Het was bijzonder en heel leuk om, op uitnodiging, op de Alka Kennisdag een TRE kennismakingsworkshop te geven aan de aanwezige therapeuten. Alka verkoopt ontzuringsproducten en stress verzuurt je lichaam enorm. Dus wil je blijvend profijt hebben van ontzuren, zul je ook je stress moeten aanpakken.

Daarom lag mijn Tension and Trauma Releasing Exercises (TRE) intro-workshop mooi in het verlengde van de lezing over zuren en basen. Het was voor mij een uitdaging, maar het ging hartstikke goed. Alle zenuwen voor niks, maar een beetje gezonde spanning houdt je scherp! 

De kennisdag heeft mijn kennis over het belang van afvalstoffen goed uitscheiden weer opgefrist. Dus daar heb ik een stukje over geschreven.

Aanstaande donderdag 14 juli staat de volgende TRE workshop gepland. Er is nog plek!

En er zijn natuurlijk volop mogelijkheden bij mij om spanningen los te laten, je zenuwstelsel te reguleren en te werken aan je persoonlijke groei. 

Ik geef op vrijdag 1 juli om 10:00 uur mijn eigen kennismakings-ochtendje over de immuunversterkende supplementen van 4Life Research. De volgende INT/4Life Research kennismakings-avond met Arri Pauw, de initiatiefnemer voor Nederland is op donderdagavond 23 juni om 19:00. We zijn inmiddels met een hele leuke en gezellig groep mensen, je bent van harte welkom!

Ik zie je graag!


Warme groet, Pepine van den Berg
Natuurgeneeskundig Therapeut
Certified TRE® provider 
Brainspotting
4Life Research deelnemer

www.blessedbe.nl

Laat je je ervaringen weten?

Je kunt sterren geven op mijn Facebook pagina! Leuk als je een recensie achterlaat :-)


Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met mijn behandelingen of de TRE®! Laat je het ons weten? Je kunt een bericht achterlaten in mijn Gastenboek of TRE® gastenboek

Gratis E-Books
Ik heb een aantal artikelen gebundeld in gratis E-books. Klik hier om ze aan te vragen.

Archief E-zines
Hier staan alle E-zines op een rijtje om nog eens terug te lezen

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
 
TRE® Agenda

TRE® Intro Workshop (Trauma and Tension Release Exercises)

Leer individueel of in groepsvorm 7 eenvoudige oefeningen om van uit je kern, diepe chronische spanningen los te laten.


Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave. 

donderdag 14 juli 2016 van 10:00 tot 12:00
donderdag 15 september van 10:00 tot 12:00
donderdag 20 oktober van 10:00 tot 12:00


 
 
Wil je graag mijn hulp op afstand?
Ik heb voor dit doel verschillende geleide oefeningen en meditaties ingesproken. Wil je proefmediteren? Dan kun je [gratis] de serie "Ontspannen en Aarden" aanvragen.

Na je bestelling ontvang je de links in een e-mail en kun je, door erop te klikken, direct luisteren via je computer of bijv. smartphone.  Of je brandt de bestanden zelf op een CD.
 
Geef je imuunsysteem een boost!

   

Ik ga altijd graag naar de kern, wat is de basis van je gezondheid? Een krachtig immuunsysteem houd je gezond en sterk. Het eiwitmolecuul Transfer Factor zorgt ervoor dat je immuuncellen weer optimaal reageren en zorgen dat voedingsstoffen en nutrienten daadwerkelijk door het lichaam worden opgenomen om hun voedende werk te doen. Dit eiwitmolecuul is gepatenteerd en zit in de supplementen van 4Life Research.

Ik vind het belangrijk om lekker te slapen, dat mijn huid en haren in goede conditie blijven, dat ik energie heb, goed afvalstoffen kan afvoeren en mijn hormoonstelsel in evenwicht is. Deze supplementen ondersteunen dit voor mij prima.

Activiteiten om te noteren: 
Op 1 juli geef ik om 10:00 uur uitleg bij mij op de praktijk. Kom je koffie drinken? (Vraag hier een beknopt informatiepakketje (pdf) aan.)


Op donderdag 23 juni, 14 juli, 18 augustus en 22 september om 19:00 komt Arri Pauw, de initiatiefnemer van 4life in Nederland een lezing geven over 4Life Research en het INT project.  Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Graag van te voren aanmelden zodat we rekening kunnen houden met het aantal zitplaatsen.

Telefoon: 06-26196249 e-mail: Pepine van den Berg, info@blessedbe.nl
Adres: Graafseweg 274, 6532 ZV  Nijmegen.

 
 Helende stenen assortiment verkrijgbaar bij mij op de praktijk

4 tips om je ruimte te zuiveren
Diverse Armbandjes

Seleniet angel hearts
Aura Stones met buideltje
Diverse hangertjes
 
 Boost je uitscheidingsorganen voor meer vitaliteit
Het lichaam produceert de hele dag door afvalstoffen en ons lichaam wordt in deze moderne tijd erg belast door:
stress
- medicatie
- E-nummers en andere chemische stoffen
- meststoffen en pesticiden, plastics, verf etc.
- luchtvervuiling
- bewerkt voedsel, bruine voeding (in tegenstelling tot groene voeding)
- ziektes
- zorgen
- Wifi en andere straling
- etc.

Het is verbazingwekkend hoe, relatief gezien, ons lichaam, ons immuunsysteem en uitscheidingsorganen dit zo goed kan verwerken. Totdat het niet meer zo goed gaat en je allerlei klachten gaat vertonen door stapeling van afvalstoffen. Varierend van vermoeidheid, prikkelbaarheid, slapeloosheid, overgewicht,tot allerlei lichamelijke pijnen en ongemakken, die we soms, voor het gemak, aan het ouder worden toewijten.

Het is belangrijk om onze uitscheidingsorganen, die dagelijks belast zijn met het onvermoeidbaar uitscheiden van de producten die ons systeem belasten, te ondersteunen.

De belangrijkste uitscheidings/opruimingsorganen zijn:
het immuusysteem (wandelend orgaan, zit door het hele lichaam en reageert acuut waar nodig) 
- de huid
- de darmen (spijsverteringsstelsel)
- de longen
- de nieren en blaas
- de lever

Stress is de grootste belasting voor je uitscheidingsorganen. Je hebt het nodig om uit de stress-response (vechten-vluchten-bevriezen) te komen om aan je afvalverwerking en herstelwerkzaamheden toe te komen. Ben je in vecht/vlucht/(be)vries dan staat je stofwisseling en immuunsysteem op een heel laag pitje.

In de praktijk bied ik hiervoor stress-reducerende behandelingen, TRE en Brainspotting aan.

Je komt in een ontspanning en voor je lichaam is dit een groot cadeau, het kan weer de broodnodige herstel- en uitscheidingswerkzaamheden doen.

Water drinken is ook essentieel. Je cellen kunnen dichtslibben met afvalstoffen en functioneren niet meer naar behoren. Voor je vitaliteit is dit echt vreselijk. Je moet je cellen goed 'wassen' met water. Heb je moeite met water drinken, lees dan mijn blog hierover met 9 tips om makkelijker water te drinken. 

Goed ademen geeft de longen een boost. Via de longen wordt ook heel veel uitgescheiden, maar door o.a. stress, ademen we verkeerd. Lees dit blog, voor enkele goede ademhalingsoefeningen.

Een van de makkelijkste dingen om je uitscheidingsorganen een boost te geven is met nutrienten, kruiden en anti-oxidanten. Ik ben van nature geen kok en houd me niet echt bezig met voeding. Ik ben nogal gemakkelijk wat dat betreft. Maar mijn lichaam moet hier wel uiteindelijk de tol voor betalen. Dus ik wend me tot kruidensupplementen om mijn lichaam toch te voorzien in het broodnodige.

Ik heb hiervoor de supplementen van 4Life Research gekozen omdat ze niet alleen nutrienten en kruiden bevatten, maar ook mijn imuunsysteem, een zeer belangrijk orgaan, voeden met het essentiele uit "moedermelk" (van de biest en eigeel) namelijk Transfer Factor. Dit zorgt ervoor dat de nutrienten en voedingsstoffen precies op de plek komen waar ze nodig zijn en mijn uitscheidingsorganen een boost geven.

Riovida reinigt de darmen en daardoor de huid en zit boordevol anti-oxidanten
Super Detox - reinigt lever en nieren/blaas
Glutamine prime/ Transfer Factor plus - Longen
Transfer Factor - immuunsysteem
Renuvo -  ontzuurt de spieren en kalmeert stress
De huidverzorgende Enummi producten verzorgen de huid. 

Dus er zijn voldoende mogelijkheden om je uitscheidingsorganen een boost te geven. Kies wat bij je past!

Ik help je graag. www.blessedbe.nl 
 
Pepine van den Berg - Natuurgeneeskundig Therapeut en TRE® Provider
Expert op het gebied van stress en trauma.
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van stress-reducerende behandelingen. 
Individuele consulten en workshops.Alle informatie snel binnen handbereik:

Stress-reducerende behandeling | TRE® - Tension and Trauma Relase Exercises  

Brainspotting


[Nieuw] Immuunversterkende supplementen en het INT project

eZine Praktijk Blessed Be

Unieke Meditatie MP3's 

Waardering Zorggids | Gastenboek 

Artikelen in mijn weblog