Beste ,

Heb jij de "yips"?
Ik heb van 2 t/m 5 maart Phase 3 Brainspotting afgerond. Het was zo te gek om bij David Grand zelf te studeren. En we zijn door Damir del Monte bijgepraat over de meest recente wetenschap omtrent het brein en trauma.

Brainspotting heeft David Grand ontdekt tijdens een sessie met een kunstschaatsster. Binnen de sport bestaat een fenomeen wat ze de "yips" noemen. Dit is het fenomeen waarbij je bevriest terwijl je iets moet presteren. Je bent bijvoorbeeld een boogschieter en op het moment dat je moet schieten, bevries je en kun je niets meer. Al stond de schietschijf voor je neus, raken doe je hem echt niet.

Er komt een kink in de kabel van je neurologische systeem. Brainspotting kan, na verloop van tijd, helpen deze kink te ontwarren, zodat je zonder problemen weer onder druk kunt presteren. 

Het brein "praat" het liefst tegen zichzelf om in evenwicht te komen. Brainspotting biedt de beste voorwaarden om deze dialoog tot stand te brengen. Dit doen we zonder te sturen, zonder in te vullen, zonder protocol, zonder goed of fout etc. We gaan uit van het uncertainty principle, het onzekerheidsprincipe. Dit is een hele erge uitdaging voor een therapeut. Maar als je dit met heel veel vertrouwen kunt doen dan zie hoe zich voor je ogen een prachtig proces ontvouwt. En dan zegt David Grand dat we moeten wachten op de verassing. Dan komt er een intstabiliteit in de neurologie, waarna er een omslag (shift) plaatsvind. Zo mooi om keer op keer te zien. 

Ik begeleid je graag! 

Agenda
De eerstvolgende TRE intro workshop op donderdag 30 maart 2017. Er is nog plaats en herhalers zijn welkom! Graag opgeven voor vrijdag 24 maart. 

Alle andere activiteiten vind je terug in mijn Agenda

En uiteraard ben je ook voor een individuele behandelsessie van harte welkom!

Warme groet, Pepine van den Berg
Neuro-energetisch Therapeut
Certified TRE® provider 
Brainspotting
4Life Research deelnemer

www.blessedbe.nl

Laat je je ervaringen weten?

Je kunt sterren geven op mijn Facebook pagina! Leuk als je een recensie achterlaat :-)


Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met mijn behandelingen of de TRE®! Laat je het ons weten? Je kunt een bericht achterlaten in mijn Gastenboek of TRE® gastenboek

Gratis E-Books
Ik heb een aantal artikelen gebundeld in gratis E-books. Klik hier om ze aan te vragen.

Archief E-zines
Hier staan alle E-zines op een rijtje om nog eens terug te lezen

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
 
TRE® Agenda

TRE® Intro Workshop (Trauma and Tension Release Exercises)

Leer individueel of in groepsvorm 7 eenvoudige oefeningen om vanuit je kern, diepe chronische spanningen los te laten.


Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave. 

donderdag 30 maart van 10:00 tot 12:00
donderdag 11 mei van 10:00 tot 12:00
donderdag 15 juni 10:00 tot 12:00
 
Wil je graag mijn hulp op afstand?
Ik heb voor dit doel verschillende geleide oefeningen en meditaties ingesproken. Wil je proefmediteren? Dan kun je [gratis] de serie "Ontspannen en Aarden" aanvragen.

Na je bestelling ontvang je de links in een e-mail en kun je, door erop te klikken, direct luisteren via je computer of bijv. smartphone.  Of je brandt de bestanden zelf op een CD.
 
Geef je imuunsysteem een boost en kom weer in balans.

   

Ik ga altijd graag naar de kern, wat is de basis van je gezondheid? Een krachtig immuunsysteem houd je gezond en sterk. Het eiwitmolecuul Transfer Factor zorgt ervoor dat je immuuncellen weer optimaal reageren en zorgen dat voedingsstoffen en nutrienten daadwerkelijk door het lichaam worden opgenomen om hun voedende werk te doen. Dit eiwitmolecuul is gepatenteerd en zit in de supplementen van 4Life Research.

Ik vind het belangrijk om lekker te slapen, dat mijn huid en haren in goede conditie blijven, dat ik energie heb, goed afvalstoffen kan afvoeren en mijn hormoonstelsel in evenwicht is. Deze supplementen ondersteunen dit voor mij prima.

Weten of dit ook iets is voor jou? Maak dan een afspraak voor een gratis informatieve sessie.


Telefoon: 06-26196249 e-mail: Pepine van den Berg, info@blessedbe.nl
Adres: Graafseweg 274, 6532 ZV  Nijmegen.

 
Pepine van den Berg - Natuurgeneeskundig energetisch Therapeut | TRE® Provider | Brainspotting therapist
Expert op het gebied van stress en trauma.
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van stress-reducerende behandelingen. 
Individuele consulten en workshops.Alle informatie snel binnen handbereik:

Stress-reducerende behandeling | TRE® - Tension and Trauma Relase Exercises  

Brainspotting


[Nieuw] Immuunversterkende supplementen en het INT project

eZine Praktijk Blessed Be

Unieke Meditatie MP3's 

Gastenboek 

Artikelen in mijn weblog