Beste 
Er schieten altijd zoveel onderwerpen door mijn hoofd om over te schrijven voor de nieuwsbrief, maar pas wanneer ik er voor ga zitten, weet ik pas wat het echt moet worden.

Ik heb het natuurlijk al gehad over 'hoe kom ik weer bij mijzelf', maar wat is dat 'mijzelf' nu precies? Sommige mensen zijn best wel afgedwaald van hun eigen kern, door allerlei omstandigheden. En zeker wanneer je hooggevoelig bent en de buitenwereld zich zo sterk aan je opdringt, weet je niet eens meer hoe JIJ voelt. 

Wat mij erg goed geholpen heeft is de waardenoefening uit de NLP. Ik heb een aantal links voor je verzameld om ook net als ik weer een stevige basis te creeeren voor je eigen ZELF. Veel oefenplezier!

Ik ga dit jaar niet naar het buitenland op vakantie, maar neem wel vrij: in week 32 en 33. Ik ben in die weken via e-mail bereikbaar voor het maken van afspraken. 

In de week van 18 augustus kun je weer terecht voor een fijne behandeling of het leren van de TRE oefeningen. Tot die tijd zelf ontspannen en loslaten? Mijn meditatie MP3's Ontspannen en Aarden zijn nu gratis te downloaden. Vraag ze nu aan!

Veel leesplezier en warme groet, Pepine van den Berg
Energetisch Therapeut
TRE practitioner 
www.blessedbe.nl

Gastenboek/testimonials
Wil je jouw ervaringen delen met ons? Nu kun je heel eenvoudig een testimonial schrijven aan de hand van 5 vragen. Kijk in mijn Gastenboek of TRE gastenboek. Leuk als je een berichtje achterlaat.

Gratis E-Books
Ik heb een aantal artikelen gebundeld in gratis E-books. Klik hier om ze aan te vragen.

Archief E-zines
Hier staan alle E-zines op een rijtje om nog eens terug te lezen

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
 
TRE workshops
Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave.vrijdag 5 september (nog 2 plaatsen)
woensdag 17 september
dinsdag 30 september
maandag 13 oktober
donderdag 6 november
vrijdag 21 november
woensdag 3 december
donderdag 18 december

 
 
Leef jij volgens je eigen waarden? (oefening)
Een hele poos geleden alweer, heb ik een cursus NLP gevolgd bij Sorag Akademie. Ik heb in deze cursus heel veel gehad aan de waardenoefening (wanneer je dit woord googled, kom je bij veel verschillende coachbureaus terecht, die deze oefening aanbieden).

Sinds ik deze oefening heb gedaan, hoef ik van mijzelf een hele hoop dingen niet meer. Ik leef nu graag volgens mijn waarden, waar ik mij het prettigste bij voel. Het was een eye-opener en het geeft me tot op de dag van vandaag veel rust en het helpt mij bij het stellen van grenzen.

Het voelt niet goed om klakkeloos de oefening uit mijn cursus te kopieren, dit in verband met het copyright. 

Via de links kom je bij een zelfde soort oefening. Maar nogmaals, als je kernwaardenoefening, of waardenoefening googled krijg je ook nog andere oefeningen. En als je vakantie hebt, heb je ook meer tijd om er eens even voor te gaan zitten. Het is echt de moeite waard!

http://1001coachingtools.nl/2013/11/mijn-persoonlijke-missie/

of :

http://www.senseofhappiness.nl/oef_waarden.php

Klik hier voor de kernwaardenlijst: http://patrickschriel.nl/2013/04/25/kernwaarden-lijst-voorbeelden-en-waarden-oefening/
 
 
Effectief ontspannen en loslaten?
Kun je niet komen voor een energetische behandeling of heb je extra ondersteuning nodig tussen de sessies door?

Ik help je graag op afstand met mijn unieke begeleide meditatie MP3's.

Na je bestelling ontvang je de links in een e-mail en kun je, door erop te klikken, direct luisteren via je computer of bijv. smartphone.  Of je brandt de bestanden zelf op een CD.

 
 
Pepine van den Berg - Energetisch Therapeut en TRE practitioner
Ervaringsdeskundig op het gebied van Hooggevoeligheid (HSP)
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van energetische behandelingenAlle informatie snel binnen handbereik:

Energetische behandeling | TRE - Tension and Trauma Relasing Exercises  

Inschrijven TRE nieuwsbrief E-zine Praktijk Blessed Be

Unieke Meditatie MP3's 

Waardering Zorggids | Gastenboek 

Artikelen in mijn weblog