Er komt steeds meer wetenschappelijk bewijs dat een goed immuunsysteem onmisbaar is voor je totale gezondheid. Er komt steeds meer een verschuiving en accent op het versterken van het immuunsysteem in de behandeling van ernstige ziekten.

Ik ben hier ook van overtuigd en het is de basis van mijn werk. Door het verminderen van de stress-respons op je systeem door de behandelingen die ik geef (cranio-sacraal, de TRE oefeningen en brainspotting), houdt je lichaam energie over voor het inzetten van je immuunsysteem, het afvoeren van afvalstoffen en algeheel herstel. 

Daarom ben ik heel blij dat ik naast de behandelingen ook een supplementenlijn heb ontdekt die het immuunsysteem ondersteunt, opleidt en goed laat reageren op indringers, ziekteverwerkers en andere zaken die onze gezondheid kunnen ondermijnen. 

Wil je hier kennis mee maken? Aanstaande donderdag 10 maart geven wij weer een lezing bij mij op de praktijk. Graag aanmelden van te voren, wegens het beperkt aantal zitplaatsen. De details vind je verderop in de nieuwsbrief. 
Ik kan je hierover uiteraard ook individueel informeren.

Ben je herstellende van een griepje of kun je wat ondersteuning gebruiken? Ik help je graag hierbij met een fijne behandeling om los te laten.

Graag tot ziens!


Warme groet, Pepine van den Berg
Natuurgeneeskundig Therapeut
Certified TRE® provider 
www.blessedbe.nl

Laat je je ervaringen weten?

Je kunt sterren geven op mijn Facebook pagina! Leuk als je een recensie achterlaat :-)


Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met mijn behandelingen of de TRE®! Laat je het ons weten? Je kunt een bericht achterlaten in mijn Gastenboek of TRE® gastenboek

Gratis E-Books
Ik heb een aantal artikelen gebundeld in gratis E-books. Klik hier om ze aan te vragen.

Archief E-zines
Hier staan alle E-zines op een rijtje om nog eens terug te lezen

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
 
TRE® Agenda

TRE® Intro Workshop (Trauma and Tension Release Exercises)

Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave. 

donderdag 24 maart 2016 van 10:00 tot 12:00
donderdag 21 april 2016 van 10:00 tot 12:00
donderdag 26 mei 2016 van 10:00 tot 12:00 
 
Wil je graag mijn hulp op afstand?
Ik heb voor dit doel verschillende geleide oefeningen en meditaties ingesproken. Wil je proefmediteren? Dan kun je [gratis] de serie "Ontspannen en Aarden" aanvragen.

Na je bestelling ontvang je de links in een e-mail en kun je, door erop te klikken, direct luisteren via je computer of bijv. smartphone.  Of je brandt de bestanden zelf op een CD.
 
Immuunversterkende supplementen van 4life

d1750733-62ba-4e9e-ab2b-deffd990efa4

Wil je graag je immuunsysteem ondersteunen met supplementen? Of eventueel zelf distributeur worden?

Gratis Info-avonden waarbij je een lezing krijgt over de producten en informatie over het International Networking Team (INT), aanvang 19:00 uur

Op donderdag 10 maart

Graag van te voren aanmelden zodat we rekening kunnen houden met het aantal zitplaatsen. Je bent van harte uitgenodigd!

Telefoon
: 06-26196249 e-mail: Pepine van den Berg, info@blessedbe.nl
Adres: Graafseweg 274, 6532 ZV  Nijmegen. Tweede verdieping, kamer 37.


Lees hier de uitleg over Transfer Factor en veelgestelde vragen

Bekijk hier de video over Transfer Factor (NL ondertiteling) waarin uitleg gegeven wordt hoe Transfer Factors werken.

 
 Helende stenen assortiment verkrijgbaar bij mij op de praktijk

4 tips om je ruimte te zuiveren
Diverse Armbandjes

Seleniet angel hearts
Aura Stones met buideltje
Diverse hangertjes
 
 Tips om ballast los te laten

Mensen voelen zich altijd lichter na een behandeling bij mij, alsof er iets van ze is afgevallen.

Wat is er dan afgevallen kun je je afvragen. Ik heb het in de loop der jaren ballast genoemd.

Ballast is overbodig en hoef je niet met je mee te blijven dragen. Maar soms is het een gewoonte geworden en voel je niet eens meer dat je ballast draagt. Je bent het gewend.

1. Ballast loslaten bij vermoeidheid 
Ballast dragen is heel vermoeiend. Je hebt vaak al genoeg aan de dingen van jezelf. Maar voel je je moe, leeggezogen en chagerijnig? Dan heb je misschien veel dingen naar je toe getrokken en draag je ook een hoop van een ander. Dat mag een poosje, soms is het even nodig. Maar als het zijn tol gaat eisen is het van belang je grenzen te gaan trekken en tijd voor jezelf en jouw leuke dingen in te gaan plannen. Opladen en concentreren op dingen waar je energie van krijgt.

2. Ballast loslaten bij spanningen
Soms heb je heel veel meegemaakt in je leven en dat draag je als het ware nog steeds met je mee. Het zit vast in je lichaam. Je wordt er hierdoor als het ware dagelijks mee geconfronteerd en dat levert spanningen op. Deze spanningen moet je heel gedoseerd en met name lichaamsgericht loslaten. Je lichaam moet alles rustig kunnen verwerken en een plek geven. Dit kan door middel van yoga, TRE, wandelen of hardlopen, mindfulness oefeningen etc.

3. Ballast loslaten bij te veel troep
Soms heb je gewoon te veel rotzooi verzameld in de loop der jaren. Is het een zooitje, of heb je dingen die je nu niet meer mooi vind of gewoon niet meer wilt. Hier kun je best last van krijgen. Het voelt zo goed om op te ruimen en weer orde te scheppen. Je ruimte weer te maken zoals die bij je past.

4. Ballast loslaten bij te veel afvalstoffen
Door ballast van te houden, kun je merken dat je lichaam dit ook doet. Je houdt vocht vast, je hebt obstipatie of je valt niet meer af. Je kunt je hier ook heel naar bij voelen. Soms hoef je alleen maar de bovenstaande tips door te voeren om beweging in de afvalstoffen in je lichaam te krijgen. Bij ernstige klachten bezoek je uiteraard je huisarts. Voldoende rust en water drinken kan al een boel beweging in je afvalstoffen krijgen.

Ik help/adviseer je graag bij het loslaten van jouw ballast. Kijk voor de verschillende mogelijkheden op www.blessedbe.nl

 
Pepine van den Berg - Natuurgeneeskundig Therapeut en TRE® Provider
Expert op het gebied van stress en trauma.
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van stress-reducerende behandelingen. 
Individuele consulten en workshops.Alle informatie snel binnen handbereik:

Stress-reducerende behandeling | TRE® - Tension and Trauma Relase Exercises  

[Nieuw] Immuunversterkende supplementen

eZine Praktijk Blessed Be

Unieke Meditatie MP3's 

Waardering Zorggids | Gastenboek 

Artikelen in mijn weblog