Beste ,

Hoe help je je vissenbrein?
Ja, ons vissenbrein was in het nieuws!
Ons stress-systeem is niet meer verder geevolueerd, was al helemaal af, sinds het bestaan van de vis. Het functioneerde prima voor de vis en voor ons als oermens, maar nu moeten we tegen prikkels vechten en ingebeelde gevaar in plaats van echte gevaren. De stress-response blijft hetzelfde en dan ligt burn-out en depressie al snel op de loer.

Ik schrijf nu al 5 jaar over deze materie en al mijn kennis en toepassingen kwamen van buiten Nederland. Ik ben heel blij dat de Nederlandse wetenschap deze kennis nu ook omarmt en ik veel meer in het Nederlands kan gaan delen. Kijk hier het fragment terug uit Nieuwsuur. En lees hier een artikel onlangs verschenen in het NRC.

Wil je je vissenbrein helpen ontspannen en je stressoren ontladen? Ik ken geen betere methode dan de Trauma Release Exercises van David Berceli (TRE). De "issues zitten in de tissues" en ontspanning bereiken via je hoofd is moeilijker dan via het lichaam. Blijf je echter te veel in je hoofd "hangen" dan kan Brainspotting je helpen dit te doorbreken.

De eerstvolgende TRE intro workshop op 23 februari 2017. Er is nog plaats en herhalers zijn welkom!

Workshop: Vertrouw je lichaam - Mies Kloos
De afgelopen 2 weken heb ik de 4-daagse workshop Vertrouw je Lichaam van Mies Kloos gevolgd. Ik heb alles geleerd over de 5 biologische natuurwetten van dr. G. Hamer. In juni ga ik het vervolg doen en dan leren we alles over de psyche - gedrag en karakter in correlatie met de 5 biologische natuurwetten. 

De relatie psyche-brein-orgaan is nog duidelijker voor mij geworden. En dat geeft mij heel veel vertrouwen in mijn behandelingen, TRE en Brainspotting. Deze therapieen passen perfect in het plaatje.

Ik heb nu meer vertrouwen gekregen in de de processen van het lichaam, kan nu ook veel beter plaatsen hoe sommige klachten zijn ontstaan, dus kan ik je beter helpen hier inzicht in te krijgen. Het zal nog even duren voor ik de kennis helemaal onder de knie heb. Mies zei: "wat dacht je van 5 jaar ;)". Maar ik ben zo'n studiebol, dat komt wel goed.

Deze kennis geeft mij in ieder geval (nog meer) rust en dat is het allerbelangrijkste, want rust en vertrouwen laten je sneller genezen.

Agenda
Alle activiteiten vind je terug in mijn Agenda

En uiteraard ben je ook voor een individuele behandelsessie van harte welkom!

Warme groet, Pepine van den Berg
Neuro-energetisch Therapeut
Certified TRE® provider 
Brainspotting
4Life Research deelnemer

www.blessedbe.nl

Laat je je ervaringen weten?

Je kunt sterren geven op mijn Facebook pagina! Leuk als je een recensie achterlaat :-)


Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met mijn behandelingen of de TRE®! Laat je het ons weten? Je kunt een bericht achterlaten in mijn Gastenboek of TRE® gastenboek

Gratis E-Books
Ik heb een aantal artikelen gebundeld in gratis E-books. Klik hier om ze aan te vragen.

Archief E-zines
Hier staan alle E-zines op een rijtje om nog eens terug te lezen

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
 
TRE® Agenda

TRE® Intro Workshop (Trauma and Tension Release Exercises)

Leer individueel of in groepsvorm 7 eenvoudige oefeningen om vanuit je kern, diepe chronische spanningen los te laten.


Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave. 

donderdag 23 februari van 10:00 tot 12:00
donderdag 30 maart van 10:00 tot 12:00
donderdag 11 mei van 10:00 tot 12:00
 
Wil je graag mijn hulp op afstand?
Ik heb voor dit doel verschillende geleide oefeningen en meditaties ingesproken. Wil je proefmediteren? Dan kun je [gratis] de serie "Ontspannen en Aarden" aanvragen.

Na je bestelling ontvang je de links in een e-mail en kun je, door erop te klikken, direct luisteren via je computer of bijv. smartphone.  Of je brandt de bestanden zelf op een CD.
 
Geef je imuunsysteem een boost en kom weer in balans.

   

Ik ga altijd graag naar de kern, wat is de basis van je gezondheid? Een krachtig immuunsysteem houd je gezond en sterk. Het eiwitmolecuul Transfer Factor zorgt ervoor dat je immuuncellen weer optimaal reageren en zorgen dat voedingsstoffen en nutrienten daadwerkelijk door het lichaam worden opgenomen om hun voedende werk te doen. Dit eiwitmolecuul is gepatenteerd en zit in de supplementen van 4Life Research.

Ik vind het belangrijk om lekker te slapen, dat mijn huid en haren in goede conditie blijven, dat ik energie heb, goed afvalstoffen kan afvoeren en mijn hormoonstelsel in evenwicht is. Deze supplementen ondersteunen dit voor mij prima.

Weten of dit ook iets is voor jou? Maak dan een afspraak voor een gratis informatieve sessie.


Telefoon: 06-26196249 e-mail: Pepine van den Berg, info@blessedbe.nl
Adres: Graafseweg 274, 6532 ZV  Nijmegen.

 
Pepine van den Berg - Natuurgeneeskundig energetisch Therapeut | TRE® Provider | Brainspotting therapist
Expert op het gebied van stress en trauma.
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van stress-reducerende behandelingen. 
Individuele consulten en workshops.Alle informatie snel binnen handbereik:

Stress-reducerende behandeling | TRE® - Tension and Trauma Relase Exercises  

Brainspotting


[Nieuw] Immuunversterkende supplementen en het INT project

eZine Praktijk Blessed Be

Unieke Meditatie MP3's 

Gastenboek 

Artikelen in mijn weblog