Ons immuunsysteem blijft me verbazen. Ik kwam laatst drie zulke bijzondere fimpjes tegen. Die wil ik met je delen om inzichtelijk te maken dat:

1. Je immuuncellen overal en in voldoende mate aanwezig moeten zijn om indringers te verjagen en herstelwerkzaamheden te doen.
2. Ze moeten herkennen wat uberhaupt indringers en zich verkeerd muterende cellen zijn en kunnen identificeren wat kapot is.
3. En ze moeten in actie komen om er wat aan te doen. En niet een beetje zitten te suffen.

En wat natuurlijk een fantastisch cadeautje voor je lichaam is: weten ze eenmaal wat ze moeten doen, dan onthouden ze dat ook! Dus je wilt je immuuncellen zo goed mogelijk opleiden. Je wilt dat jouw Natural Killercells ook een killerinstinct hebben!

In het artikel enkele tips voor je om je immuunsysteem keihard voor je te laten werken.

Stress is natuurlijk de hoofdboosdoener, dus doe eens mee met een  
TRE workshop. Aanstaande donderdag 14 juli staat de volgende gepland. Er is nog plek!

En er zijn natuurlijk volop mogelijkheden bij mij om spanningen los te laten, je zenuwstelsel te reguleren en te werken aan je persoonlijke groei. 

Ik geef op vrijdag 1 juli om 10:00 uur mijn eigen kennismakings-ochtendje over de immuunversterkende supplementen van 4Life Research. De volgende INT/4Life Research kennismakings-avond met Arri Pauw, de initiatiefnemer voor Nederland is op donderdagavond 23 juni om 19:00. We zijn inmiddels met een hele leuke en gezellig groep mensen, je bent van harte welkom!

Ik zie je graag!


Warme groet, Pepine van den Berg
Natuurgeneeskundig Therapeut
Certified TRE® provider 
Brainspotting
4Life Research deelnemer

www.blessedbe.nl

Laat je je ervaringen weten?

Je kunt sterren geven op mijn Facebook pagina! Leuk als je een recensie achterlaat :-)


Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met mijn behandelingen of de TRE®! Laat je het ons weten? Je kunt een bericht achterlaten in mijn Gastenboek of TRE® gastenboek

Gratis E-Books
Ik heb een aantal artikelen gebundeld in gratis E-books. Klik hier om ze aan te vragen.

Archief E-zines
Hier staan alle E-zines op een rijtje om nog eens terug te lezen

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
 
TRE® Agenda

TRE® Intro Workshop (Trauma and Tension Release Exercises)

Leer individueel of in groepsvorm 7 eenvoudige oefeningen om van uit je kern, diepe chronische spanningen los te laten.


Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave. 

donderdag 14 juli 2016 van 10:00 tot 12:00
donderdag 15 september van 10:00 tot 12:00
donderdag 20 oktober van 10:00 tot 12:00


 
 
Wil je graag mijn hulp op afstand?
Ik heb voor dit doel verschillende geleide oefeningen en meditaties ingesproken. Wil je proefmediteren? Dan kun je [gratis] de serie "Ontspannen en Aarden" aanvragen.

Na je bestelling ontvang je de links in een e-mail en kun je, door erop te klikken, direct luisteren via je computer of bijv. smartphone.  Of je brandt de bestanden zelf op een CD.
 
Geef je imuunsysteem een boost!

   

Ik ga altijd graag naar de kern, wat is de basis van je gezondheid? Een krachtig immuunsysteem houd je gezond en sterk. Het eiwitmolecuul Transfer Factor zorgt ervoor dat je immuuncellen weer optimaal reageren en zorgen dat voedingsstoffen en nutrienten daadwerkelijk door het lichaam worden opgenomen om hun voedende werk te doen. Dit eiwitmolecuul is gepatenteerd en zit in de supplementen van 4Life Research.

Ik vind het belangrijk om lekker te slapen, dat mijn huid en haren in goede conditie blijven, dat ik energie heb, goed afvalstoffen kan afvoeren en mijn hormoonstelsel in evenwicht is. Deze supplementen ondersteunen dit voor mij prima.

Activiteiten om te noteren: 
Op 1 juli geef ik om 10:00 uur uitleg bij mij op de praktijk. Kom je koffie drinken? (Vraag hier een beknopt informatiepakketje (pdf) aan.)


Op donderdag 23 juni, 14 juli, 18 augustus en 22 september om 19:00 komt Arri Pauw, de initiatiefnemer van 4life in Nederland een lezing geven over 4Life Research en het INT project.  Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Graag van te voren aanmelden zodat we rekening kunnen houden met het aantal zitplaatsen.

Telefoon: 06-26196249 e-mail: Pepine van den Berg, info@blessedbe.nl
Adres: Graafseweg 274, 6532 ZV  Nijmegen.

 
 Helende stenen assortiment verkrijgbaar bij mij op de praktijk

4 tips om je ruimte te zuiveren
Diverse Armbandjes

Seleniet angel hearts
Aura Stones met buideltje
Diverse hangertjes
 
 3 tips om jouw immuunsysteem keihard voor je laten werken

Ons immuunsysteem blijft me verbazen. Ik kwam laatst drie zulke bijzondere fimpjes tegen. Die wil ik met je delen om inzichtelijk te maken dat:

1. Je immuuncellen overal en in voldoende mate aanwezig moeten zijn om indringers te verjagen en herstelwerkzaamheden te doen.
2. Ze moeten herkennen wat uberhaupt indringers en zich verkeerd muterende cellen zijn en kunnen identificeren wat kapot is.
3. En ze moeten in actie komen om er wat aan te doen. En niet een beetje zitten te suffen.

En wat natuurlijk een fantastisch cadeautje voor je lichaam is: weten ze eenmaal wat ze moeten doen, dan onthouden ze dat ook! Dus je wilt je immuuncellen zo goed mogelijk opleiden. Je wilt dat jouw Natural Killercells ook een killerinstinct hebben!
Zie hoe immuuncellen gesprongen bloedvaten in het brein repareren:

https://www.youtube.com/watch?v=bmvFNpC_e-g

Zie hoe goed je immuuncellen je beschermen tegen indringers en muterende cellen:

https://www.youtube.com/watch?v=LMg2ijjxHvg


En zie wat er gebeurt wanneer er geen enkele immuuncel in de buurt is om de groei van kankercellen te stoppen:

http://www.eurekalert.org/multimedia/pub/107538.php?from=317314

Wat mij opvalt is dat immuuncellen overal tussendoor kunnen bewegen, ze kunnen overal als ziekenwagens, politieagenten, reperateurs of legereenheden oprukken. 

Wanneer we ziek worden, moeten ze er dus wel zijn, ze moeten weten wat ze moeten doen en ze moeten in actie komen. Niet zomaar een beetje ronddrijven en voor zich uit zitten te suffen.

En je wilt je immuuncellen ook een beetje in het gareel houden. Ze kunnen ook zomaar je gezonde cellen gaan aanvallen en dat wil je koste wat kost ook voorkomen.

Op deze afbeelding zie hoe ons immuunsysteem in elkaar zit. Het is een zeer gespecialiseerd orgaan als geheel:

 

Tips om je immuuncellen keihard voor je te laten werken:

Tip 1
Vermijd stress zoveel mogelijk. Stress kan je immuunsysteem op 2 manieren ondermijnen:
 Het kan je immuunsysteem uitputten (je wordt en blijft gevoelig voor ontstekingen, je kwakkelt en je voelt je niet energiek, opgebrand) en het kan je immuunsysteem agressief maken (je krijgt bv. allergieen, auto-immuunziekten, reumatische ontstekingen etc.) Door stress kom je in een vecht/vlucht modus en staat je immuunsysteem en stofwisseling op een zeer laag pitje. Je wilt zeker een paar uur per dag in de rust/herstel fase gaan. Diepe rust en ontspanning is belangrijk voor je gezondheid.

Tip 2
Houd je lichaam goed gehydrateerd. Drink voldoende water, zodat je immuuncellen zich optimaal kunnen verplaatsen in je lichaam. Ook wil je dat het afval wat je immuuncellen produceren goed afgevoerd wordt en niet in je lichaam achterblijft. Lees hier mijn blog over het boosten van je uitscheidingsorganen.

Tip 3
Gebruik goed uitgekiende voeding
.Met voeding kun je je immuunsysteem een enorme boost geven. Denk aan de kruiden kurkuma, echinacea, aloe vera etc. Ook groene groenten, medicinale paddestoelen en belangrijke mineralen zoals magnesium en zink en vitamine C etc. 

In de Jana studie uit 1999 is bewezen dat het supplement Transfer Factor Tri-Factor Plus van 4Life Research zorgt voor een toename van de activiteit van Natural Killercells met 473%.

  
Ik neem daarom zelf deze supplementenlijn met Tranfer Factor om mijn immuunsysteem optimaal te laten werken. Transfer Factor geeft namelijk intelligentie aan je immuuncellen. Door de filmpjes heb ik er nu ook een goed beeld bij en besef ik hoe belangrijk het is.

Bij mij in de praktijk zijn er verschillende mogelijkheden om te leren hoe je je stress reguleert, loslaat en je kunt er terecht voor informatie over de supplementen van 4Life Research. Ik help je graag.
 
 
Pepine van den Berg - Natuurgeneeskundig Therapeut en TRE® Provider
Expert op het gebied van stress en trauma.
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van stress-reducerende behandelingen. 
Individuele consulten en workshops.Alle informatie snel binnen handbereik:

Stress-reducerende behandeling | TRE® - Tension and Trauma Relase Exercises  

Brainspotting


[Nieuw] Immuunversterkende supplementen en het INT project

eZine Praktijk Blessed Be

Unieke Meditatie MP3's 

Waardering Zorggids | Gastenboek 

Artikelen in mijn weblog