Soms is het wel eens handig om te testen hoe gestresst je nu eigenlijk bent. Meten is tenslotte weten ;). Ik heb een leuke test op internet voor je gevonden.

Hulp vragen is soms het laatste wat je wilt doen wanneer je gestresst bent. Maar dat is juist een symptoom dat het helemaal niet zo lekker met je gaat. Je wilt gewoon niemand zien!

Daarbij is het handig om te weten dat je bij mij niks hoeft en moet. Je hoeft zelfs niet te praten of dingen uit te leggen. Ik werk "bottom up", via het lichaam en dat werkt snel, gemakkelijk en krachtig! Lees hier de ervaringen van anderen.

Eerst weer bij jezelf en dan weer in verbinding met anderen willen komen is een teken van ontspanning. In het artikel som ik de plussen en de minnen van de verschillende behandelmogelijkheden bij mij op, zodat je voor jezelf een goede keuze kunt maken om jezelf te helpen. Ik ondersteun je graag!

Doe o.a. eens mee met een  
TRE workshop. Donderdag 14 juli staat van 10:00 tot 12:00 de volgende gepland. Er is nog plek!

En er zijn natuurlijk volop andere mogelijkheden bij mij om spanningen los te laten, je zenuwstelsel te reguleren en te werken aan je persoonlijke groei. 

Ik zie je graag!

Vakantiesluiting: vrijdag 22 juli tot en met maandag 8 augustus (je kunt nog sessies boeken!)


Warme groet, Pepine van den Berg
Natuurgeneeskundig Therapeut
Certified TRE® provider 
Brainspotting
4Life Research deelnemer

www.blessedbe.nl

Laat je je ervaringen weten?

Je kunt sterren geven op mijn Facebook pagina! Leuk als je een recensie achterlaat :-)


Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met mijn behandelingen of de TRE®! Laat je het ons weten? Je kunt een bericht achterlaten in mijn Gastenboek of TRE® gastenboek

Gratis E-Books
Ik heb een aantal artikelen gebundeld in gratis E-books. Klik hier om ze aan te vragen.

Archief E-zines
Hier staan alle E-zines op een rijtje om nog eens terug te lezen

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
 
TRE® Agenda

TRE® Intro Workshop (Trauma and Tension Release Exercises)

Leer individueel of in groepsvorm 7 eenvoudige oefeningen om van uit je kern, diepe chronische spanningen los te laten.


Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave. 

donderdag 14 juli 2016 van 10:00 tot 12:00
donderdag 15 september van 10:00 tot 12:00
donderdag 20 oktober van 10:00 tot 12:00


 
 
Wil je graag mijn hulp op afstand?
Ik heb voor dit doel verschillende geleide oefeningen en meditaties ingesproken. Wil je proefmediteren? Dan kun je [gratis] de serie "Ontspannen en Aarden" aanvragen.

Na je bestelling ontvang je de links in een e-mail en kun je, door erop te klikken, direct luisteren via je computer of bijv. smartphone.  Of je brandt de bestanden zelf op een CD.
 
Geef je imuunsysteem een boost!

   

Ik ga altijd graag naar de kern, wat is de basis van je gezondheid? Een krachtig immuunsysteem houd je gezond en sterk. Het eiwitmolecuul Transfer Factor zorgt ervoor dat je immuuncellen weer optimaal reageren en zorgen dat voedingsstoffen en nutrienten daadwerkelijk door het lichaam worden opgenomen om hun voedende werk te doen. Dit eiwitmolecuul is gepatenteerd en zit in de supplementen van 4Life Research.

Ik vind het belangrijk om lekker te slapen, dat mijn huid en haren in goede conditie blijven, dat ik energie heb, goed afvalstoffen kan afvoeren en mijn hormoonstelsel in evenwicht is. Deze supplementen ondersteunen dit voor mij prima. (Vraag hier een beknopt informatiepakketje (pdf) aan.)

Activiteiten om te noteren: 

Op donderdag 18 augustus en 22 september om 19:00 komt Arri Pauw, de initiatiefnemer van 4life in Nederland een lezing geven over 4Life Research en het INT project.  Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Graag van te voren aanmelden zodat we rekening kunnen houden met het aantal zitplaatsen.

Telefoon: 06-26196249 e-mail: Pepine van den Berg, info@blessedbe.nl
Adres: Graafseweg 274, 6532 ZV  Nijmegen.

 
 Helende stenen assortiment verkrijgbaar bij mij op de praktijk

4 tips om je ruimte te zuiveren
Diverse Armbandjes

Seleniet angel hearts
Aura Stones met buideltje
Diverse hangertjes
 
 Doe eens een stress-test
Soms is het wel eens handig om te testen hoe gestresst je nu eigenlijk bent. Meten is tenslotte weten ;). Ik heb een leuke test op internet voor je gevonden.

Hulp vragen is soms het laatste wat je wilt doen wanneer je gestresst bent. Maar dat is juist een symptoom dat het helemaal niet zo lekker met je gaat. Je wilt gewoon niemand zien!


Daarbij is het handig om te weten dat je bij mij niks hoeft en moet. Je hoeft zelfs niet te praten of dingen uit te leggen. Ik werk "bottom up", via het lichaam en dat werkt snel, gemakkelijk en krachtig! Lees hier de ervaringen van anderen.

Eerst weer bij jezelf en dan weer in verbinding met anderen willen komen is een teken van ontspanning. In dit artikel som ik de plussen en de minnen van de verschillende behandelmogelijkheden bij mij op, zodat je voor jezelf een goede keuze kunt maken om jezelf te helpen. Ik ondersteun je graag!

De stress-reducerende behandeling

Dit is een krachtige mix van cranio-sacraaltherapie, energetische behandelwijzen en quantum touch. Ik doe deze behandelingen sinds 1999 en sinds 2007 full-time. Dat is een van de redenen waarom mensen verassend veel voelen en diep ontspannen tijdens een behandeling. 
Plus: Je ontspant diep, je reguleert je zenuwstelsel, blokkades lossen op, je komt weer bij jezelf. Je hoeft niet te praten of iets te doen.
Min: lastig om zelf te doen. Niet geschikt voor mensen die niet aangeraakt kunnen of willen worden.

TRE® (spanningsreducerende oefeningen), individueel en in de vorm van workshops
Leer 7 eenvoudige oefeningen om spanningen diep in je kern op te lossen
Plus: Je kunt de methode zelfstandig doen. Handig om het resultaat van een behandeling langer vast te kunnen houden.
Min: De discipline om de oefeningen regelmatig te doen ontbreekt soms. Soms is deze methode te krachtig en moet het juist onder begeleiding een poosje worden gedaan om goed de reacties te leren reguleren die je op het doen van de oefeningen krijgt. 

Brainspotting 
Deze methode is afgeleid uit de EMDR en reguleert je zenuwstelsel (brein/lichaam) op verassend diepe wijze.
Plus: Je volgt je eigen proces en je wordt niet aangeraakt. Het werkt lang door.
Min: Lastig om zelf te doen. Het is wel mogelijk, maar juist onder begeleiding werkt het het meest krachtig door de dual attunement, het afstemmen.

Ben je niet in staat om naar Nijmegen te komen voor een behandeling en je wilt toch profiteren van mijn hulp of afstand dan kun je dat doen met mijn meditatie MP3's of immuunbalans

Voor het maken van een afspraak bel je met: 06-26196249 of stuur een e-mail naar: info@blessedbe.nl
 
Pepine van den Berg - Natuurgeneeskundig Therapeut en TRE® Provider
Expert op het gebied van stress en trauma.
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van stress-reducerende behandelingen. 
Individuele consulten en workshops.Alle informatie snel binnen handbereik:

Stress-reducerende behandeling | TRE® - Tension and Trauma Relase Exercises  

Brainspotting


[Nieuw] Immuunversterkende supplementen en het INT project

eZine Praktijk Blessed Be

Unieke Meditatie MP3's 

Waardering Zorggids | Gastenboek 

Artikelen in mijn weblog