Beste 
Ik heb bijna alle boeken eindelijk doorgenomen die ik van de zomer had aangeschaft. Naast BodyTalk van de vorige nieuwsbrief, zat er nog een bijzondere bij: The Healing Code van Alex Loyd. Ik heb er mijn artikel aan gewijd. 

Gisterenavond had ik de eer om Marc Doomernik te assisteren in Arnhem bij een TRE workshop voor plm 18 NOBCO Coaches. Wat een leuke mensen en iedereen was aangenaam verrast, verwondert, vond het grappig of ervaarden de oefeningen als een (energetische of emotionele) bevrijding. Een dikke plus kregen we.

Wil je ook zo'n onvergetelijke ervaring? Maandag 30 oktober is de volgende TRE workshop bij mij en er is nog plek, dus meld je aan.

Heb je zelf een (kleine) groep mensen in gedachten aan wie ik TRE zou kunnen leren? Bijvoorbeeld je intervisie groep, collega's etc. Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. 

Of ik zie je gewoon weer voor een heerlijk bevrijdende energetische behandeling.

Veel leesplezier en warme groet, Pepine van den Berg
Energetisch Therapeut
TRE practitioner 
www.blessedbe.nl

Gastenboek/testimonials
Wil je jouw ervaringen delen met ons? Nu kun je heel eenvoudig een testimonial schrijven aan de hand van 5 vragen. Kijk in mijn Gastenboek of TRE gastenboek. Leuk als je een berichtje achterlaat.

Gratis E-Books
Ik heb een aantal artikelen gebundeld in gratis E-books. Klik hier om ze aan te vragen.

Archief E-zines
Hier staan alle E-zines op een rijtje om nog eens terug te lezen

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
 
TRE workshops
Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave.
maandag 13 oktober
donderdag 6 november
vrijdag 21 november
woensdag 3 december


 
 
Ken jij de Healing Code al?


Je kent dat wel: je wilt een boek bestellen bij BOL en dan heb je net tekort om het boek gratis te laten verzenden, want zo zijn die slimmerikken wel. Ik kijk dan naar de suggesties die dan gegeven worden en daar zat het boek de Healing Code bij. Nou voor een tientje kon ik me geen buil vallen toch? En jeetje wat er niet allemaal wordt beloofd.

Met zes minuten per dag oefenen van al je klachten af, wauw.

Ik ben toch al zo'n fan van wat je thuis allemaal zelf kan doen. Naar de therapeut, oke! Voor ontspanning, inzichten, opladen, herstel, een boost, (chakra)balans etc. Maar daarnaast vind ik het belangrijk dat je uitgebreide mogelijkheden hebt om het resultaat zelf bij te houden of te verdiepen. 

Wil je het echt goed doen en dat is met alles, dan moet je er echt een klik mee hebben en er bijna geen moeite voor hoeven doen om er tijd voor vrij te maken. Daarom vind ik persoonlijk TRE het fijnst. Ik kan het overal doen en het geeft bij mij het beste resultaat. Maar smaken verschillen en dat is maar goed ook.

Ik heb het boek gelezen, ik heb me aangemeld bij de website: http://www.thehealingcodebook.com/ en ik heb mijn eerste sessie gedaan middels youtube, dat leek me het makkelijkste.

De inhoud van het boek sluit heel erg aan bij de energetische therapie die ik geef: werken met frequenties. Blokkades zijn 'negatieve frequenties' en middels energetische therapie bied je je client positieve frequenties aan en de blokkade heft zich op. Een beetje kort door de bocht, maar dat in een notedop.

Ten tweede sluit het ook heel erg aan bij de theorie achter de Tension and Trauma Releasing Exercises die ik geef (TRE) omdat de schrijver van het boek en vele gerenomeerde artsen met hem stress voor 95 procent als oorzaak van vele klachten en ziekten ziet. Stress en (onbewust) trauma is heel ontwrichtend en langdurige spanning ondermijnt onze gezondheid.

Ten derde schuurt het aan tegen andere coachingsvormen zoals NEI, NLP, noem maar op, wat ik ook zijdelings als extra toepas in mijn sessies. Namelijk dat de oorzaak van vele klachten in onopgeloste hartzaken zit. Emotionele blokkades, pijnlijke herinneringen, ongezonde overtuigingen, destructieve neigingen etc. Zij noemen dat heartissues. Deze zitten letterlijk gecodeerd in je cellen en veroorzaken je fysieke klachten. Zo lang deze niet opgelost worden, blijf je hangen in je probleem.

Dus de Healing Code transformeert op celniveau

Om de code uit te voeren zijn er een aantal voorafgaande identificerende stappen van je probleem en dan doe je 6 minuten lang 4 handposities. Bij je neusbrug, je strottenhoofd, je kaken en je slapen. Je houdt je vingertoppen op een afstandje van deze plekken en je visualiseert dat je vingertoppen een soort van lampjes zijn die licht schijnen op deze plekken.

Ik heb wat websites gegoogled om je meer informatie te geven en wanneer het je aanspreekt, kun je op onderzoek uit gaan. Ik ben zelf geen aanspreekpunt, vraagbaak, voor de healing code, ik wilde deze informatie gewoon alleen doorgeven.

http://www.synergy-at-work.nl/index.php/healing-code

Healing Code Timer op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=6QReudKCJCY&list=PLuHmkIsTzKzatxosR0Esfwpv5RmaTZ_4j&index=20

http://gelukiseenkeuze.nl/ontstress-je-lichaam-met-de-healing-code/

http://www.degoednieuwskrant.nl/nieuws/gezondheid/108-ontdek-het-geheim-van-gezondheid-met-de-healing-code
 
 
Effectief ontspannen en loslaten?
Kun je niet komen voor een energetische behandeling of heb je extra ondersteuning nodig tussen de sessies door?

Ik help je graag op afstand met mijn unieke begeleide meditatie MP3's.

Na je bestelling ontvang je de links in een e-mail en kun je, door erop te klikken, direct luisteren via je computer of bijv. smartphone.  Of je brandt de bestanden zelf op een CD.

 
 
Pepine van den Berg - Energetisch Therapeut en TRE practitioner
Ervaringsdeskundig op het gebied van Hooggevoeligheid (HSP)
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van energetische behandelingenAlle informatie snel binnen handbereik:

Energetische behandeling | TRE - Tension and Trauma Relasing Exercises  

Inschrijven TRE nieuwsbrief E-zine Praktijk Blessed Be

Unieke Meditatie MP3's 

Waardering Zorggids | Gastenboek 

Artikelen in mijn weblog