Afgelopen donderdag was het INT project weer bij mij in Nijmegen. Ik begin steeds meer te begrijpen van het project en voel nu ook de Zuid-Amerikaanse sfeer. Ik dacht dat het Amerikaans was, maar dat is dus niet zo. Het is van oorsprong Zuid-Amerikaans (4life waar ze mee samen werken is wel Amerikaans) en in die warme sfeer voel ik me thuis. Mensen helpen om mensen te helpen groeien, dus ook en vooral op sociaal gebied. Volop mogelijkheden voor mij om als mens te groeien en daarom ook het artikel over het vergroten van je zelfwaardering. Spreekt het jou ook aan? Dan kom ik graag met je in gesprek. Op donderdag 19 mei om 19:00 uur is de volgende bijeenkomst in Nijmegen. 

Zaterdag heb ik mijn medische basiskennis weer opgefrist met kennis over Geriatrie en de zorg, dus die punten alweer in de pocket.

Op donderdag 26 maart is er weer de volgende TRE workshop en ik ga een TRE workshop verzorgen op de Alka therapeuten dag op 4 juni. Hoe cool is dat!

Verder volop andere mogelijkheden bij mij om los te laten en je zenuwstelsel te reguleren. Wil je dat ik jouw proces begeleid? Ik help je graag!


Warme groet, Pepine van den Berg
Natuurgeneeskundig Therapeut
Certified TRE® provider 
Brainspotting
4Life distributeur

www.blessedbe.nl

Laat je je ervaringen weten?

Je kunt sterren geven op mijn Facebook pagina! Leuk als je een recensie achterlaat :-)


Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met mijn behandelingen of de TRE®! Laat je het ons weten? Je kunt een bericht achterlaten in mijn Gastenboek of TRE® gastenboek

Gratis E-Books
Ik heb een aantal artikelen gebundeld in gratis E-books. Klik hier om ze aan te vragen.

Archief E-zines
Hier staan alle E-zines op een rijtje om nog eens terug te lezen

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
 
TRE® Agenda

TRE® Intro Workshop (Trauma and Tension Release Exercises)

Leer individueel of in groepsvorm 7 eenvoudige oefeningen om van uit je kern, diepe chronische spanningen los te laten.


Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave. 

donderdag 26 mei 2016 van 10:00 tot 12:00
donderdag 7 juli 2016 van 10:00 tot 12:00


 
 
Wil je graag mijn hulp op afstand?
Ik heb voor dit doel verschillende geleide oefeningen en meditaties ingesproken. Wil je proefmediteren? Dan kun je [gratis] de serie "Ontspannen en Aarden" aanvragen.

Na je bestelling ontvang je de links in een e-mail en kun je, door erop te klikken, direct luisteren via je computer of bijv. smartphone.  Of je brandt de bestanden zelf op een CD.
 
Het INT Project, ik kom graag met je in gesprek

    

Ik begeleid dagelijks intensieve en emotionele processen, die te maken hebben met chronische spanningen en trauma van mijn clienten.  Het is mijn droom dit werk nog lange tijd en met passie te doen. Ik heb om dit werk goed te kunnen doen een ijzersterke conditie nodig en veel energie. Ook moet ik goed op kunnen laden en herstellen. In de supplementen van 4Life met de gepatenteerde Transfer Factoren (eiwitmoleculen die je immuuncellen informeren en optimaal laten reageren) heb ik de ondersteuning gevonden die ik zocht en blijft mijn immuunsysteem optimaal gevoed. 

Tegelijkertijd neem ik, door mee te doen aan het INT project deel aan de betekenis-economie van de 21ste eeuw. Wat dat is wordt goed uitgelegd in deze documentaire van Tegenlicht: Rendement van Geluk. En dat geeft me veel voldoening en gevoel van verbondenheid.


Spreekt deze manier van werken jou ook aan? Dan kom ik graag met je in gesprek dan kan bijvoorbeeld op de gratis Info-avonden waarbij je een lezing krijgt over de produkten en informatie over het International Networking Team (INT), aanvang 19:00 uur

Op donderdag 19 mei. (Arri Pauw, de initiatiefnemer van 4life in Nederland zal hierbij aanwezig zijn.) 

Graag van te voren aanmelden zodat we rekening kunnen houden met het aantal zitplaatsen. Je bent van harte uitgenodigd!

Telefoon
: 06-26196249 e-mail: Pepine van den Berg, info@blessedbe.nl
Adres: Graafseweg 274, 6532 ZV  Nijmegen.

 
 Helende stenen assortiment verkrijgbaar bij mij op de praktijk

4 tips om je ruimte te zuiveren
Diverse Armbandjes

Seleniet angel hearts
Aura Stones met buideltje
Diverse hangertjes
 
 3 manieren om je zelfwaardering te vergroten

In tijden dat je het wat moeilijker hebt of dingen lastig ziet zitten, dan is het belangrijk om je zelfwaardering in ieder geval wel goed te voelen. Hoe doe je dat nu?

Stap 1
Stop met jezelf vergelijken met anderen!

Er is maar 1 jij en de bedoeling is dat jij je helemaal gaat uitdrukken in dit leven op de manier die het beste bij je past. Kom uit je schulp en voel dat je net als de schilpad wel je schild bij je hebt, maar gewoon de stappen zet die je verder gaan brengen. Zoals Cruiff zei: "om te scoren moet je schieten."

Stap 2.
Wees je bewust hoe ver je al gekomen bent, hebt doorgezet en gegroeid bent! Ik bewonder iedereen die met hun laatste energie, hoe burn-out ze ook zijn of worstelen met hun trauma's en spanningen bij mij afspreken op de praktijk. Je bent er, wauw! Je voelt dat je verder wilt en kunt komen en dat gaan we samen realiseren. Geef jezelf een grote schouderklop en waardeer je groei en alle stappen die je tot nu toe hebt gezet.

Stap 3
Jezelf omringen met mensen en situaties die je voeden. Voel wat nog wel bij je past en wat niet. Zo leer je makkelijk je grenzen kennen en respecteren. Je zegt ja tegen jezelf en ja tegen de dingen die uitdrukking geven wat je diep van binnen bent. 

Zo groeit je zelfwaardering, krijg je meer energie en voel je dat je weer de goede kant op gaat.

Ik help je graag met jou persoonlijke groei: www.blessedbe.nl of INT-Project.
 
 
Pepine van den Berg - Natuurgeneeskundig Therapeut en TRE® Provider
Expert op het gebied van stress en trauma.
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van stress-reducerende behandelingen. 
Individuele consulten en workshops.Alle informatie snel binnen handbereik:

Stress-reducerende behandeling | TRE® - Tension and Trauma Relase Exercises  

[Nieuw] Immuunversterkende supplementen

eZine Praktijk Blessed Be

Unieke Meditatie MP3's 

Waardering Zorggids | Gastenboek 

Artikelen in mijn weblog