Beste ,

Wanneer je lichaam en geest een geheel zijn, gezond, de balans tussen actie en rust is in orde, dan klopt ook de feedback tussen je lichaam, hoofd, en al je regelsystemen.

Wanneer hier een verstoring in zit, je ervaart bijvoorbeeld pijn, onrust of een ongemakkelijk gevoel dan is je eerste impuls om je aandacht hierbij weg te halen en je knijpt van binnen alles een beetje samen: Je spieren, je weefsels, je ademhaling verandert, je gedachten worden onrustiger enz.

Dus er is een verandering opgetreden in de weefsels en je haalt je aandacht weg. Dus dan haal je ook de mogelijkheid van feedback weg. Je regelsystemen, brein, zenuwstelsel, willen graag boodschappen vanuit al je weefsels ontvangen, zodat het weet wat het moet doen. 

Gelukkig gaat bijna alles in ons lichaam automatisch zonder dat we er met ons denken tussen hoeven gaan zitten. Maar voor de balans tussen stress en ontspanning kunnen we een heleboel doen met aandacht. En dan met name de aandacht verplaatsen naar het lichaam. Want dan ga je met je aandacht naar het lichaam, er treedt een ontspanning of een verandering op en er gaat weer nieuwe feedback naar je regelsystemen. Er komt een omkering in de situatie.

Vaak hoeven we niet meer te doen dan de tijd hiervoor te nemen en dit ongestoord te doen. Tijdens mijn energetische behandelingen ervaar ik dat na ongeveer 10 minuten ongestoorde aandacht geven. Dan trekt er een soort van diepe zucht door het hele systeem, de buikademhaling komt als vanzelf en het lichaam wordt vanzelf zwaarder. Nu kan er weer volledige feedback plaastvinden. Een cadeautje voor je hele lichaam en een opfrisser voor je geest.

Spreekt mijn manier van werken je aan? Dan kun je een afspraak maken. Stuur een mail naar info@blessedbe.nl of bel me op: 06-26196249, mocht ik niet opnemen, spreek dan in en ik bel zsm terug.

De volgende TRE - introworkshop is op donderdag 28 juni. Er is nog plaats en herhalers zijn van harte welkom!

Laatste e-Zine
Dit zal mijn laatste nieuwsbrief zijn in deze vorm. Ik ben mijn administratie aan het vereenvoudigen door de nieuwste privacy regelgeving en wetten en zo houd ik voor mij de dingen wat meer overzichtelijk.

Wil je mijn blogs blijven ontvangen? Abonneer je dan op mijn blog: http://www.blessedbe.punt.nl/_subscription/subscribe

En op mijn zakelijke Facebookpagina zal ik ook nog steeds dingen blijven plaatsen: https://www.facebook.com/praktijkblessedbe.pagina

En op mijn TRE facebookpaginahttps://www.facebook.com/TRENijmegen/

Dus volg mij via die kanalen en je mist geen enkel nieuwtje!

Dank aan al mijn trouwe lezers!! 

Warme groet, Pepine van den Berg

Energetisch Therapeut
Certified TRE® provider 
Brainspotting

www.blessedbe.nl

Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met mijn behandelingen of de TRE®! Laat je het ons weten? Je kunt een bericht achterlaten in mijn Gastenboek, TRE® gastenboek of  Facebook pagina

Archief Artikelen
Hier staan alle artikelen op een rijtje om nog eens terug te lezen

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
 
TRE® Agenda

TRE® Intro Workshop (Trauma and Tension Release Exercises)

Leer individueel of in groepsvorm 7 eenvoudige oefeningen om vanuit je kern, diepe chronische spanningen los te laten.


Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave. 

donderdag 28 juni van 10:00 tot 12:00
donderdag 30 augustus van 10:00 tot 12:00
donderdag 11 oktober van 10:00 tot 12:00
donderdag 29 november van 10:00 tot 12:00
 
Pepine van den Berg - Energetisch Therapeut | TRE® Provider | Brainspotting therapist
Expert op het gebied van stress en trauma.
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van energetische behandelingen. 
Individuele consulten en workshops.Alle informatie snel binnen handbereik:

Energstische therapiere 

TRE® - Tension and Trauma Relase Exercises  

Brainspotting


Generational Brainspotting

Gastenboek