- Voeg me toe in je adresboek -
Welkom!
Beste 

Wat waren het weer twee enerverende weken. Ik ben op cursus geweest bij Ria Feskens in Oisterwijk. Ik heb daar de twee-daagse gedaan van de Cranio-Sacraal therapie. Zo veel geleerd en weer toegepast. De behandelingen kennen nu een diepgang, die ik nooit eerder zo ervaren heb. Ik merk dat ik nu ook meer tijd nodig heb tussen de behandelingen door. Dus ga ik werken met een andere tijdsindeling.

Ook heb ik mijn nieuwe meditatie CD's gelanceerd in mijn webwinkeltje. Wat spannend allemaal en leuk dat het gelukt is om alle software aan elkaar te koppelen. Mijn hersenen lagen ervan in de knoop, want ik doe namelijk alles zelf.  

Zoals beloofd krijgen jullie een stuk over energetische bescherming, omdat mensen soms toch het gevoel hebben 'leeggezogen te worden' of snel moe te worden als ze ergens zijn. En heb ik een verslagje geschreven van mijn Cranio cursus.

Veel leesplezier en warme groet,
Pepine van den Berg

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink.
In het kort
18 september

Nu geldt er een Feestelijke Openingskorting van 2,50 op mijn nieuwe meditatie-CD's! Klik hier voor mijn webshop. 

Per 1 november 2012 wordt ivm de BTW verhoging een consult 5 euro duurder. De korte consulten naar rato. 

Fijn om mensen zo te zien opbloeien na enkele sessies. Wil je dit ook aan anderen laten weten? Hoe ging het eerst met je en hoe gaat het nu? Dan kun je je berichtje kwijt in mijn gastenboek. Je kunt hier ook laten weten hoe je het mediteren vond.

Volg mij voor de laatste updates op:


Volg mij op Twitter  Vermeld op mijn Facebook pagina  Bekijk mijn LinkedIn paginaIn het lang

3 tips om jezelf beter energetisch te beschermen


Heb je soms ook het gevoel wanneer je ergens bent dat je totaal leegezogen wordt? Je voelt je moe worden, je stemming zakt en je bent niet meer vooruit te branden. Je wilt eigenlijk maar een ding en dat is: Weg!

Hier volgen 3 tips om jezelf beter energetisch te beschermen:

Tip 1
Let op je houding:
 • maak je veel oogcontact met alle mensen?
 • Buig je jezelf naar voren in een gesprek?
 • wijzen je voeten naar buiten?
 • Zit je op het puntje van je stoel?
 • Zit je ademhaling hoog?
Op deze manier kun je niet je energie voor jezelf houden, je geeft energie weg.

Dus let op je houding:
 • maak alleen oogcontact met de mensen met wie je praat.
 • blijf gecentreerd en geaard.
 • je ademhaling is rustig en in je buik.
Tip 2
Ken jezelf en zorg voor jezelf. Wat heb jij nodig om je goed te voelen en je energie op peil te houden? Een goede voorbereiding is het halve werk. 
 • Ben je snel hongerig en weet je dat je voorlopig niks te eten krijgt, smokkel iets kleins mee bijvoorbeeld. Dextro energie doet vaak al wonderen.
 • Ben je ergens maar heb je geen zin? Je bent er al, dus stop je energie niet in het geen zin hebben, maar probeer er wat van te maken! Je zult jezelf verassen!
 • Leer vaker NEE zeggen. Maar zeg vervolgens JA tegen iets anders, waar jij je beter bij voelt. Dan komt dat niet bot over, maar geef je gelijk een alternatief.
Bedenk zo nog meer dingen die voor jou gelden en je houdt energie over!

Tip 3
Werk met je eigen energieveld. Wanneer je thuis bent, je bent ontspannen en je zit lekker in je vel dan heb je een enorm energieveld om je heen. Dat is helemaal prima en voor iedereen een weldaad. Mensen worden blij als ze je zien! Maar is het handig om zo helemaal open en blij de deur uit te stappen? Als je hier een plaatje van maakt, dan zie je al dat iedereen dan fijn kan meeprofiteren van jouw energie.

Met je energieveld werken bedoel ik dus: haal hem een beetje naar binnen toe. Een centimeter of dertig om je heen is wijd genoeg. Je zit nog steeds lekker in je vel, je bent ontspannen en je hebt het naar je zin. Maar houdt je energie bij jezelf. 

Op deze wijze hoef je geen eieren, schilden of rozen om je heen te zetten, maar maak je een bewuste keuze om je energie bij je te houden. Het is nog steeds een stromend veld, er kunnen indrukken in en uit. Maar je houdt de energie voor jezelf. 

Veel plezier met toepassen en laat weten of het werkt!

Tweet deze mail  Facebook: vind ik leuk  Vermeld op mijn eigen LinkedIn pagina

Een fantastische bijscholing gehad: Cranio-Sacraal therapie

Afgelopen weekend heb ik de twee-daagse module Cranio-Sacraal therapie gevolgd bij Ria Feskens in Oisterwijk. Ongeveer een jaar geleden heb ik de een-daagse gevolgd en nu was de tijd daar om de verdiepingsslag te gaan maken.
 
Na een ochtend herhalen, waar we de basis nog eens doornamen, hebben we zeven extra technieken aangeleerd, die op een diep niveau op blokkades werken zodat deze kunnen oplossen. lees verder

Pepine van den Berg - energetisch therapeut

Ervaringsdeskundig op het gebied van Hooggevoeligheid (HSP)
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van energetische behandelingenKlik op de links voor meer informatie

De energetische behandeling
Unieke Meditatie MP3's
Ezine (nieuwsbrief)
Blog
Gastenboek
Contact
Praktijk Blessed Be
Graafseweg 274
6532 ZV  Nijmegen
06-26196249
info@blessedbe.nl
www.blessedbe.nl
- Afmelden van de nieuwsbrief