Beste ,

Ik zit nog helemaal vol, zo niet, voel me nog helemaal doordrenkt door de ervaringen bij de Advanced TRE training van David Berceli afgelopen weekend in de Vondelkerk in Amsterdam. 

De bedoeling was niet nog meer kennis. Wij zijn TRE providers en we hebben de benodigde kennis. Maar de bedoeling was om een nog diepere ervaring te krijgen via TRE beoefening.

In het begin begreep ik natuurlijk niet precies hoe en wat. Ik zag door mijn verkoudheid al best op tegen 3 volle dagen inclusief 2x per dag TRE beoefenen. Maar ik hoefde me helemaal geen zorgen te maken. De bedding waarin de training viel was gericht op uitnodiging, er zijn, liefdevol zijn met wat is, respectvol omgaan met wat zich aandient, niet pushen etc.

Nou het enige wat je inderdaad dan alleen maar kan doen is DIEPER gaan.

En dan bereik je in jezelf, wat David ons liet ervaren en wij het zover ik weet allemaal konden ervaren, een soort van "Sacredness". (Het hielp vast mee dat wij in een kerk les kregen). En vanuit deze sacredness mogen wij ons TRE werk voortzetten. Ik weet niet hoe je sacredness vertaalt. Heiligheid is het woord niet, maar je begrijpt vast wel het gevoel. 

Dit kon alleen maar gebeuren omdat David Berceli dit zelf al zo ervaart en wij dit in resonantie met hem en tijdens zijn demonstraties op mee konden resoneren. Soms moet iemand het je laten ervaren voordat je het zelf kan ervaren. Soms heb je een teacher nodig en dan kun je het weer even alleen. 

Daarom zeg ik ook dat ik me doordrenkt voel. Ik neem deze verdieping niet alleen mee in mijn TRE werk met mensen, maar in mijn hele zijn als therapeut en de rest van de methodieken die ik aanbied. Een fantastisch, verdiepend en verrijkend gevoel.

De eerstvolgende TRE workshop waarin ik jullie hierin meeneem is aanstaande donderdag 15 maart. Er is nog plek en herhalers zijn welkom. 

Of ik ontmoet je voor individuele sessie: energetische therapie, TRE of Brainspotting www.blessedbe.nl.

Warme groet, Pepine van den Berg

Energetisch Therapeut
Certified TRE® provider 
Brainspotting

www.blessedbe.nl

Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met mijn behandelingen of de TRE®! Laat je het ons weten? Je kunt een bericht achterlaten in mijn Gastenboek, TRE® gastenboek of  Facebook pagina

Archief Artikelen
Hier staan alle artikelen op een rijtje om nog eens terug te lezen

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
 
TRE® Agenda

TRE® Intro Workshop (Trauma and Tension Release Exercises)

Leer individueel of in groepsvorm 7 eenvoudige oefeningen om vanuit je kern, diepe chronische spanningen los te laten.


Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave. 

donderdag 15 maart van 10:00 tot 12:00
donderdag 19 april van 10:00 tot 12:00
donderdag 31 mei van 10:00 tot 12:00
 
Pepine van den Berg - Energetisch Therapeut | TRE® Provider | Brainspotting therapist
Expert op het gebied van stress en trauma.
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van energetische behandelingen. 
Individuele consulten en workshops.Alle informatie snel binnen handbereik:

Energstische therapiere 

TRE® - Tension and Trauma Relase Exercises  

Brainspotting


Generational Brainspotting

Gastenboek