten mee promoten?
 7. Welke gratis weggevers zijn er nog meer mogelijk behalve het ebook?
 8. Hoe kan ik het als middel gebruiken om de markt te onderzoeken en mijn lijst te laten segmenteren?
 9. Hoe maak ik een plaatje van mijn ebook waarop de titel staat?

Al deze zaken komen aan de orde op deze zeer resultaat gerichte training. Het is online en je kunt via je eigen computer direct deelnemen. Geef je op door je naam hieronder in te vullen.

Je ontvangt eerst een email met een link om je aanmelding te bevestigen en daarna een tweede email met een link waar je de video direct kunt bekijken.

 

Meld je aan voor de online training over effectieve gratis weggevers
 
Voornaam:
Achternaam:
E-mail:
Je ontvangt als bonus mijn tips


Deze gratis training word je aangeboden door Welmoet Babeliowsky, eigenaar van Autorespond.
Met Autorespond versturen honderden ondernemers uit Nederland en België hun nieuwsbrief,
laten ze met behulp van autoresponders hun bedrijf automatisch groeien en zorgen ze met de shoppingcart dat ze hun diensten en producten via internet direct kunnen verkopen.
De eerste maand is gratis en vrijblijvend: neem een proefabonnement op www.autorespond.nl

 
Disclaimer
De Online Marketing Experts die mee doen aan het Online KennisKado Festijn willen dat jouw bedrijf jou onbegrensde omzet, impact en vrijheid geeft. Zij zijn geselecteerd door Brenda Kok van Sparkling Professionals omdat zij succesvol zijn in het huidige bedrijfsklimaat en weten wat werkt en wat niet. De experts zijn zelfstandig ondernemers en werken samen, maar onafhankelijk, aan het festijn.