Beste 
Al een hele poos geleden kwam Donna Eden op mijn pad met haar Energy Medicine. Ik heb de dvd en het boek in de boekenkast staan, maar het doorkruiste mijn zoektocht naar het oplossen van trauma en chronische spanningen. Ik ging de TRE modules doen en Brainspotting en het kwam even op een zijspoor.

Nog af en toe kom ik een leuke oefening van haar tegen op youtube en deze oefening, uitgevoerd door een van haar dochters, wil ik met jullie delen: voor een gezonde schildklier, het in evenwicht brengen van je hormonen en om je te ondersteunen bij opvliegers.

Klik hier voor het filmpje. (de clavicle bone is je sleutelbeen)


Verder in deze nieuwsbrief weer alle activiteiten op een rijtje. Er zit voor jou vast iets tussen.

Graag tot ziens!


Warme groet, Pepine van den Berg
Natuurgeneeskundig Therapeut
Certified TRE® provider 
www.blessedbe.nl

Laat je je ervaringen weten?

Je kunt sterren geven op mijn Facebook pagina! Leuk als je een recensie achterlaat :-)


Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met mijn behandelingen of de TRE®! Laat je het ons weten? Je kunt een bericht achterlaten in mijn Gastenboek of TRE® gastenboek

Gratis E-Books
Ik heb een aantal artikelen gebundeld in gratis E-books. Klik hier om ze aan te vragen.

Archief E-zines
Hier staan alle E-zines op een rijtje om nog eens terug te lezen

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
 
TRE® Agenda

TRE® Intro Workshop (Trauma and Tension Release Exercises)

Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave. (Early bird: 45 euro, bij opgave twee weken voor aanvang van de workshop) 

donderdag 21 januari 2016 van 10:00 tot 12:00
donderdag 25 februari 2016 van 10: tot 12:00
donderdag 24 maart 2016 van 10:00 tot 12:00 
 
Cursus: Werken met het helende veld (biofield medicine)

zaterdag 5 maart en zondag 6 maart
zaterdag 16 april en zondag 17 april


Je leert holistisch te kijken en te denken met betrekking tot het lichaam.

In deze cursus leer je de beginselen van het werken met het helende veld, die je creëert vanuit je hart. Binnen dit veld zijn we allen een en krijgt het zelfgenezend vermogen van het lichaam alle ruimte om zelf aan de slag te gaan om weer in evenwicht te komen.

Dit doen we in de vorm van een stoelbehandeling met lichte handposities. je leert luisteren met je handen en werken vanuit je hart. Bij een stoelbehandeling is je cliënt zelf actief betrokken bij het proces en is het proces voor jou als behandelaar boeiend om te volgen.

De workshop duurt 2 dagen en de groep bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen.

Leer vertrouwen op het proces!

 
Wil je graag mijn hulp op afstand?
Ik heb voor dit doel verschillende geleide oefeningen en meditaties ingesproken. Wil je proefmediteren? Dan kun je [gratis] de serie "Ontspannen en Aarden" aanvragen.

Na je bestelling ontvang je de links in een e-mail en kun je, door erop te klikken, direct luisteren via je computer of bijv. smartphone.  Of je brandt de bestanden zelf op een CD.
 
Immuunversterkende supplementen van 4life

Wil je graag je immuunsysteem ondersteunen met supplementen?

Lees hier de uitleg over Transfer Factor en veelgestelde vragen

Bekijk hier de video over Transfer Factor (NL ondertiteling) waarin uitleg gegeven wordt hoe Transfer Factors werken.

Lees via deze link meer over de producten zelf.

Gratis Info-avonden waarbij je een lezing krijgt over de producten en informatie over het International Networking Team (INT), aanvang 19:00 uur

11 februari 2016

10 maart 2016

Gratis Inspiratie-avonden voor deelnemers aan het netwerk met verschillende thema's:

26 januari 

25 februari

Graag van te voren aanmelden zodat we rekening kunnen houden met het aantal zitplaatsen. Je bent van harte uitgenodigd!

Telefoon
: 06-26196249 e-mail: Pepine van den Berg, info@blessedbe.nl
Adres: Graafseweg 274, 6532 ZV  Nijmegen. Tweede verdieping, kamer 37.

 
 Helende stenen assortiment

4 tips om je ruimte te zuiveren:
- Theelichthouders van zoutkristal (uitverkocht)
- Witte salie (nog twee zakjes)
- Aromatisch zeezout
- Gouden Driehoek (amethist, bergkristal en rozekwarts) (klik op de link bovenaan voor meer info)

Diverse Armbandjes (€8,50, Hematiet €4,50) (klik op de link voor meer info)


Seleniet angel hearts (€11,95) "De steen bij uitstek om contact te maken met engelen en hun energie. Vandaar dat onze angel hearts, speciaal voor u geslepen in hartvorm, fijn in de hand liggen. Men merkt bovenal dat deze fantastisch werken! Door de combinatie van de fijne hartvorm en de hemelse Seleniet zult u meer kunnen ontspannen tijdens meditaties en gemakkelijker contact maken met engelen. Ook kunt u harten gebruiken als heerlijke massagestenen. Feel the power of heaven!"

Aura Stones met buideltje (€4,50)

Diverse hangertjes (€4,95)
 
 Wat is brainspotting?

Brainspotting is ontdekt door David Grand. Luister in deze video naar zijn uitleg. Lees hier een wetenschappelijke inleiding. Je kijkt in deze video naar een demonstratie sessie met David Grand tijdens een training.

David Grand had een jonge schaatster in behandeling die een bepaalde sprong niet kon. Hij zag tijdens een Natural Flow EMDR sessie hoe haar ogen steeds op een bepaalde positie een reflex gaven. Hij was nieuwschierig hoe het zou zijn als ze zouden pauzeren op deze oogpositie. Hij was verbaasd hoe in een tijdsbestek van 10 minuten heel veel nieuwe informatie naar boven kwam, waar ze eerder niet bij konden na weken praten en door het toepassen van andere methodieken.

Het bleek dat het zelfgenezend vermogen van haar brein in werking was gezet door het vasthouden van deze oogpositie en vervolgens bleef ze met haar aandacht bij wat er gebeurde in haar hoofd en lichaam.

Toen ze weer ging trainen kon ze de sprong eindelijk maken.

Brainspotting is gericht op het oplossen van zogenaamde "capsules" in het brein waar emotionele gebeurtenissen liggen opgeslagen en vastgehouden in tijd en plaats.

Dit vasthouden kan leiden tot allerlei klachten waar je vaak geen verklaring voor hebt, omdat de gebeurtenis zelf al voorbij is.

Hoe werkt brainspotting in de praktijk?

De therapeut werkt met een zogenaamde pointer, een soort antenne. We kunnen de oogpositie samen bepalen of ik zoek hem voor je op door de pointer in je blikveld te bewegen. Je ogen en/lichaam geven zelf aan waar er activiteit is.

Als we de oogpositie hebben gevonden dan blijf je naar de pointer kijken.

En ondertussen blijf je gewaar wat er gebeurt in je lichaam terwijl ik in stilte bij je aanwezig ben. Dit zorgt voor een raamwerk waarin het therapeutisch proces kan plaatsvinden. Je mag delen wat er met je gebeurt, maar dit hoeft niet. Het is niet ongewoon dat er lange stiltes vallen tijdens dit proces.

Je brein en het lichaam weet precies hoe het zelf weer in evenwicht kan komen en we hoeven alleen maar op dit proces te vertrouwen en hier ruimte aan te geven. Is een brainspot opgelost, dan is deze blijvend weg.

Als het bovenstaande je aanspreekt, maak dan een afspraak. Telefoonnummer: 06-26196249 of stuur een e-mail naar: info@blessedbe.nl 

 
Pepine van den Berg - Natuurgeneeskundig Therapeut en TRE® Provider
Expert op het gebied van stress en trauma.
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van stress-reducerende behandelingen. 
Individuele consulten en workshops.Alle informatie snel binnen handbereik:

Stress-reducerende behandeling | TRE® - Tension and Trauma Relase Exercises  

[Nieuw] Immuunversterkende supplementen

eZine Praktijk Blessed Be

Unieke Meditatie MP3's 

Waardering Zorggids | Gastenboek 

Artikelen in mijn weblog