De praktijk is weer volop draaiende nadat ik even met de griep uitgeschakeld was en ik ben weer allerlei uitdagingen aangegaan. Eng, maar dat geeft juist energie! Ik heb er een artikel aan gewijd. 

Aanstaande donderdag 26 mei staat de volgende TRE workshop gepland. Er is nog plek!

En natuurlijk volop mogelijkheden bij mij om spanningen los te laten en te werken aan je persoonlijke groei. 

Het INT/4Life Research project is in regio Nijmegen actief met volop inspiratie om als mens/ondernemer te groeien. Op vrijdag 3 juni en vrijdag 1 juli om 10:00 uur praat ik je bij onder het genot van een kopje koffie of thee en donderdag 23 juni om 19:00 uur is de volgende meeting 's avonds met Arri Pauw, de initiatiefnemer in Nederland.

Ik zie je graag!


Warme groet, Pepine van den Berg
Natuurgeneeskundig Therapeut
Certified TRE® provider 
Brainspotting
4Life Research deelnemer

www.blessedbe.nl

Laat je je ervaringen weten?

Je kunt sterren geven op mijn Facebook pagina! Leuk als je een recensie achterlaat :-)


Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met mijn behandelingen of de TRE®! Laat je het ons weten? Je kunt een bericht achterlaten in mijn Gastenboek of TRE® gastenboek

Gratis E-Books
Ik heb een aantal artikelen gebundeld in gratis E-books. Klik hier om ze aan te vragen.

Archief E-zines
Hier staan alle E-zines op een rijtje om nog eens terug te lezen

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
 
TRE® Agenda

TRE® Intro Workshop (Trauma and Tension Release Exercises)

Leer individueel of in groepsvorm 7 eenvoudige oefeningen om van uit je kern, diepe chronische spanningen los te laten.


Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave. 

donderdag 26 mei 2016 van 10:00 tot 12:00
donderdag 14 juli 2016 van 10:00 tot 12:00
donderdag 15 september van 10:00 tot 12:00
donderdag 20 oktober van 10:00 tot 12:00


 
 
Wil je graag mijn hulp op afstand?
Ik heb voor dit doel verschillende geleide oefeningen en meditaties ingesproken. Wil je proefmediteren? Dan kun je [gratis] de serie "Ontspannen en Aarden" aanvragen.

Na je bestelling ontvang je de links in een e-mail en kun je, door erop te klikken, direct luisteren via je computer of bijv. smartphone.  Of je brandt de bestanden zelf op een CD.
 
Geef je imuunsysteem een boost!

   

Ik ga altijd graag naar de kern, wat is de basis van je gezondheid? Een krachtig immuunsysteem houd je gezond en sterk. Het eiwitmolecuul Transfer Factor zorgt ervoor dat je immuuncellen weer optimaal reageren en zorgen dat voedingsstoffen en nutrienten daadwerkelijk door het lichaam worden opgenomen om hun voedende werk te doen. Dit eiwitmolecuul is gepatenteerd en zit in de supplementen van 4Life Research.

Ik vind het belangrijk om lekker te slapen, dat mijn huid en haren in goede conditie blijven, dat ik energie heb, goed afvalstoffen kan afvoeren en mijn hormoonstelsel in evenwicht is. Deze supplementen ondersteunen dit voor mij prima.

Activiteiten om te noteren: 
Op vrijdag 3 juni en vrijdag 1 juli geef ik om 10:00 uur uitleg bij mij op de praktijk. Kom je koffie drinken? (Vraag hier een beknopt informatiepakketje (pdf) aan.)


Op donderdag 23 juni, 14 juli, 18 augustus en 22 september om 19:00 komt Arri Pauw, de initiatiefnemer van 4life in Nederland een lezing geven over 4Life Research en het INT project.  Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Graag van te voren aanmelden zodat we rekening kunnen houden met het aantal zitplaatsen.

Telefoon: 06-26196249 e-mail: Pepine van den Berg, info@blessedbe.nl
Adres: Graafseweg 274, 6532 ZV  Nijmegen.

 
 Helende stenen assortiment verkrijgbaar bij mij op de praktijk

4 tips om je ruimte te zuiveren
Diverse Armbandjes

Seleniet angel hearts
Aura Stones met buideltje
Diverse hangertjes
 
 Enge dingen doen geeft energie!
Ik ben van nature een wetenschapper. Eigenlijk ben ik best tevreden met mijn neus in een boek, onderzoek te doen en te schrijven. Het liefst in mijn eentje. Voor mijn energieniveau, introverte en hooggevoelige natuur zou dit helemaal prima zijn. Maar helaas, het leven biedt mij allemaal (enge) uitdagingen!

Het leven daagt mij uit om te groeien! Door vallen en opstaan, door fouten te maken en daar weer van te leren. Door mijn neus te stoten en mijn wonden te likken.

Maar zeker ook om alle grote en kleine successen te vieren! Die geven me weer energie en de moed en kracht om op de ingeslagen (creatieve) weg door te gaan.

Worden wat je diep van binnen bent is helemaal de bedoeling. Maar dat bestaat uit allemaal enge dingen doen.

Brene Brown houdt hier zo'n goed praatje over in deze video. ("Zonder je kwetsbaar op te stellen, kun je niet creeren.")

Ik ben uit mijn schulp gekropen en heb grote en kleine stappen gezet. Het was niet de bedoeling dat ik in mijn kamertje zou blijven studeren en dat er financieel voor mij gezorgd werd. 

Nee, ik kreeg een grote kosmische schop onder mijn kont en de broek die er omheen zat moest ik zelf ophouden. Wauw!

Maar grote en kleine overwinningen behalen, je leer- en groeimomenten pakken geeft heel veel energie. Wanneer je naar buiten treedt en je gezicht laat zien, komen er ook weer dingen op je af, die je anders nooit tegen was gekomen. 

En zo blijf ik in beweging. Ik geloof niet dat wij als mens gemaakt zijn om op een eiland te zitten of in de studeerkamer.

Een teken van echte verwerking en transformatie is, dat je je weer onder de mensen wilt begeven, dat je (oog)contact maakt en verbindingen aangaat.

Dat is gezond en daar word je door geinspireerd!

Door heel veel aan mijn eigen traumaverwerking te hebben gedaan met methodieken die ik doorgeef in de praktijk en door goede supplementen te nemen. Blijf ik nu laag in mijn stressniveau, ben ik er aan toe en heb ik de energie om verbindingen en netwerken aan te gaan. Het is eng en ik leer allemaal nieuwe vaardigheden. Maar ik krijg er heel veel voor terug!

Meer lezen? Hier nog een oud artikel van mij uit 2010: Het belang van uitdagingen aangaan. Ga jij bloeien? 

Big Magic -  Elizabeth Gilbert (schrijfster van "Eten, bidden, beminnen")
 
Pepine van den Berg - Natuurgeneeskundig Therapeut en TRE® Provider
Expert op het gebied van stress en trauma.
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van stress-reducerende behandelingen. 
Individuele consulten en workshops.Alle informatie snel binnen handbereik:

Stress-reducerende behandeling | TRE® - Tension and Trauma Relase Exercises  

Brainspotting


[Nieuw] Immuunversterkende supplementen en het INT project

eZine Praktijk Blessed Be

Unieke Meditatie MP3's 

Waardering Zorggids | Gastenboek 

Artikelen in mijn weblog