Allereerst: er is nog plek aanstaande donderdag 20 oktober van 10:00 tot 12:00 in de TRE intro workshop. De spanningsoplossende oefeningen zijn niet alleen fijne oefeningen om spanningen los te laten, maar je ontspant op diepgaande wijze je zenuwstelsel. Ik leg alles eerst uit in een presentatie en dan gaan we oefenen.

Herhalers zijn ook welkom, tegen gereduceerd tarief. Dus doe gewoon nog gezellig een keertje mee. 

Stuur een mail naar: info@blessedbe.nl als je mee wilt doen.

 
Ik ben op dit moment een 10 daagse darm-reiningingskuur van 4life research aan het afronden.Ik vertel je er meer over in het artikel.

Wil je ook graag detoxen met de producten van 4life research en weten hoe je je (immuun)systeem kan versterken? Kom dan donderdagavond 10 november met de producten en ons team van inspirerende collega's en therapeuten kennismaken. 

Eind deze week ga ik Phase 2 van de Brainspotting opleiding doen. Ik ga nog meer toepassings-mogelijkheden leren van deze bijzondere methode. 

Kijk voor jouw mogelijkheden verder op in deze nieuwsbrief of kijk op www.blessedbe.nl


Warme groet, Pepine van den Berg
Natuurgeneeskundig Therapeut
Certified TRE® provider 
Brainspotting
4Life Research deelnemer

www.blessedbe.nl

Laat je je ervaringen weten?

Je kunt sterren geven op mijn Facebook pagina! Leuk als je een recensie achterlaat :-)


Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met mijn behandelingen of de TRE®! Laat je het ons weten? Je kunt een bericht achterlaten in mijn Gastenboek of TRE® gastenboek

Gratis E-Books
Ik heb een aantal artikelen gebundeld in gratis E-books. Klik hier om ze aan te vragen.

Archief E-zines
Hier staan alle E-zines op een rijtje om nog eens terug te lezen

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
 
TRE® Agenda

TRE® Intro Workshop (Trauma and Tension Release Exercises)

Leer individueel of in groepsvorm 7 eenvoudige oefeningen om vanuit je kern, diepe chronische spanningen los te laten.


Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave. 

donderdag 20 oktober van 10:00 tot 12:00
donderdag 17 november van 10:00 tot 12:00
 
 
Wil je graag mijn hulp op afstand?
Ik heb voor dit doel verschillende geleide oefeningen en meditaties ingesproken. Wil je proefmediteren? Dan kun je [gratis] de serie "Ontspannen en Aarden" aanvragen.

Na je bestelling ontvang je de links in een e-mail en kun je, door erop te klikken, direct luisteren via je computer of bijv. smartphone.  Of je brandt de bestanden zelf op een CD.
 
Geef je imuunsysteem een boost en kom weer in balans.

   

Ik ga altijd graag naar de kern, wat is de basis van je gezondheid? Een krachtig immuunsysteem houd je gezond en sterk. Het eiwitmolecuul Transfer Factor zorgt ervoor dat je immuuncellen weer optimaal reageren en zorgen dat voedingsstoffen en nutrienten daadwerkelijk door het lichaam worden opgenomen om hun voedende werk te doen. Dit eiwitmolecuul is gepatenteerd en zit in de supplementen van 4Life Research.

Ik vind het belangrijk om lekker te slapen, dat mijn huid en haren in goede conditie blijven, dat ik energie heb, goed afvalstoffen kan afvoeren en mijn hormoonstelsel in evenwicht is. Deze supplementen ondersteunen dit voor mij prima.

Activiteiten om te noteren: 
Op donderdag 10 november om 19:00 uur staan we stil bij het detoxen met de producten van 4life research. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Graag van te voren aanmelden zodat we rekening kunnen houden met het aantal zitplaatsen.

Telefoon: 06-26196249 e-mail: Pepine van den Berg, info@blessedbe.nl
Adres: Graafseweg 274, 6532 ZV  Nijmegen.

 
 Helende stenen assortiment verkrijgbaar bij mij op de praktijk

4 tips om je ruimte te zuiveren
Diverse Armbandjes

Seleniet angel hearts
Aura Stones met buideltje
Diverse hangertjes
 
Waarom zou je je darmen reinigen?


Ja, dat vroeg ik mij dus ook af!

Hoewel ik energetisch therapeut ben en het belang inzie van het reinigen van je aura en chakra's, ben ik niet van de struisvogelpolitiek. We hebben wel degelijk een stoffelijk lichaam waarin afvalstoffen zich in kunnen ophopen en net als een vuile motor, die loopt ook niet zo lekker. Daarbij heeft je energetisch lichaam zeker baat bij een schoner stoffelijk lichaam. 

Nu vind ik een darmreiniging, zoals je kunt bedenken, niet zo'n prettige aangelegenheid. Ik ben ook niet van het dieten en ik houd van simpele oplossingen. En ik ben hooggevoelig. Dus de meeste dingen zijn te heftig voor mij.

Tijdens een videolezing van 4life research van Angels Munoz ( als je wilt, stuur ik je de link naar deze video. Mijn mailadres is: info@blessedbe.nl) stipte zij aan dat je twee keer per jaar, in het voor- en najaar een darmreinigingskuur zou moeten doen. Ik had de kuur al enige keren voorbij zien komen, maar vond steeds niet dat ik het moest doen, maar aangezien het bijna hersft was, dacht ik: ik bestel de kuur en ik doe het.

De kuur is heel makkelijk. Je slikt 3 keer 6 (kruiden)capsules per dag op een lege maag. In de capsules zitten o.a. vezels die afvalstoffen aan zich binden en kruiden die de stoelgang op gang brengen. En daarbij ook nog voedende kruiden.

Voordat ik verder ga met vertellen. Er zijn contra-indicaties!

- Je doet de kuur niet wanneer je zwanger bent, of wilt worden of borstvoeding geeft.
- Je hebt darmproblemen in de vorm van diarree of ontstekingen (coeliakie)
- Je bent allergisch voor een van de kruiden of vezels (psylliumvezel)
- Je heb buikpijnen
- Je hebt diabetes
- je gebruikt medicatie

Wees daarom wijs! En vraag anders eerst even na of je zo'n kuur zou mogen doen.

Ik ben kerngezond, dus ik had geen reden om de kuur niet te doen. Hooguit geen zin in ongemakken, die we ons er allemaal bij kunnen voorstellen.

De eerste drie dagen voelde ik niets. Dus dat is al relaxed. Ik had een klein beetje een reactie op mijn tong, die werd wat gevoelig en ik voelde mijn longen gek genoeg. Nu las ik laatst dat de darmen en longen met elkaar in verband staan. Dus ik vond het wel interessant. Ik heb namelijk ook gevoelige longen.

De vierde en vijfde dag kwam de reiniging goed op gang in de vorm van meer en dunnere ontlasting, maar nog niet eens zo vervelend. En wat bij ontgiften hoort: een lichte hoofdpijn, rommelende darmen en ik voelde mijn lever en bovenbuik lichtjes. Deze verschijnselen kunnen bij iedereen anders zijn!

Wat opviel was dat ik allerlei 'oude' kwaaltjes terugkreeg:
Behoorlijke schouderpijn en last van mijn nek
Wat afwezig gevoel en wazigheid in mijn hoofd
Erge vermoeidheid

En ik kreeg meer honger en dorst. Wat logisch is, omdat je natuurlijk met de ontlasting ook meer vocht verliest. Ik ben meer water gaan drinken. En ik heb wat meer gegeten.

Met de terugkerende kwalen was ik niet zo heel erg blij uiteraard, want het gewone leven gaat zoals altijd gewoon door en ik had niet 10 dagen vrij genomen. Gelukkig had ik de rest van de week niet zo veel sessies meer staan. 

Toen ik mijzelf wat meer in acht had genomen, meer drinken, eten en slapen, gingen de oude kwaaltjes ook weer weg en dat was een opluchting, vooral dat wazige en afwezige gevoel was niet zo leuk. Dat had ik al lang niet meer gehad.

Kun je nagaan, dat wanneer je buik en dat wat er in zit getriggerd wordt, je dit goed in je hoofd kunt ervaren. Dus reiningen van de darmen, reinigt in die zin ook je hoofd, is mijn redenatie.

Na de 6e dag nam het laxerende effect ook af en voelde ik me eigenlijk weer normaal. Mijn buik was platter en leger en dat was een fijn gevoel. Ik had minder hongergevoelens, mijn suikerspiegel leek meer gereguleerd en ik had veel meer energie.

Ik heb afgelopen zondag van 9:30 tot 17:00 non stop in enorme grote en drukke beurs rondgelopen met mijn man, met megaveel prikkels en zelfs rondlopend geluncht. Ik was wel moe daarna, maar heb het gewoon zonder een centje pijn volgehouden.

Ik heb nog twee dagen te gaan van de kuur en hoewel ik in eerste instantie zeer sceptisch was en bang was voor de gevolgen, ben ik heel tevreden en doe ik als de lente begint gewoon weer een kuur.

Op donderdag 10 november is er om 19:00 uur bij mij op de praktijk gelegenheid om over detoxen met de producten van 4life research te praten en uit te wisselen. Collega's van mij hebben de kuur ook gedaan. Graag aanmelden van te voren, dan kan ik rekening houden met het aantal zitplaatsen. 

Wil je zelf de kuur doen? Laat het mij weten, dan geef ik je verdere informatie. Voor contact: www.blessedbe.nl

 
 
Pepine van den Berg - Natuurgeneeskundig Therapeut en TRE® Provider
Expert op het gebied van stress en trauma.
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van stress-reducerende behandelingen. 
Individuele consulten en workshops.Alle informatie snel binnen handbereik:

Stress-reducerende behandeling | TRE® - Tension and Trauma Relase Exercises  

Brainspotting


[Nieuw] Immuunversterkende supplementen en het INT project

eZine Praktijk Blessed Be

Unieke Meditatie MP3's 

Waardering Zorggids | Gastenboek 

Artikelen in mijn weblog