Mijn vorige blog over Spiritual bypassing was voor velen herkenbaar! Liefdevol en afgestemd, prikkelen en wakker schudden, ervaren wat er nu is en er bij blijven, is wat grote en kleine shifts veroorzaakt. 

Je raakt getraumatiseerd door een grote schok, door compleet en onverwachts op het verkeerde been terecht te komen. Je kunt hier in vast blijven zitten met nare klachten van dien.

Dus door je zenuwstelsel steeds een andere prikkel te geven kom je hier effectief weer uit. Je komt weer op je "pootjes terecht."


Zoals Einstein zei: "we cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them". Of zoals ze in de NLP zeggen: "als je altijd doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg." 

Daarom ben ik ook zo'n fan, en met mij duizenden mensen over de hele wereld, van de supplementen met Transfer Factor. Je lichaam krijgt een informatieprikkel, zodat de cellen zich herinneren hoe ze zich weer juist moeten gedragen. Je hebt vaak een zetje in de goede richting nodig.  Lees verder in het artikel onderaan deze brief.

Dit weekend heb ik de Algemende Ledenvergadering van mijn beroepsvereniging VBAG bijgewoond. Er staat een fusie op stapel met 2 andere grote beroepsverenigingen. Samen sterk! En, over ruim een jaar, verder onder een nieuwe naam. Alternatieve geneeswijzen dekt absoluut de lading niet meer en is hopeloos ouderwets.

Aan de voorzitter werd gevraagd: "ben je niet bang dat er grote krachten in het spel komen om ons nog harder onderuit te halen als wij ons hoofd boven het maaiveld uitsteken?" De voorzitter zei: "als je doelt op de vereniging tegen de kwakzalverij? Ze herhalen steeds maar twee dingen: dat alternatieve geneeswijzen niet wetenschappelijk bewezen zijn en Sylvia Millecam. Ik ben absoluut niet bang met deze club in debat te gaan." Sterk leiderschap!


De bewijzen komen er. In het buitenland zijn enkele mooie studies bezig en intergrale geneeskunde raakt daar in ieder geval steeds meer gemeengoed. Nu Nederland nog!


De afgelopen twee weken heb ik weer zulke mooie sessie met jullie mogen doen! Er gebeurt veel en er zijn mooie shifts gaande. Wil je dit ook ervaren? Je bent van harte welkom voor een sessie.

Donderdag 20 oktober is de volgende TRE workshop. 

Wil je graag detoxen met de producten van 4life research en weten hoe je je (immuun)systeem kan versterken? Kom dan donderdagavond 10 november met de producten en ons team van inspirerende collega's en therapeuten kennismaken. 

Kijk voor jouw mogelijkheden verder op in deze nieuwsbrief of kijk op www.blessedbe.nl


Warme groet, Pepine van den Berg
Natuurgeneeskundig Therapeut
Certified TRE® provider 
Brainspotting
4Life Research deelnemer

www.blessedbe.nl

Laat je je ervaringen weten?

Je kunt sterren geven op mijn Facebook pagina! Leuk als je een recensie achterlaat :-)


Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met mijn behandelingen of de TRE®! Laat je het ons weten? Je kunt een bericht achterlaten in mijn Gastenboek of TRE® gastenboek

Gratis E-Books
Ik heb een aantal artikelen gebundeld in gratis E-books. Klik hier om ze aan te vragen.

Archief E-zines
Hier staan alle E-zines op een rijtje om nog eens terug te lezen

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
 
TRE® Agenda

TRE® Intro Workshop (Trauma and Tension Release Exercises)

Leer individueel of in groepsvorm 7 eenvoudige oefeningen om vanuit je kern, diepe chronische spanningen los te laten.


Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave. 

donderdag 20 oktober van 10:00 tot 12:00
donderdag 17 november van 10:00 tot 12:00
 
 
Wil je graag mijn hulp op afstand?
Ik heb voor dit doel verschillende geleide oefeningen en meditaties ingesproken. Wil je proefmediteren? Dan kun je [gratis] de serie "Ontspannen en Aarden" aanvragen.

Na je bestelling ontvang je de links in een e-mail en kun je, door erop te klikken, direct luisteren via je computer of bijv. smartphone.  Of je brandt de bestanden zelf op een CD.
 
Geef je imuunsysteem een boost en kom weer in balans.

   

Ik ga altijd graag naar de kern, wat is de basis van je gezondheid? Een krachtig immuunsysteem houd je gezond en sterk. Het eiwitmolecuul Transfer Factor zorgt ervoor dat je immuuncellen weer optimaal reageren en zorgen dat voedingsstoffen en nutrienten daadwerkelijk door het lichaam worden opgenomen om hun voedende werk te doen. Dit eiwitmolecuul is gepatenteerd en zit in de supplementen van 4Life Research.

Ik vind het belangrijk om lekker te slapen, dat mijn huid en haren in goede conditie blijven, dat ik energie heb, goed afvalstoffen kan afvoeren en mijn hormoonstelsel in evenwicht is. Deze supplementen ondersteunen dit voor mij prima.

Activiteiten om te noteren: 
Op donderdag 22 september om 19:00: lezing over 4Life Research en het INT project.  Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Graag van te voren aanmelden zodat we rekening kunnen houden met het aantal zitplaatsen.

Telefoon: 06-26196249 e-mail: Pepine van den Berg, info@blessedbe.nl
Adres: Graafseweg 274, 6532 ZV  Nijmegen.

 
 Helende stenen assortiment verkrijgbaar bij mij op de praktijk

4 tips om je ruimte te zuiveren
Diverse Armbandjes

Seleniet angel hearts
Aura Stones met buideltje
Diverse hangertjes
 
5 tips om je problemen effectief te veranderen
Mijn vorige blog over Spiritual bypassing was voor velen herkenbaar! Liefdevol en afgestemd, prikkelen en wakker schudden, ervaren wat er nu is en er bij blijven, is wat grote en kleine shifts veroorzaakt. 

Je raakt getraumatiseerd door een grote schok, door compleet en onverwachts op het verkeerde been terecht te komen. Je kunt hier in vast blijven zitten met nare klachten van dien.

Dus door je zenuwstelsel steeds een andere prikkel te geven kom je hier effectief weer uit. Je komt weer op je "pootjes terecht."


Zoals Einstein zei: "we cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them". Of zoals ze in de NLP zeggen: "als je altijd doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg."

Daarom ben ik ook zo'n fan, en met mij duizenden mensen over de hele wereld, van de supplementen met Transfer Factor. Je lichaam krijgt een informatieprikkel, zodat de cellen zich herinneren hoe ze zich weer juist moeten gedragen. Je hebt vaak een zetje in de goede richting nodig.

Waar het op neer komt is: bied jezelf iets anders of het tegenovergestelde aan van waar je nu in vastzit of vastloopt.

Enkele tips:


 1. Voel je kou? Koude is een teken van activatie van het probleem. Geef ik een behandeling aan iemand, dan krijgen sommige clienten binnen enkele minuten vaak ijskoude voeten, of handen, of ervaren ze op een ander manier kou.

Voel je kou, geef jezelf warmte. Pamper jezelf en pak je rust.

2. Ben je te veel aan het piekeren? Dan kun je twee dingen doen. Een bekende is meditatie of mindfulness. Heel erg goed, als dit voor jou werkt. Maar sommigen zijn hier te onrustig voor. Activeer dan je lichaam en kom in beweging.

3. Ben je te somber? Probeer te lachen! Slaat nergens op zul je zeggen, maar door te lachen activeer je je middenrif (snikken of lachen) en de tranen springen je in de ogen (loslaten). Lachen en huilen staan dicht bij elkaar. Wellicht ga je van lachen ineens verschuiven naar huilen, prima! Een fantastische shift. Hier heb ik een fantastisch filmpje voor je van de dikke en de dunne: https://www.youtube.com/watch?v=9BAEJyuReWQ

4. Ben je te actief, gestresst, onrustig en verkrampt? Pak je rust. De neiging is om nog meer te DOEN. Maar ik zeg dan: doe even niets. Heeft geen zin, je bent al geactiveerd. Een stress-reducerende behandeling is dan juist goed om even uit die vicieuze cirkel van spanningen en onrust te komen.


5. Zit je in een sleur? Doe iedere dag iets nieuws, iets onbekends, doorbreek je routine! Wees creatief!

Een stress-reducerende behandeling, TRE of Brainspotting zijn beproefd effectieve methodes als het gaat om blokkades op te lossen, zodat je voelt dat je weer verder kunt. Ik help je graag. www.blessedbe.nl


 
 
Pepine van den Berg - Natuurgeneeskundig Therapeut en TRE® Provider
Expert op het gebied van stress en trauma.
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van stress-reducerende behandelingen. 
Individuele consulten en workshops.Alle informatie snel binnen handbereik:

Stress-reducerende behandeling | TRE® - Tension and Trauma Relase Exercises  

Brainspotting


[Nieuw] Immuunversterkende supplementen en het INT project

eZine Praktijk Blessed Be

Unieke Meditatie MP3's 

Waardering Zorggids | Gastenboek 

Artikelen in mijn weblog