Beste 
De praktijk is, zoals altijd in de laatste maanden van het jaar, in full swing! En ook jij bent van harte welkom voor een verfrissende energetische behandeling of kijk in de TRE agenda of je mee kunt doen met de workshop.  

Mijn nieuwe slogan is dan ook: Relax your body. Refresh your mind.

Want we moeten er steeds meer naar toe werken, de mindset krijgen, dat we het lichaam zien als de hoofdtaak om aan te pakken, het hoofd volgt dan vanzelf. 

Vind je het erg lastig om een gewoonte te veranderen of patroon te doorbreken? Doe dan gewoon een zoveel-dagen challenge. Een beroemde is inmiddels de 40 dagen zonder.... vul maar in. Ik ben 'm ook aangegaan. Wil je weten hoe en wat? Lees dan het artikel.

Veel leesplezier en warme groet, Pepine van den Berg
Energetisch Therapeut
TRE practitioner 
www.blessedbe.nl

Gastenboek/testimonials
Wil je jouw ervaringen delen met ons? Nu kun je heel eenvoudig een testimonial schrijven aan de hand van 5 vragen. Kijk in mijn Gastenboek of TRE gastenboek. Leuk als je een berichtje achterlaat.

Gratis E-Books
Ik heb een aantal artikelen gebundeld in gratis E-books. Klik hier om ze aan te vragen.

Archief E-zines
Hier staan alle E-zines op een rijtje om nog eens terug te lezen

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
 
TRE workshops
Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave.
maandag 13 oktober 
donderdag 6 november
vrijdag 21 november
woensdag 3 december


 
 
Moeite met veranderen? Doe een x dagen challenge!

In juni 2010 was ik na een jaar lijnen en sporten 18 kilo afgevallen, lees hier mijn blog van toen. En na 4 jaar bijna weer achteloos van alles weer gegeten te hebben en minder gesport vanwege blessures, gingen mijn kleren toch weer te strak zitten en hield ik te veel vocht vast door al die zoute en zoete troep. 

Het woord Challenge (Uitdaging), omdat ik dat regelmatig op TV en in de sociale media voorbij zag komen, was bij me blijven hangen en ik dacht weet je wat? Ik doe een 40 dagen zonder 'lekkere dingen in het weekend' challenge en door de week pas ik ook weer een beetje op net als toen en ik schroef de zumba weer op.

En wat is nou het leuke van een challenge? Het hoeft niet voor altijd. Voor je gevoel heb je een einddoel en als het niet bevalt dan stop je er gewoon weer mee. En je hersenen houden van spelletjes doen, dus eigenlijk  is het een leuk spelletje.

En de grap is nu juist. Ik heb niet eens echt de dagen geteld en ik ben al lang over het termijn van 40 dagen heen, maar ik voel me er gewoon goed bij! En ik ga gewoon door. Het is soms echt niet makkelijk en ik ruik stiekem wel even aan de chocola die het gezin bij de koffie neemt in het weekend. En mijn wijntje voelt redelijk kaal zonder wat te snaaien erbij. Maar het went langzaam en ik ben blij met hoe ik me voel en dat mijn kleren weer goed zitten.

En dat is het leuke van een challenge, je went er ook weer aan en dan heb je zonder al te veel moeite een verandering doorgevoerd.

Dus ik zit in een verlengde challenge omdat ik me er goed bij voel! Maar ik kan ook stoppen wanneer ik wil, dat geeft heel veel ruimte.

Wil jij ook een patroon doorbreken? Heb je moeite met iets te veranderen? Doe een x dagen challenge en je mag zelf weten hoe lang. Je zult zien, ook jij bereikt met gemak je doel!

Wil je blokkadevrij en ontspannen aan je challenge beginnen of heb je een steuntje in de rug nodig? Maak dan een afspraak voor een energetische behandeling

Meer lezen?

Waarom veranderen zo moeilijk is

Kleine verandering, groot plezier! De Kaizen Methode
 
Effectief ontspannen en loslaten?
Kun je niet komen voor een energetische behandeling of heb je extra ondersteuning nodig tussen de sessies door?

Ik help je graag op afstand met mijn unieke begeleide meditatie MP3's.

Na je bestelling ontvang je de links in een e-mail en kun je, door erop te klikken, direct luisteren via je computer of bijv. smartphone.  Of je brandt de bestanden zelf op een CD.

 
 
Pepine van den Berg - Energetisch Therapeut en TRE practitioner
Ervaringsdeskundig op het gebied van Hooggevoeligheid (HSP)
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van energetische behandelingenAlle informatie snel binnen handbereik:

Energetische behandeling | TRE - Tension and Trauma Relasing Exercises  

Inschrijven TRE nieuwsbrief E-zine Praktijk Blessed Be

Unieke Meditatie MP3's 

Waardering Zorggids | Gastenboek 

Artikelen in mijn weblog