De nieuwsbrief heeft wat vertraging opgelopen, want ik ben ziek geweest door de griep. Gelukkig ben ik nu weer helemaal beter en start ik rustig weer op.

Op donderdag 26 mei is er weer de volgende TRE workshop.

Wil je gezamelijk TRE oefenen? Laat het mij weten, dan breng ik je in contact met iemand die graag samen met een aantal mensen wil oefenen.

En verder volop andere mogelijkheden bij mij om los te laten en je zenuwstelsel te reguleren.

Ook is het INT project in regio Nijmegen actief met volop mogelijkheden om als mens/ondernemer te groeien. Op donderdag 19 mei om 19:00 uur is de volgende bijeenkomst.

Ik zie je graag!


Warme groet, Pepine van den Berg
Natuurgeneeskundig Therapeut
Certified TRE® provider 
Brainspotting
4Life distributeur

www.blessedbe.nl

Laat je je ervaringen weten?

Je kunt sterren geven op mijn Facebook pagina! Leuk als je een recensie achterlaat :-)


Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met mijn behandelingen of de TRE®! Laat je het ons weten? Je kunt een bericht achterlaten in mijn Gastenboek of TRE® gastenboek

Gratis E-Books
Ik heb een aantal artikelen gebundeld in gratis E-books. Klik hier om ze aan te vragen.

Archief E-zines
Hier staan alle E-zines op een rijtje om nog eens terug te lezen

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
 
TRE® Agenda

TRE® Intro Workshop (Trauma and Tension Release Exercises)

Leer individueel of in groepsvorm 7 eenvoudige oefeningen om van uit je kern, diepe chronische spanningen los te laten.


Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave. 

donderdag 26 mei 2016 van 10:00 tot 12:00
donderdag 7 juli 2016 van 10:00 tot 12:00


 
 
Wil je graag mijn hulp op afstand?
Ik heb voor dit doel verschillende geleide oefeningen en meditaties ingesproken. Wil je proefmediteren? Dan kun je [gratis] de serie "Ontspannen en Aarden" aanvragen.

Na je bestelling ontvang je de links in een e-mail en kun je, door erop te klikken, direct luisteren via je computer of bijv. smartphone.  Of je brandt de bestanden zelf op een CD.
 
Immuunversterkers en het INT Project, ik kom graag met je in gesprek

    

Ik begeleid dagelijks intensieve en emotionele processen, die te maken hebben met chronische spanningen en trauma van mijn clienten.  Het is mijn droom dit werk nog lange tijd en met passie te doen. Ik heb om dit werk goed te kunnen doen een ijzersterke conditie nodig en veel energie. Ook moet ik goed op kunnen laden en herstellen. In de supplementen van 4Life met de gepatenteerde Transfer Factoren (eiwitmoleculen die je immuuncellen informeren en optimaal laten reageren) heb ik de ondersteuning gevonden die ik zocht en blijft mijn immuunsysteem optimaal gevoed. 

Tegelijkertijd neem ik, door mee te doen aan het INT project deel aan de betekenis-economie van de 21ste eeuw. Ik ondersteun mijn persoonlijke, fysieke en financiele weerbaarheid.


Spreekt deze manier van werken jou ook aan? Dan kom ik graag met je in gesprek dan kan bijvoorbeeld op de gratis Info-avonden waarbij je een lezing krijgt over de produkten en informatie over het International Networking Team (INT), aanvang 19:00 uur

Op donderdag 19 mei. (Arri Pauw, de initiatiefnemer van 4life in Nederland zal hierbij aanwezig zijn.) 

Graag van te voren aanmelden zodat we rekening kunnen houden met het aantal zitplaatsen. Je bent van harte uitgenodigd!

Telefoon
: 06-26196249 e-mail: Pepine van den Berg, info@blessedbe.nl
Adres: Graafseweg 274, 6532 ZV  Nijmegen.

 
 Helende stenen assortiment verkrijgbaar bij mij op de praktijk

4 tips om je ruimte te zuiveren
Diverse Armbandjes

Seleniet angel hearts
Aura Stones met buideltje
Diverse hangertjes
 
 Hoe reguleer je je zenuwstelsel?
Wanneer je niet lekker in je vel zit, je hebt vage klachten, je slaapt wat minder de laatste tijd, je zit te veel in je hoofd of je hebt je emoties niet meer helemaal onder controle, dan mag je zeggen dat je je in een toestand van disregulatie bevindt.

Wat je wilt is je weer goed voelen: gereguleerd! Weer in balans.

Je bent natuurlijk nooit voortdurend in balans, maar je wilt niet zo ver van je balans afdwalen, dan je er niet meer makkelijk in terug komt.

Het is makkelijk om te weten op welke plek in je lichaam je kunt reguleren. Alles wat ik in mijn praktijk aan behandelingen toepas zijn gericht op het weer reguleren van je zenuwstelsel.

Je reguleert in je limbische brein en reptielen brein. Deze twee delen van je brein kun je niet bereiken met praten, want dat gebeurt in de neocortex, maar bijvoorbeeld door brainspotting en de stressreducerende behandelingen die ik geef. 

Dan heb je nog een hele belangrijke zenuw, die ontspringt in je hersenen en deze 'zwerft' door je hele lichaam. Dit is de Nervus Vagus oftewel de zwervende zenuw.Wanneer je in het vechten/vluchten zit of in de freeze resons (dissociatie) dan krijgt deze zenuw, die als een rem werkt, geen energie en staat je immuunsysteem en stofwisseling op een heel laag pitje.

Dus wil je balans in rust en actie, dan is het heel belangrijk dat je deze zenuw stimuleert.

Dit kun je het beste doen door beweging, zoals de TRE oefeningen. Deze oefeningen ontspannen het brein en reguleren je zenuwstelsel op een hele efficiente manier. Precies de manier die Moeder Natuur voor ons heeft uitgevonden om weer tot rust te komen, door zachte vibraties door je lichaam te sturen. 

Ik werk graag met deze methodieken, want ze werken langer door, zodat wanneer je weer uit balans bent, je sneller weer in balans komt. Je hebt actie nodig, maar het is ook belangrijk om de diepe rust en ontspanning te ervaren om je weer voor actie op te kunnen laden.

Ik help je graag! www.blessedbe.nl
 
 
Pepine van den Berg - Natuurgeneeskundig Therapeut en TRE® Provider
Expert op het gebied van stress en trauma.
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van stress-reducerende behandelingen. 
Individuele consulten en workshops.Alle informatie snel binnen handbereik:

Stress-reducerende behandeling | TRE® - Tension and Trauma Relase Exercises  

Brainspotting


[Nieuw] Immuunversterkende supplementen en het INT project

eZine Praktijk Blessed Be

Unieke Meditatie MP3's 

Waardering Zorggids | Gastenboek 

Artikelen in mijn weblog